Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Koningin Máxima ziet toe hoe PSV de hand schudt met Amerikanen

Laatste update:

PSV en Austin FC hebben de handen ineengeslagen. Ernest Faber, hoofd jeugdopleidingen van de Eindhovenaren, heeft vannacht het contract ondertekend waarmee het officiële partnership tussen beide clubs bekrachtigd werd. Saillant detail: koningin Máxima – die op werkbezoek is in Texas – was bij de gebeurtenis aanwezig.

PSV en Austin hopen niet alleen in zuiver sportieve zin beter van elkaar te worden. Naast het uitwisselen van spelers en trainers zullen de clubs kijken of er ook in organisatorische zin iets te leren valt. Austin is niet de eerste buitenlandse (en zelfs Amerikaanse) club waarmee PSV een samenwerkingsverband aangaat. Afgelopen januari sloten de Eindhovenaren al een officieel partnership met Club Deportivo Guadalajara (in de volksmond bekend als Chivas Guadalajara).

Máxima, die zonder de van een longontsteking herstellende koning Willem-Alexander naar de Verenigde Staten is afgereisd, had lovende woorden over voor Austin FC. "Wat me opvalt is hoe veel connecties er zijn tussen Austin en Nederland", laat de koningin optekenen in een officieel bericht van het Koninklijk Huis. "Niet alleen in het team (voormalig Ajacied Danny Hoesen is spits van de Texanen; de in Nederland geboren Marius Haas is investeerder in de club, red.), maar ook in het stadion. Jullie onverwoestbare veld is het resultaat van een samenwerking met SGL: een Nederlands bedrijf dat begon met het kweken van rozen, maar ontdekte dat zijn kennis over lichtgebruik bij plantengroei ook toegepast kon worden in de sportwereld. En het is geweldig om zulke dichte samenwerking en vriendschap tussen Austin en PSV te zien."

Austin, dat momenteel tweede staat in de Western Conference van de MLS, toont zich eveneens verheugd met de samenwerking. "We zijn enorm opgetogen om samen te gaan werken met een club die wereldwijd zo gerespecteerd wordt als PSV. Samenwerken en het delen van ideeën over spelers- en trainersontwikkeling gaat beide clubs ongetwijfeld voordeel opleveren." Het Eindhovens Dagblad weet dat PSV ook in Hongarije nog op zoek is naar een dergelijke partner. Daarbij denkt de club eraan om ambassadeurs in te zetten; de naam van ex-speler Atiba Hutchinson is in dat verband al gevallen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wellicht is die Danny Hoessen wat voor Psv. Slechter dan Vertessen gaat het niet worden.

9 september 2022 om 14:30

Danny Hoessen is wel slechter hoor.... zegt meer over Hoessen dan over Vertessen... maar goed.

Mooi dat PAV buitenlandse partnerships aangaat. Op die manier krijg je meer naamsbekendheid. Nu nog Europees resultaten behalen en dan komt dat nog sneller.

9 september 2022 om 15:45

Ik ben eigenlijk nogal sceptisch over dit soort samenwerkingen, die behalve in Austin en (beoogd) Hongarije ook met Chivas Guadalajara en Belo Horizonte zijn aangegaan. Net als het ambassadeurschap van Heurelho Gomes in Brazilie en Carlos Salcido en Francisco Rodriguez in Mexico heb ik niet het gevoel dat het PSV nu direct veel oplevert in termen van spelers of sportieve vooruitgang.

Wat een rare reacties een paar artikels geleden over hoe 2 acteurs een welshe club kosten werd er positief gereageerd en nu als het toevallig een koningin of prinses is is het ineens "wat boeit me de titel over deze vrouw, how wereldnieuws"..enz echt hypocrisie

Wie weet kan PSV iets leren van neerzetten van het merk PSV. Daar zijn ze in Amerika namelijk goed in. Als je ziet hoeveel NY petjes er in het straatbeeld rondlopen of kleding van Chicago Bulls. Marketing technisch zijn ze zeer sterk.

9 september 2022 om 15:19

Yankees of Bulls zijn ook wel zeer grote namen. Austin niet zo

Alright, alright, alright (een leus v/h publiek omdat Matthew McConaughey mede eigenaar v/d club is) doet het goed voor een club die net anderhalf jaar bestaat..

9 september 2022 om 19:28

Dacht eerder aan Kevin Hart

Chivas Guadalajara is Mexicaans, niet Amerikaans.

9 september 2022 om 17:05

Gaat om Austin FC, staat in de tekst en dat is wel degelijk Amerikaans.

Ik denk dat je de zin ''afgelopen januari sloten de Eindhovenaren al een officieel partnership met Club Deportivo Guadalajara (in de volksmond bekend als Chivas Guadalajara).'' te snel gelezen hebt, maar hierover staat alleen dat PSV er eerder dit jaar ook al een officieel partnership mee aanging.

on: Ik weet nooit zo goed wat ik moet vinden van die samenwerkingsverbanden, werkt dat dan op marketinggebied heel goed, want qua spelers valt het voor mijn gevoel meestal tegen?

Hopelijk geeft het ons wat Austin Powers 😉

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren