Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koploper Internazionale pakt cadeaus gretig uit en maakt er vier

Laatste update:

Internazionale heeft zijn titelaspiraties kracht bij gezet door met liefst 0-4 te winnen van Udinese. Het team van Roberto Mancini scoorde voor het eerst dit seizoen twee keer in de eerste helft van een Serie A-wedstrijd en schroefde de score na de thee verder op. Inter staat nu met 36 punten op de eerste plaats.

/

Inter had al na zeven minuten op voorsprong kunnen komen, maar Orestis Karnezis stopte een inzet van Stevan Jovetic met één voet. Udinese deed daarna wat terug en werd gevaarlijk via Antonio Di Natale en de bedrijvige Cyril Théréau, maar het was uiteindelijk de uitploeg die het eerste doelpunt maakte. Mauro Icardi was Maurizio Domizzi te snel af, onderschepte de bal en schoot overhoeks binnen: 0-1. De 36-jarige verdediger van Udinese kende sowieso een rampzalige avond, want hij was debet aan de tweede tegentreffer van i Zebrette.

Jovetic onderschepte een dramatische terugspeelpass van Domizzi en chipte prachtig raak: 0-1. De Montenegrijn maakte zijn eerste goal sinds 30 augustus. In de slotfase van het eerste bedrijf dook Udinese nog eens gevaarlijk op voor de kooi, maar Samir Handanovic had een geweldige reflex in huis op een inzet van dichtbij van Di Natale. Laatstgenoemde was overigens al teruggefloten vanwege buitenspel. In de tweede helft werd Udinese nog eens teruggefloten, toen Théréau van dichtbij scoorde.

/

Het spel golfde vervolgens op en neer, want Udinese werd via Di Natale, Edemilson en Manuel Iturra gevaarlijk en aan de andere kant vergat Inter om van de geboden ruimtes te profiteren. Een kwartier voor tijd vroeg verdediger Jeison Murillo de aandacht door het gehele veld over te steken en vervolgens op Karnezis te schieten. Het in het geel gestoken Inter zou echter toch nog zijn derde én vierde doelpunt vinden: Icardi hamerde in de korte hoek raak en Marcelo Brozovic schilderde het leer even later prachtig in de verre kruising voor de 0-4.

Denk jij dat Internazionale kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Inter als kampioen zien is misschien nog te vroeg maar ik zie ze volgend seizoen wel gewoon weer om de Champions League beker vechten.

12 december 2015 om 22:45

Om de CL vechten volgend jaar. Eeerder om de laatste 16 vechten.

12 december 2015 om 22:46

Huh?
Dus kampioen van italie nog niet maar de CL winnen wel?????

12 december 2015 om 22:49

@robotrock

Heb jij mijn reactie wel begrepen?

Voor de CL-beker vechten betekent niet winnen maar meedoen.

12 december 2015 om 22:51

Oh zo bedoel je. Sorry. Ik dacht dat je bedoelde dat ze de CL gaan winnen. Excuus.

12 december 2015 om 22:52

hij denkt waarschijnlijk dat als inter weer CL speelt door thorir weer goede spelers naar het team kan halen omdat een CL team simpelweg aantrekkelijker is. ook kan het zijn dat hij bijvoorbeeld napoli of juventus als grotere kanshebber voor de titel acht dit seizoen.

13 december 2015 om 00:07

Voor de Champions league beker spelen betekent gewoon dat je voor de beker gaat. Dus nee, niet verkeerd begrepen. Verkeerd verwoord door jou

13 december 2015 om 00:28

Eigenlijk is het maar hoe je leest. Voor de CL beker vechten is ook gewoon er voor spelen. Al sta je in de groepsfase 4e, je hebt er als nog voor gevochten maar je bent vervroegd eruit gegaan.

13 december 2015 om 01:34

Ronertrock

Die man is inderdaad onduidelijk begreep hem ook niet

INTER MILAN heet gespeeld als een beest. Zeer goed gespeeld. Dankje wel Udinese voor de 2 cadeautjes. Die 4de doelpunt. Wejoow, wat een mooie was dat. Jammer dat Ali Adnan niet speelde. Hij is heel goed bezig (toch?). Verdiende overwinning Inter Milan. 2de 4goals overwinning dit seizoen. 1ste nogsteeds. Nu hopen dat Fiorentina niet wint morgen.

Gefeliciteerd Interisti. Ruime en knappe overwinning, ook positief dat er zo aanvallend werd gespeeld. Al is dit tegen dit defensieve en kleurloze Udinese ook wel noodzakelijk. Dit gaat nog een spannende strijd om de titel worden.

mooi dat inter hier wint en ook nog eens met 0-4. zeer belangrijke overwinning in verband met de toppers die morgen op het programma staan. hier kunnen we zeer goed van profiteren. vooral als beide wedstrijden in gelijkspel eindigen. maar wat de wedstrijden betreft. in de 1e helft gaf udinese ons vroege kerstcadeaus die inter goed uitpakte. verder liet inter udinese veel voetballen maar konden ze weinig uitrichten met de mogelijkheden die ze kregen. na de 0-3 van icardi is het doek dan definitief gevallen voor udinese. leuk voor icardi dat ie trouwens 2 keer scoort. hij maakte vrij duidelijk ontevreden te zijn over het aantal speeltijd dat hij dit seizoen krijgt. ljajic en guarin waren vrij matig vandaag maar is niet cruciaal geweest gelukkig. montoya redelijk debuut en jammer dat hij zijn kans verpeste door proberen af te geven in de 1e helft. verder zijn de interisti waaronder ik erg tevreden.

forza inter!

Forza Inter, Manchini begint langzamerhand een doelpuntenmachine te maken van inter. Ik zie inter dit seizoen wel als titelkandidaat nummer 1, goeie aanval en middenveld met een ijzersterke verdediging!

Feit: die 3de goal(, die was van Icardi) was 90km per uur(!)!!!.

12 december 2015 om 22:53

hoe kom je aan die informatie? en je zou maar daartegen moeten keepen. een kanonskogel eerste klas

12 december 2015 om 23:05

Bein sport nabeschouwing is altijd leuk.

12 december 2015 om 23:02

Das niks Ronny Heberson 211 km per uur

13 december 2015 om 01:52

@interfan11

Zo hard is dat niet hoor, als je zoekt op harde schoten kom je wel 1000den schoten tegen die harder waren.

On: gefeliciteerd interisti, ik persoonlijk gun het jullie wel en dat zeg ik als milanista

13 december 2015 om 02:44

Jaja. Ik weet het, ik had per ongeluk heel veel uitroeptekens gezet.

Zeer degelijke wedstrijd van ''mijn'' Internazionale!

Wat hebben we verdedigend goed werk geleverd zeg in tegenstelling tot Udinese die de ene blunder na de andere maakte. Ben echt ontzettend trots om ons zo degelijk te zien verdedigen gezien we vorig seizoen hier juist in tekort kwamen.
Het was wel jammer om te zien dat Ljajic niet zijn niveau haalde, evenals Guarin. De rest was verder zeer goed bezig.
Montoya deed zijn uiterste best en was niet echt op een fout te betrappen.

Over heel de wedstrijd gezien hebben we verdiend gewonnen.

Ik hoop dat de achtervolgers gelijk spelen dit weekend zodat we een mooie gat kunnen slaan.

Forza Internazionale! 3

Mooie overwinning van inter, fijn dat ze doorgezet hebben met aanvallen na die eerste 2 goals. IMO wel schandalig dat er niet één italiaanse speler op t veld of op de bank zat (behalve de italiaanse reserve keeper)

12 december 2015 om 23:15

Santon is gebleseerd en Dambrosio is geschorst. En er zit een Italiaanse keeper op de bank, dus...

12 december 2015 om 23:19

Dat van die keeper heb ik toch gezegd, en 3 italianen in de complete selectie is nog steeds schandelijk in mijn mening

12 december 2015 om 23:25

ik heb toch liever succes dan veel italianen in de ploeg. jou ploeg heeft er aardig wat met o.a. poli, montolivo, cerci en bertolacci bijvoorbeeld. maar jullie zijn wel erg wisselvallig dit seizoen. kort samengevat: succes nationalisme

12 december 2015 om 23:25

Alles beter dan (de WEL Italiaanse) Ranocchia.

12 december 2015 om 23:32

Dat je nu inter met ac vergelijkt is een slechte. Succes kan ook bereikt worden met veel italianen vergelijk inter maar eens met Juve of Fiorentina die toch redelijk succesvol bezig zijn dit seizoen (juve had een stroeve start maar is alweer bijna aangesloten)

12 december 2015 om 23:39

@rossoneri27
Dat eeuwige gezeur over Italianen, waarom heet de club Internazionale denk je? Trouwens iedere thuiswedstrijd hebben we de meeste Italianen in het stadion en dat al jaren lang in goede en slechte tijden en daar gaat het om.

12 december 2015 om 23:52

Vind het gezeur wel terecht als italiaanse club moet je toch niet vervreemden van de italianen. En de club heet internationale omdat het de tegenstrijder was van Milan omdat Milan in 1889 geen zwarten toeliet. Inter deed dit dus wel, echter het waren nog steeds Italianen. Dus inter heeft niet zozeer met buitenlanders te maken maar meer met het feit dat van ieder ras werd toegelaten

12 december 2015 om 23:52

En daarbij een club die italianen meer kansen geeft stimuleert daarbij ook het Italiaans eftal

13 december 2015 om 00:13

Rossoneri27

Je kan toch niet ontkennen dat de Italiaanse spelers op dit moment niet meer zo goed zijn als vroeger? Niet eens een speler die tot de absolute top behoort. Dus het is geen verassing (en zeker geen probleem) dat er geen Italianen bij Inter in de basis staan.

Volgens mij bedoelde Zanetti44 overigens het niet verkeerd. Hij zegt alleen dat hij liever wint met buitenlandse voetballers dan wisselvallig presteert met Italiaanse voetballers.

13 december 2015 om 00:47

@rossoneri27
Je weet echt totaal niet waar je het over hebt afgezien dat je Internazionale niet eens correct schrijft. De reden van ontstaan van Internazionale heeft niets met zwarte mensen te maken maar met het feit dat er toendertijd bij Milan alleen Italianen mochten spelen, juist Internazionale heeft daarmee een legitieme reden om met buitenlanders te voetballen.

13 december 2015 om 01:08

Nou niet alleen geen zwarten gewoon geen buitenlanders en inter wilde dat wel laat AC maar lekker met Italianen spelen wij spelen met spelers van alle nationaliteiten waaronder Italianen als ze fit zijn en goed genoeg

13 december 2015 om 03:00

@ramondiaz

Jij hebt inderdaad gelijk met het instaan van inter, echter vind ik het wel gelul dat er nu nog steeds geroepen wordt van wij heetten internazionale, dus boeiend dat we geen Italianen hebben.

Inter is 1 van de grootste clubs van Italië, maar wat heeft Italië aan inter? Helemaal niets!!

13 december 2015 om 03:05

@legend121

"wij spelen met spelers van alle nationaliteiten waaronder Italianen als ze fit en goed genoeg zijn"

Afgelopen 5! Jaar ben je zeker vergeten, heb aardig wat spelers voorbij zien komen die verre van goed genoeg waren, wel hadden ze inderdaad allerlei nationaliteiten

Prima overwinning. Ik lees altijd een hoop gezeur over Mancini maar hij laat Internazionale spelen zoals het hoort, een ijzersterke verdediging en een aanval met veel individuele klasse die iedere fout afstraft. Die goal van Brozovic leek echt op een goal zoals Stankovic ze vroeger maakte. Ook wel eens lekker om achterover te leunen om te zien wat de concurrentie doet, een paar gelijke spelen zou perfect zijn.

Wat lees ik nou? Montoya eindelijk in de basis onder Mancini?! Wist wel dat het eraan zat te komen door blessures en/of schorsingen bij directe concurrenten op zijn positie, maar toch is het enigszins verrassend. Die jongen moet daar zo snel mogelijk weg, gewoon lekker gaan voetballen bij een Spaanse middenmoter en wat vertrouwen herstellen. Hoe speelde hij trouwens? Zal wel onwennig zijn geweest nadat hij maanden (of zelfs bijna een jaar) bijna geen wedstrijden heeft gespeeld.

12 december 2015 om 23:23

Hij speelde wel redelijk voor iemand die al lang niet meer heeft gespeeld. Voldoende

12 december 2015 om 23:26

@guaporta
Montoya speelde een behoorlijk goede eerste helft en was ook redelijk aanvallend, tweede helft was hij minder opvallend maar hij maakte geen fouten. Voor Montaya is het jammer dat hij weinig speelt maar de verdediging staat als een huis dus Mancini heeft geen redenen om wijzigingen in de defensie aan te brengen met uitzondering van blessures of schorsingen.

Zeer blij met dit overwinning. Had geen 0-4 verwacht. Maar iets van een nipte overwinning. Fijn dat de aanval van inter begint te draaien. Alles valt beetje in elkaar en ploeg heeft meer automatisme. Druk ligt nu lekker bij de concurrenten. Laten ze het maar lekker uitvechten.

13 december 2015 om 00:57

Inderdaad. Verdediging staat als een huis/muur. Aanval is ook goed. Handanovic erbij in de goal, dat is perfect.

13 december 2015 om 01:17

Volgens statistieken heeft inter momenteel de beste verdediging van Europa. En Handanovic staat ook eerste wat betreft safes (86% geloof ik). Wat een verademing ten opzichte van vorige seizoen. Toen hadden we een gatenkaas als verdediging.

13 december 2015 om 01:26

Vorig jaar misten we Zanetti nog heel erg in de verdediging. Nu valt dat mee. We missen hem nu nog wel steeds om zijn leiderschap.

Mooie overwinning van Inter. Ook leuk dat Mancini het goed doet , ik vond het altijd al een sympathieke man (veel mensen delen die mening niet , dat weet ik haha). Verder ook mooi dat Jovetic eindelijk weer scoort. Ondanks deze mooie pot hoop ik toch dat Napoli de Scudetto pakt , ik ben geen rasechte Napoli fan maar ze hebben echt schitterende spelers met onder meer Hamsik , Higuain , Mertens , Insigne , Koulibaly ,... . Zeker kampioenswaardig als je het mij vraagt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren