Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kraay jr. schat vraagprijs op acht à tien miljoen: ‘We willen hem niet kwijt'

Laatste update:

Het heeft er alle schijn van dat Michel Vlap zijn loopbaan na de zomerstop vervolgt bij Anderlecht. Het Laatste Nieuws meldde onlangs dat de aanvallende middenvelder van sc Heerenveen zelfs al een wedstrijd van de Belgische grootmacht heeft bijgewoond. Op de burelen van het Abe Lenstra Stadion wordt men echter nog niet zenuwachtig van de transfergeruchten rondom Vlap.

“Het is heel simpel, Vlap heeft een contract voor drie jaar”, zegt technisch manager Gerry Hamstra op stellige wijze bij De Tafel van Kees. De door Anderlecht begeerde speler moet ‘een heleboel’ kosten. “We hebben geen vraagprijs genoemd. Uberhaupt nog niet. Anderlecht is in de pers gekomen en daar hoef ik niet omheen te draaien. We hebben geen vraagprijs, want hij heeft nog een driejarig contract.”

Hans Kraay jr. denkt dat de vraagprijs van Heerenveen tussen de acht en tien miljoen euro
ligt. Hamstra op zijn beurt voelt er niets voor om exacte bedragen noemen. “Ik ben bezig met het elftal van volgend seizoen en daar heeft Michel een heel belangrijke rol in. Als je ook kijkt naar de doelpunten die hij maakt, dan is dat een jongen die je niet graag kwijt wilt raken.” Vlap staat op 16 doelpunten in 32 competitieduels namens de Friezen en kan zich in dat opzicht meten met Hakim Ziyech en Robin van Persie, die evenvaak scoorden.

De technisch eindverantwoordelijke van Heerenveen liet zich daarnaast ook uit over Sam Lammers, de van PSV gehuurde aanvaller. Verlenging van de huurovereenkomst met de club uit Eindhoven lijkt een onmogelijke opgave. “Het is lastig om Sam te houden. De kans dat we hem nog een keer kunnen huren is niet heel groot”, aldus Hamstra.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geef ze eens ongelijk, goede speler. Scorend vermogen, jong, lang contract, tja daar betaal je voor.

Ik zou als Heerenveen zijnde Joël Zwarts transfervrij overnemen van Feyenoord. Jonge, snelle en sterke spits die zijn goals zal maken in de Eredivisie. Feyenoord heeft om een rare reden zijn contract niet verlengt en ik zie in hem zomaar een Janssen 2.0

12 mei 2019 om 12:02

Ik zie in die Zwarts echt niets. Bij Dort speelt hij nu naar zijn kunnen en dat is niet voldoende voor de ED. Zal op snelheid wellicht nog het niveau van een Rosheuvel, of F. Narsingh (de matige) kunnen halen. Maar een Janssen zie ik er niet in, die had echt een bovengemiddelde 'mentaliteit

Ik zie in Vlap eigenlijk een hele goede vervanger voor Van de Beek mocht die vertrekken. Scorend vermogen, technisch goed en niet vies van arbeid.

12 mei 2019 om 11:52

Maar beheerst hij die kwaliteiten ook zozeer dat hij mee kan in Europa, is de vraag. Ik weet het niet zo met Vlap.

12 mei 2019 om 12:14

Ik denk dat Vlap het niveau van Van de Beek aan kan tikken ja, want laten we eerlijk zijn, daarvan had ook niemand 2 jaar geleden verwacht dat die zo'n gigantische ontwikkeling zou doormaken.

12 mei 2019 om 12:33

Van de Beek vond ik in de jeugd altijd al heel erg opvallen eigenlijk. Hij was samen met Nouri een plaag voor ieder jeugdteam waartegen ze speelden. Natuurlijk denk je dan nog niet meteen aan de Europese top en achteraf praten is nu makkelijk, maar je kon een jaar of 8 geleden wel degelijk zien dat het talent er van af spatte.

16 goals is nog best wel veel idd, Maar heb hem niet vaak zien spelen. Is dit een versterking voor Anderlecht ? Of is dit een typische transfer waardoor ze oa in deze situatie zitten als ze nu zitten

12 mei 2019 om 14:11

Die gaan geen 8 miljoen betalen, dus hij gaat niet naar Anderlecht. Hij is zeker een versterking

In zijn beste wedstrijden voor Heerenveen dit seizoen had hij wel wat weg van een jonge Michael Laudrup. Feyenoord kan deze jongen niet betalen, maar voor PSV of Ajax zou dit een goede aankoop zijn.

Is ie ook gevraagd naar Druijf of Engels als vervanger van Lammers? Of zitten we weer te slapen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren