Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kramer maakte eerste goal sinds april: ‘Die kritiek raakt je’

Laatste update:

Michiel Kramer maakte woensdag zijn eerste doelpunt voor Feyenoord sinds 5 april, toen hij trefzeker was tegen Go Ahead Eagles. De 28-jarige aanvaller benutte in de KNVB Beker een strafschop tegen ADO Den Haag en Giovanni van Bronckhorst is blij voor Kramer, zo vertelde de trainer na afloop aan RTV Rijnmond en FOX Sports.

“Er is veel kritiek geweest op Michiel, dus ik ben blij dat hij scoort. Hij was een aantal keer eerder dicht bij een goal via kopkansen en in de tweede helft heeft hij sterk gespeeld als aanspeelpunt. Ik ben blij voor Michiel dat hij zo speelde. Ik heb met hem gesproken over de kritiek. Als je zoveel kritiek van iedereen krijgt, dan raakt dat je. We blijven ook gewoon mensen. Zoveel kritiek is voor niemand leuk en makkelijk. Ik steun Michiel daarin.”

Kramer zette zeven minuten voor tijd, na een rode kaart voor Donny Gorter, de eindstand van 2-0 op het scorebord en Steven Berghuis had negen minuten eerder de score geopend in De Kuip. Van Bronckhorst constateerde dat het ‘moeizaam’ ging: “Dus dan ben ik blij als we met 2-0 winnen. Ik was niet zozeer verrast door het spel van ADO, maar in de beginfase waren we gewoon slordig en leden we veel balverlies.”

“De tegenstander ging daardoor voelen dat er wat te halen viel. In de eerste 25 minuten hebben we dat niet goed gedaan”, aldus Van Bronckhorst, die bijval kreeg van Karim El Ahmadi. “Het was niet best, vooral in de eerste helft. We leden dom balverlies en waren onrustig in de opbouw. In de tweede helft was het iets beter, maar niet veel.”

Haalde Michiel Kramer vanavond een voldoende?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke statistiek ...sinds 5 april niet gescoord....maar hoeveel wedstrijden / minuten speelde de beste vanaf 5 april?

Ik heb het gelijk maar even opgezocht....inclusief de wedstrijd tegen Ado 185 minuten. Bevat dus ook de 71 minutren tegen City. Overigens ook nog een assist op Berghuis in de wedstijd tegen Heracles. Dus in 185 minuten 1 assist en 1 goal.statistieken kunnen dus erg misleiden.

Ben het er overigens eens dat hij tekort komt voor de basis, maar dat hij als pinchitter/2e man een prima alternatief is.

20 september 2017 om 23:33

Chapeau voor de relativering!

20 september 2017 om 23:56

Ook als pinchitter komt die tekort, hij verliest namelijk veel te veel kopduels en je kan hem niet aanspelen.

21 september 2017 om 00:47

Die 185 klopt niet.

Dit seizoen (exc blessure tijd):
45 minuten tegen Willem 2
68 tegen Heracles
70 tegen City
45 tegen PSV
90 tegen Ado

Mooi man, Dolberg stond 600 minuten droog.

Hij is helemaal niet zo slecht als gezegd wordt.

21 september 2017 om 07:52

Nee, nog slechter. Kom op zeg. Kramer is een hele beperkte voetballer die absoluut niet thuis hoort bij Feyenoord.

21 september 2017 om 11:38

Ik ben absoluut geen fan van kramer maar het is tegenwoordig wel heel erg populair om die jongen af te kraken. Tuurlijk is het geen hoogvlieger, maar heeft in zn eerste jaar bij feyenoord toch iets van 15/16 doelpunten gemaakt. Dan is het dus niet zo dat je er helemaal niets van kan. Vorig jaar toch ook een paar keer belangrijk geweest bij inval beurten. Wat mij betreft gewoon een redelijke pinchhitter, niet meer en niet minder. Dat hij nu dan ineens basis staat en allerlei dingen moet doen die hij nooit gedaan of gekund heeft ziet er lullig uit, maar laten we een beetje realistisch blijven met zn allen.

Het is nu eindelijk wel zo, dat Kramer zijn rol accepteert en dat hij meer wil toont. In het begin bij Feyenoord en ook nog vorig seizoen had hij toch die eigenwijze houding nog en wou hij eigenlijk zo min mogelijk meevoetballen en trainen. Beter laat dan nooit, dat hij het nu eindelijk door heeft, dat hij gewoon keihard moet werken bij een club als Feyenoord. Als ik hem was zou ik me de kritiek nu juist niet aantrekken en alles op alles zetten om een betere spits te worden. Hij moet nog wel even de tijd krijgen vind ik, omdat hij pas sinds kort zichzelf aan het verbeteren is.

Je ziet zeker in zijn spel dat de kritiek hem raakt. Hij probeert nu teveel, waardoor hij teveel op het middenveld vinden is. Dat is nu juist zijn kracht niet. Mooi dat hij iig scoort, maar is een paar klassen minder dan Jorgenson, dat kon je ook in deze wedstrijd zien. Ado stond de hele wedstrijd goed en Feyenoord maakte teveel fouten en kreeg de bal moeilijk naar voren. Waarschijnlijk ook de reden dat Kramer de bal de hele tijd ging halen. Zijn looplijnen kunnen nog steeds verbeterd worden en hij verdeeld zijn energie niet echt goed in. Ook constant naar de keeper rennen had ook niet heel veel zin, want hete middenveld sloot niet aan. Hij scoort weer een keer, dus laten we hopen dat hij nu weer iets minder van de kritiek aantrekt en gewoon zn ding doet. Hij weet zelf ook wel dat die minder goed is als Jorgenson en heeft zich al een tijd geleden bij die rol neergelegd.

Kramer is natuurlijk geen Cruijff . Maar wel een aardige pintch hitter. Als Jorgensen geblesseerd of geschorst is, ja dan lever je kwaliteit in. Maar probeer maar eens een echt goede spits te vinden die voor niet overdreven veel geld de 2e viool wilt spelen bij Feyenoord . KRamer heeft vorig jaar in de tijd die hij heeft gespeeld toch nog wat
Belangrijke doelpuntjes meegepikt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren