Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Krant schuift drie Nederlanders naar voren voor trainerspost in Moskou

Laatste update:

Quincy Promes krijgt volgend seizoen waarschijnlijk te maken met een andere trainer bij Spartak Moskou. De club gaat zich niet plaatsen voor Europees voetbal en de veertigjarige Zwitser Murat Yakin lijkt daarom te moeten wijken. Sovsport schuift drie Nederlandse kandidaten naar voren als mogelijke opvolgers van Yakin.

/

De krant noemt de namen van Martin Jol, Jelle Goes en Mario Been. De 59-jarige Jol zit sinds december 2013 zonder werk en de 55-jarige Goes is momenteel de technisch manager van de KNVB en was eerder hoofd jeugdopleidingen bij CSKA Moskou en Anzhi Makhachhkala. De 51-jarige Been werd in februari 2014 ontslagen bij Racing Genk. Als trainer van NEC won hij in het seizoen 2008/09 in de UEFA Cup van Spartak.

Ook de namen van Roy Keane, Joachim Löw, Valery Karpin, Kurban Berdyev, Dmitri Alenichev en Mircea Lucescu worden genoemd. De Roemeen Lucescu kondigde dinsdag aan na dit seizoen te zullen stoppen bij Shakhtar Donetsk. Recordkampioen Spartak speelt zaterdag de beladen derby tegen CSKA Moskou.

Voor welke trainer moet Spartak Moskou gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toen ik de naam Joachim Low zag staan moest ik wel even lachen. Misschien net zo geloofwaardig als de drie Nederlanders. Ach ze moeten in Rusland ook wat te lezen hebben. Als ze daar tenminste tijd voor hebben tussen de wedstrijdjes wodka drinken door

14 mei 2015 om 23:23

Haha Ik dacht precies hetzelfde

14 mei 2015 om 23:30

Die namen slaan inderdaad nergens op, gezien de weg die Spartak in wilt slaan zal er nu vast een gevestigde coach komen die al een aantal prijzen heeft gepakt.

haha jelle goes.. moet toch een grap zijn denk

14 mei 2015 om 23:23

Jelle goes is inderdaad ook niet echt reëel

Mario Been, maar alleen zodat ik die niet meer bij FOX hoef te zien.

Denk dat Lusescu een goeie zou zijn, hij heeft het fantastisch gedaan met Shakthar Donetsk. Al is het wel snel zo na zijn vertrek bij Shakthar Donetsk.

14 mei 2015 om 23:31

Die is veeel te oud joh, 68 toch? Nee Spartak moet op zoek naar een topcoach die topclubs heeft getraint.

14 mei 2015 om 23:36

Dan past Lucescu perfect in dat profiel, want hij heeft Inter onder zijn hoede gehad. Ik denk dat ze er verstandig aan doen trainers te halen die verstand hebben van het Russisch voetbal.

14 mei 2015 om 23:40

Die zullen ze niet snel vin . Bedriyev lijkt me een prima coach. Deed het bij Rubin zeer goed en bij Spartak heeft hij meer mogelijkheden dan bij Rubin.

14 mei 2015 om 23:44

Lijkt me ook verstandig om een Rus te nemen. Of althans iemand die sowieso snel zal aarden daar.

Lusescu kan wat jonge assistenten nemen, probleem opgelost toch?

14 mei 2015 om 23:50

@aze/che4ever,

Ik vind Berdyev eerlijk gezegd niet zo bij Spartak passen. Hij kan heel goed clubs opbouwen en daarvan een stabiele club maken zoals hij dat deed met Rubin, maar bij Spartak zien ze veel liever het voetbal wat bijvoorbeeld Krasnodar speelt. Oleg Kononov zou dan ook een prima opvolger zijn, maar ik betwijfel of voorzitter Sergei Galitskiy hem laat gaan.

15 mei 2015 om 00:04

Maar vind je niet dat Spartak opnieuw opgebouwd moet worden en en coach nodig heeft voor de lange termijn? Spartak heeft veel buitenlanders die veel verdienen maar niet genoeg toevoegen. Een grote schoonmaak en dan een nieuwe team bouwen voor de toekomst. Nu is het een beetje van jaar tot jaar zonder een idee erachter.

15 mei 2015 om 00:18

Wat ze bij Spartak moeten doen is beseffen dat ze blij moeten zijn als ze in de top vier eindigen. Die landstitel die ze al 14 jaar niet hebben gewonnen is een obsessie geworden en met jonge trainers die nog nauwelijks prijzen hebben gewonnen ga je het niet redden. De basis voor de toekomst is er al met vele jonge spelers die elk jaar wel een kans krijgen, zoals Davydov en Krotov en verder wil ik nog altijd geloven dat Ilya Kutepov een toekomst heeft al is het nu hij al 21 is nu of nooit voor hem, maar sommige buitenlandse spelers brengen inderdaad niet wat er vooraf van ze verwacht werd. Maar ik zou echt niet weten waar ze goede buitenlanders vandaan moeten als de meeste spelers het bij hun vorige clubs wel redelijk hebben gedaan. Promes is tot nog toe wel een buitenlander die het goed doet.

15 mei 2015 om 10:21

Waarom kunnen jonge trainers geen prijzen pakken in Rusland?

15 mei 2015 om 10:48

Omdat de druk die ze opgelegd krijgen veel te groot is. Kijk maar bijvoorbeeld naar Unai Emery die het in Spanje prima gedaan had bij Valencia. Dat moest de gedroomde trainer van Spartak voorstellen, maar moest na 5 maanden alweer weg omdat de resultaten niet naar wens waren. Nu bij Sevilla staat hij twee jaar oop rij in de finale van de Europa League. Daarom denk ik dat ze bij Spartak beter naar iemand kunnen kijken die al wat ervaren is en al het nodige heeft meegemaakt qua druk.

Jol is nog wel te begrijpen. Heeft in het verleden goede prestaties neergezet. Misschien is die coach van Dnipro wel wat voor ze?

15 mei 2015 om 05:37

Goede.prestaties? 2maal de knvb beker gewonnen

15 mei 2015 om 11:28

Bij Tottenham en HSV was het niet onaardig geloof ik wat hij presteerde.

Spartak moet nu maar eens op zoek gaan naar trainers die bekend zijn met het Russisch voetbal, want al die jonge buitenlandse trainers die ze daar jaarlijks halen krijgen of geen tijd of zijn het net niet. Lucescu zou een uitstekende trainer zijn. Een man die ervaren is, uit het oostblok komt en het bij Shakhtar jarenlang goed heeft gedaan. Viktor Goenko verdient ook wel een nieuwe kans nadat hij op schandalige wijze is weggestuurd door Kuban en Dmitri Alenichev is iemand die Spartak door en door kent, maar ik denk dat die voorlopig nog wel goed zit bij Arsenal Tula.

15 mei 2015 om 01:35

Hangt er ook vanaf wat ze bij Tula willen en hoe de selectie tot stand komt volgend seizoen bij degradatie

15 mei 2015 om 10:45

Ik denk niet dat er veel spelers weg zullen gaan mocht Tula degraderen. Ze hebben op papier de zwakste selectie het is aan Alenichev te danken dat ze een theoretische kans maken om zich veilig te spelen, want in het begin van het seizoen leken ze dezelfde kant op te gaan als FC Dordrecht nu. De enige speler die misschien een kansje maken op een transfer is Maloyan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren