Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Krise’ bij Dortmund: ‘Als ik hier de stoorfactor ben, neem ik ontslag’

Laatste update:

Borussia Dortmund is nog zoekende. De club uit Westfalen verloor zaterdagmiddag met 2-1 van FC Köln en daarmee leed het team van Jürgen Klopp alweer zijn derde nederlaag op rij en in totaal heeft men dit seizoen al zeventien punten laten liggen in de Bundesliga. Boulevardblad BILD spreekt dan ook van een Krise.

/

De 47-jarige trainer was na afloop in gesprek met Sky kritisch op het spel van zijn ploeg: “We hebben echt zinloos voetbal gespeeld. We waren niet geconcentreerd genoeg en oogden niet fit. Er zijn gewoon spelers die door de vele blessures op hun tandvlees hebben moeten bijten. We waren slordig in de passing en maakten veel domme fouten, dit kan gewoon niet.”

“We moeten het tij keren en leren van onze fouten. Niet morgen of overmorgen, maar vandaag!”, aldus Klopp, die ook zelf in de spiegel durfde te kijken: “Ik kan het nu nog niet verklaren en heb het wondermiddel ook niet in huis om de boel direct te kunnen veranderen. Ik moet er eerst maar een nachtje over slapen. Maar als ik het gevoel heb dat ik de stoorfactor ben en niet meer van nut ben, dan zeg ik: jongens, het was tof hier, maar ik neem ontslag.”

Denk jij dat de magie van Jürgen Klopp bij Borussia Dortmund is uitgewerkt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Best wel jammer dat Dortmund dit jaar zwak is begonnen in de Bundesliga, beroofd van hun beste spits en veel blessures.

19 oktober 2014 om 00:33

klopt heel erg jammer de bundesliga word daardoor misschien al vroeg beslist, maar ik hoop ik hoop dat het nog spannend word en dat borussia uiteindelijk de competitie ook wint

19 oktober 2014 om 00:39

"beroofd van hun beste spits"...

De spits gaf zelf al ruim van tevoren aan dat hij zijn contract niet wil verlengen bij de club.... Hoe kan de club dan in godsnaam beroofd zijn?

19 oktober 2014 om 01:18

Dude, vat het niet zo persoonlijk op als het om Bayern gaat. Just a matter of speaking, 'beroofd zijn van...'

Kan iemand die Dortmund volgt mij uitleggen waar het precies fout gaat? Ik vind het zo raar dat het in Europa wel goed gaat, maar in de BL totaal niet loopt.

19 oktober 2014 om 00:35

Missen onwijs veel spelers door blessures. Vandaag deden Reus en Gundogan eindelijk weer mee maar die zijn ook niet fit. Weidenfeller was vandaag ook drama.

Het loopt gewoon even niet maar het komt wel weer goed.

19 oktober 2014 om 18:37

kan alles op blessures gerstoken worden? vorig seizoen hadden die toch ook gewoon gruwelijk veel geblesseerden, toch 2é en ei zo na madrid bijna uit de halve finale gekegeld.

19 oktober 2014 om 08:22

Spelers verstoppen zich juist achter die blessures. Voor een Europees duel kunnen ze zich wel motiveren en goed voetbal spelen. Spelers gaan bij ieder foutje de geblesseerden als excuus gebruiken. En daar kwam gisteren nog bij dat Klopp spelers opstelde die heel lang geblesseerd waren geweest en daardoor onmogelijk wedstrijdritme konden hebben.

Gelukkig heeft Immobile weer gescoord, misschien gaat hij mijn ongelijk wel bewijzen en wel slagen in Duitsland. Jammer dat het minder gaat met Dortmund, al Reus terug is en het weer begint te lopen zullen ze wel een inhaalslag maken, maar dit is wel alarmerend.

19 oktober 2014 om 04:03

Ik heb wel veel vertrouwen in Immobile! En in het hele elftal van Borussia overigens. Dit komt denk ik wel weer goed.

19 oktober 2014 om 09:49

Idd we ruilen met Dortmund, Klopp voor Wenger en Reus voor Podolski

Hoop dat ze punten laten liggen bij gala uit, en dat mijn favo cluppie de volle buit haalt tegen Anderlecht!

On: Klopp vind ik een geniale coach, zie hem graag als opvolger van wenger.

19 oktober 2014 om 01:44

Opvolger klinkt alsof je wil dat die gekke wenger zijn contract uit dient.. Ik zou gaan voor vervanger xD

Komt omdat hij Hummels, Gundogan, Reus, Sahin en wie nog meer heel lang heeft gemist. Volgens mij is enkel Hummels terug en de rest nog steeds geblesseerd. Als ik het niet mis heb, mist Klopp 7 van zijn 11 basisspelers. Wellicht zijn er een paar nu onder hand terug maar ik volg ze al een week of 2 niet meer dus daar kan ik niet over oordelen.

Even in vergelijk. Zet Messi uit Barca en Barca is niks. Dus wat kan Klopp hier aan doen als hij er niet 1 maar 7 mist?

19 oktober 2014 om 01:01

Neymar/Iniesta/Pedro/binnekort Suare) kunnen er ook echt niets van.

19 oktober 2014 om 01:44

Barca zonder Messi, de afgelopen jaren; ze scoren niet. Neymar was toen nieuw en deed ook niets. Daarvoor had Villa en Sanches oa en toen konden ze ook niet scoren. Iniesta en Pedro zijn leuke spelers maar kunnen niet scoren. Suarez is een ander verhaal, hij heeft nog niet eens gespeeld dusja...

19 oktober 2014 om 01:45

Pedro? Serieus... Dat vind ik echt een van de meest waardeloze spelers in die hele selectie van barcelona

19 oktober 2014 om 01:58

Hele nuttige speler juist.

19 oktober 2014 om 02:11

Vorig jaar was messi weg, en hebben ze in de competitie vrijwel geen punten verspeeld tijdens die periode. Met suarez erbij is er wel een ander type, en neymar is losgekomen. Helaas niet te vergelijken met Dortmund dus.

19 oktober 2014 om 11:17

Een Madrid een Bayern hebben meer scorendvermogen maar het is gebleken dat Messi zo wat 85% van de goals voor Barca scoort of zelfs meer dusja... nu zijn er 2 goeie aankopen gedaan in Neymar en Suarez. Suarez speelt nog niet en Neymar, ik wil het wel zien dat Messi een maandje eruit licht en of Neymar de show gaat stelen

Doodzonde dat de Bundesliga eigenlijk al jaren totaal niet spannend meer is. De kampioen lijkt op voorhand vast te staan. De rest doet eigenlijk voor spek en bonen mee. Dat is op de langere termijn natuurlijk niet goed voor het aanzien en de beleving van de competitie.

Man, ze moeten weer in een 2-spitsen systeem gaan spelen, net als tegen Bayern munchen in de supercup. Het werkte heel erg goed. Vooral met het overschot aan goede middenvelders kunnen ze best wel in zo een opstelling spelen.

Weidenfeller
L.Piszczek
M.Hummels
N.Subotic
M.Schmelzer
S.Kehl
S.Kagawa
H.Mkhitaryan
M.Reus
P.Aubameyang
C.Immobile
19 oktober 2014 om 01:55

Ik zou het even doorgeven.

Niemand kan deze man daar opvolgen wordt echt moeilijk voor ze.

Gister verloren door twee dramatische persoonlijke foutr . KÅ‘ln was ook van slecht niveau.

Start de komende wedstrijd 4-4-2 met Aubameyang en Ramos in de spits ipv Immobile die een rendement van 0 heeft.

Klopp heeft al twee jaar pech met al die blessures. Gündogan loopt er net terug bij terwijl Kehl telkens moet opdraven - dat bedoelt hij met 'sommige jongens die op hun tandvlees zitten' volgens mij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren