Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kramer: 'Ik had het van geen enkele andere club gepikt'

Laatste update:

Met zijn transfer van ADO Den Haag naar Feyenoord ging voor Michiel Kramer afgelopen zomer een droom in vervulling. De spits is al van jongs af aan fan van de Rotterdammers en vertelt daarover in Nieuwe Revu. “Alle thuiswedstrijden waren we er met het gezin bij”, zegt de spits.

/

Wedstrijden bezoeken van de plaatselijke trots was een vast weekendritueel voor de familie Kramer. “Auto parkeren bij de Gamma, stukje lopen en genieten van de sfeer in het stadion. Weet je, Feyenoord is gewoon de mooiste club van Nederland. Kijk naar de supporters. Ze wachten al zestien jaar op een landstitel en toch zitten ze er iedere week weer.”

Kramer komt ook terug op zijn transfer van ADO. Feyenoord ondernam lange tijd geen actie, maar besloot in de slotmaand van de transferperiode alsnog toe te slaan. Een vreemde manier van handelen, vond ook de speler zelf. “Ik heb gevraagd: waarom twee maanden geleden niet en nu wel?”, gaat hij verder. “Ik heb daar antwoord op gekregen en gezegd wat ik daarvan vond en toen was het klaar.”

De 26-jarige goalgetter zat dus met vragen en geeft toe dat hij niet in iedere situatie hetzelfde zou hebben gereageerd. “Op zich kon ik wel leven met hun uitleg, maar laat ik het zo zeggen: van geen enkele andere club had ik het gepikt. Maar Feyenoord is mijn droomclub en dan is het toch makkelijker accepteren.”

Is Michiel Kramer de spits die Feyenoord kampioen kan maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen standaard ja knikker een voetballer met een eigen mening, wat een verademing. Prima spits voor Feyenoord zeker een verbetering te opzichte van Kazim. Kramer moet er toch zeker 20 in kunnen schieten dit seizoen. Nu alleen nog van tegenstanders afblijven....

10 oktober 2015 om 12:15

Geweldig he? Ik vind het echt een klasse kerel. Die interviews van hem zijn een pak van mn hart. Laten we hopen dat hij lang bij Feyenoord blijft, want voetballen kan hij ook wel!

10 oktober 2015 om 12:20

Z'n instelling mag nog iets beter, maar verder ben ik blij dat hij er bij is.

Maar als we ooit serieus om een kampioenschap willen spelen zou deze man pinchhitter moeten zijn.

10 oktober 2015 om 12:47

Eerlijk gezegd zie ik hem nog wel verder ontwikkelen in het spel van feyenoord. Zolang zit hij er nog niet he? Als de dreiging van links (elia) zo aanblifjt, en ze misschien een goede rechterflank bij elkaar weten te vinden, dan weet je dat die Kramer maar één goede bal per wedstrijd hoeft te krijgen.

Vooralsnog doet Feyenoord het niet onaardig. Het is wel spijtig inderdaad dat er nu achter Kramer weinig voetbal zit. Ik kan Kazim wel waarderen op zijn tijd, maar je weet gewoon dat het rendement zo ontzettend laag ligt voor die gast. Als Feyenoord uit de komende kramerloze wedstrijden meer dan 6 punten (hij mist op dit moment hoe dan ook 3 competitie wedstrijden?) overhoudt zal ik dat al waanzinnig vinden.

En dan heb je die bekerwedstrijd nog...

10 oktober 2015 om 12:58

Hij mist 2 competitie en 1 bekerwedstrijd

Ik ben echt een enorme fan van Kramer, en ik vind het zeer zeker ook een prima aankoop van Feyenoord. Ik word er alleen wel een beetje moe van, dat al die interviews de hele tijd zo worden uitvergroot. We weten nu wel dat hij vroeger voor Feyenoord was en dat hij zijn eigen mening heeft en blabla. Tot nu toe pikt hij zijn doelpuntjes mee, maar een spits van Feyenoord mag er ook wel een keer 2 of 3 in een wedstrijd inleggen. Met dit moyenne eindigt hij zo rond de 15 doelpunten, en daar waren ze in Rotterdam in de afgelopen 10 jaar ook niet tevreden mee. Eerst maar eens echt presteren, en dan daarna in interviews uit de hoogte gaan doen.

10 oktober 2015 om 10:03

Als er een journalist een vraag stelt kan je toch niet zeggen " nu ff niet kom maar terug als ik er 20 in heb liggen"?

10 oktober 2015 om 10:12

Dat is ook niet wat ik zeg toch? Ik word alleen een beetje moe van dat arrogante gedoe. Het begint een beetje gemaakt over te komen. Een speler kan eigenzinnig zijn, maar hij begint het steeds meer te overdrijven naar mijn mening. ''van geen enkele club had ik het gepikt, maar Feyenoord is mijn droomclub''. Als je dat soort dingen begint te roepen, dan moet je eerst maar eens laten zien wat je kan. Hij scoort zijn doelpunten, maar het mag best wat meer zijn.

10 oktober 2015 om 11:22

En waarom zou je dat niet kunnen zeggen?
10 x hetzelfde vragen krijg je 10x dezelfde antwoorden, lijkt mij heel verfrissend als een speler dan eens een x zegt, misschien moet je de vorige 9 interviews een teruglezen waarin dezelfde vragen werden gesteld.

Kom op zeg. Kramer is gewoon een heel gemiddelde spits. Leuk dat het een jongen is die fey gaaf vind en er nu mag voetballen naar goed kan ik hem niet vinden... Achabar die zichzelf heeft laten misbruiken had daar nu lekker moeten spelen!!! Kramer is gemiddeld was iedereen het meestal over eens en omdat die nu voor fey speelt gaat ie ze ineens miss kampioen maken.... Damn.... Brillen af en wakker worden!! Een ding wel: hij is beter dan Kazim

10 oktober 2015 om 12:05

De middelmaat regeerd in Nederland. Kramer is geem europese top maar dat loopt er sowieso niet in Nederland. De Jong scoort leuk in Nederland maar in Duitsland en Engeland komt hij er niet aan te pas. Ook Millik is geen top. Kramer is goed genoeg voor de top van de eredivisie maar meer waarschijnlijk ook niet.

10 oktober 2015 om 13:37

Dat is mijn punt... Voor de top van NL komt hij gewoon tekort... Leuk dat hij bij fey voetbalt maar als die een paar mil extra te besteden hadden stond er nu echt geen kramer...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren