Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kolo Muani onderneemt ultieme wanhoopspoging en slaat training over

Laatste update:

Randal Kolo Muani heeft in een ultieme poging om een transfer naar Paris Saint-Germain te forceren besloten om de training van Eintracht Frankfurt over te slaan. De Duitsers trainen woensdag voor het laatst in aanloop naar hun duel met Levski Sofia in de voorronde van de Conference League. Eerder smeekte de 24-jarige Fransman al bij de clubleiding om een bod van de Parijzenaren te accepteren.

"De reden voor zijn absentie bij de training is dat hij de intentie heeft om nog voor het einde van de transferwindow van club te wisselen", zo brengt Eintracht-sportdirecteur Markus Krösch in een statement naar buiten. "We zullen de wedstrijd tegen Levski Sofia zonder hem spelen. Voor ons is het duidelijk: het gedrag heeft geen invloed op de transferactiviteiten."

Volgens L'Équipe zou PSG een bod van ruim 65 miljoen euro plus bonussen hebben ingediend bij de Duitse clubleiding. Bovenop het geldbedrag zou Hugo Ekitike als ruilmiddel zijn aangeboden. De Duitsers hebben naar verluidt het bod van tafel geveegd, daar zij hun spits niet willen laten gaan.

Kolo Muani smeekte de clubleiding eerder al openlijk om hem te laten gaan. In gesprek met de Duitse tak van Sky Sports sprak de Fransman de hoop uit dat Eintracht hem zijn droomtransfer gunt. "Ik heb me altijd professioneel opgesteld en alles voor de club gegeven. Maar het is geen geheim dat PSG een recordbod op mij heeft uitgebracht en deze transfer is een unieke kans voor mij. Ik wil graag naar Parijs en heb de mensen die hierover gaan binnen de club dat laten weten. Ik hoop en wens dat Eintracht Frankfurt instemt met het aanbod van PSG en dat deze stap voor mij mogelijk wordt gemaakt."

Farès Chaïbi
Eintracht Frankfurt heeft met het aantrekken van Algerijns international Farès Chaïbi wel al rekening gehouden met het vertrek van hun steraanvaller. De twintigjarige vleugelaanvaller komt over van Toulouse. Met de transfer is een bedrag van tien miljoen euro gemoeid. Eerder stond Chaïbi nog in de belangstelling van Feyenoord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker laten gaan Frankfurt vind wel weer een nieuwe parel. Haller, Jovic, nu deze gozer. Cashen en door.

30 augustus 2023 om 12:52

Andre Silva, Rebic.

30 augustus 2023 om 15:10

Nadeel is wel dat andere spelers dit ook gaan zien. Zoals een Aubameyang dat zag toen Dembélé dat deed bij Dortmund.

Vermoeiend dit soort spelers.
Kleine kinderen die hun zin willen doordrukken....

30 augustus 2023 om 12:32

Het zijn geen slaven toch? Die jongen wil een stap maken, je kan er een prachtig bedrag voor vangen. Accepteer het dan ook gewoon en gun die jongen zijn stap.

30 augustus 2023 om 12:43

Werkt ook twee kanten op, toch? Die jongen kan een stap willen maken, maar die club kan die jongen ook graag willen behouden.

''accepteer het gewoon'' vind ik dan ook te makkelijk, daar Frankfurt ook genoeg ambities heeft.

30 augustus 2023 om 12:50

Nee zijn idd geen slaven klopt helemaal maar ze tekenen met hun volle verstand contracten voor zat centen. En je kan het ook omdraaien waarom moeten ze mee werken? Nergens om want hij heeft een contract punt uit. En als je het niet normaal kan oplossen is werkweigering niet de oplossing. De oplossing is minder centjes geven in de maanf inplaats van absurde bedragen.

30 augustus 2023 om 13:01

Het werkt anderzijds ook niet die andere kant op.

Als een speler niet voldoet dan probeert een club die ook op alle mogelijke manieren weg te krijgen. Dus laten we niet doen alsof clubs ook zonder slag of stoot zich aan dat contract houden. Dus waarom zouden spelers dat dan wel altijd moeten doen?

30 augustus 2023 om 13:06

@Lierse

Wou net hetzelfde zeggen.. Kijk maar naar PSG die verbande Mbappe omdat hij niet wou verlengen.. beide partijen met volle verstand een krabbeltje gezet.. Dit soort dingen ga je altijd krijgen in de voetballerij. Al zijn het indd wel vaker spelers dan clubs.

30 augustus 2023 om 17:18

Ze hebben in dit geval al een vervanger aangetrokken. Dus ze zitten niet omhoog in deze. Ook voor hun is het schijnbaar "handel" anders wisten ze dat ze hem nooit zouden laten gaan en hoefde je ook geen vervanger te halen. Of denken ze dat hij een seizoen thuis zal blijven of door straf in het 3e zou gaan spelen?
Spelers maken altijd hun wens op positie verbetering kenbaar en terecht. Ik heb er echter nog nooit van gehoorde dat er 1 een heel seizoen door het misgaan daardoor weigerde te spelen.

30 augustus 2023 om 12:40

Ergens denk ik er hetzelfde over, gewoon werken voor je geld en je hebt een contract met je volle verstand getekend. Maarja als een PSG langs komt en je kunt daar een veelvoud verdienen..zelf ook Fransman. De club wordt er ook niet veel slechter van. Maar ik denk dat dit wel rond komt, gewoon onderhandelingstrucjes van de club door te roepen dat ie niet weg mag.

30 augustus 2023 om 14:06

En clubs niet dan? Spelers die niet goed genoeg zijn worden gedwongen om te vertrekken of zelfs weggepest. En wat dacht je van spelers die op de bank moeten verpieteren omdat ze hun contract niet willen verlengen?

30 augustus 2023 om 14:06

Tsja ik snap het wel. Muani is in Parijs geboren en opgegroeid, dan word je natuurlijk wel erg enthousiast als PSG na 24 jaar eindelijk langskomt. Ik neem m niet kwalijk dat hij liever in Parijs rondloopt dan in Frankfurt, los van het geld.

Ik begrijp niet hoe dit zo vaak voorkomt in de sport. Zie je je al voor dat een Ohtani niet meer meetraint bij de Angels of een Lebron James niet meer voor de Lakers wilt uitkomen omdat hij bijvoorbeeld naar een Warriors wilt. Gebeurt zelden, maar toch komt het elke transferperiode weer voor in het voetbal. Ik hoop dat de FIFA hier eens grondig naar begint te kijken want dit is gewoon niet te doen als verkopende club zijnde. Een speler kan niet zoveel macht hebben. Als je hem niet verkoopt, zit je met een ongemotiveerde speler die je ook nog eens vorstelijk uitbetaalt. Als je hem wel verkoopt, geef je het signaal af aan de rest van de selectie dat ze dit ook kunnen doen mochten ze in de toekomst dezelfde stap willen maken. Hopeloos.

30 augustus 2023 om 12:33

Niet echt de beste vergelijkingen vind ik zelf. Dat zijn gesloten competities waar teams, zeker met zulke topspelers, gewoon voor het allerhoogste kunnen gaan.

Frankfurt gaat nooit in de buurt van PSG komen.

30 augustus 2023 om 12:47

Wel als de duitse bond a la PSG of City toelaat dan gebeurt dat nog wel. Verder vibd ik 65M + Ekitike en bonussen een heel goed bod. Ekitike moet zelf wel oren hebben voor een transfer naar Frankfurt..

30 augustus 2023 om 12:49

Waarom zou dat dan gebeuren?

30 augustus 2023 om 12:52

@lierse als er een quatari of een saoudi frankfurt koop en net zoveel geld er in pompt waarom kunnen ze niet op psg niveau komen? En het niveau van psg is ook niet alles wat je wel kan merken in de cl dusja. En zonder die qatari bij psg waren ze nooit zover gekomen dus beetje raar.

30 augustus 2023 om 12:53

Wanneer de 50 + 1 regel afgeschaft wordt is de Bundesliga binnen no time een stuk interessanter.

30 augustus 2023 om 12:55

Dus in de totaal onrealistische situatie dat de DFB de 50/50 regel laat vallen en daarbovenop de zeer hypothetische situatie dat die rijke mensen van alle Duitse clubs net Frankfurt is er de mogelijkheid dat ze op het niveau komen.

Kans is nihil dus.

30 augustus 2023 om 12:59

Oeh, ik ben geinteresseerd. Wat is de 50+1 regel en waarom zou de afschaffing ervan de competitie interessanter cq. leuker maken?

30 augustus 2023 om 13:02

Hoi Lierse, ik wilde zeker niet het precedent scheppen dat de context in mijn vergelijking onbelangrijk is. Er zit zeker een kern van waarheid in je reactie, mijn punt was meer dat in andere sporten de speler zelf nooit zoveel macht heeft om uit een contract te komen waar hij of zij met volle verstand voor heeft getekend.

30 augustus 2023 om 13:17

Momenteel mag een buitenlandse investeerder niet meer dan 50% van de aandelen in handen hebben bij Duitse voetbalclubs. Leipzig heeft dit op sluwe wijze ietwat weten te omzeilen. Feit is wanneer er geld vanuit het Midden Oosten of de USA in Duitse clubs wordt gepompt de competitie een flinke financiele boost zal gaan krijgen. Grote clubs en steden als Hamburg, Bremen, Schalke, Stuttgart, Frankfurt, Monchengladbach, Koln, Nurnberg etc valt zoveel meer uit te halen.

30 augustus 2023 om 13:18

Wat een onzin Frankfurt is gewoon een Duitse subtopper, Frankfurt is een wereldstad, het stadion en de fanbase zijn gigantisch en recentelijk wonnen ze nog de EL. Ze kunnen voor een Kolo Muani ook gewoon 100 miljoen krijgen. Gooi daar wat extra geld tegenaan en ze zitten zo al op een niveau van een Dortmund of Leipzig. Dat is helemaal niet onoverbrugbaar.

30 augustus 2023 om 13:38

En het niveau Dortmund is nog lichtjaren verwijderd van PSG momenteel.

Heel veel “als-alsjes” en sowieso onmogelijk omdat die 50/50 regel er niet uit gaat. Dus natuurlijk wilt die kerel weg.

30 augustus 2023 om 14:08



Als of het huidige PSG zo sterk is. Neymar, Messi en Ramos weg, Mbappe volgend jaar weg net als Verratti dan blijft er geen topelftal meer over. Spelers als Hernandez, Asensio en Lee vind ik ook echt geen absolute topaankopen. Niet dat Dortmund zo geweldig presteert momenteel, maar je doet net of het verschil extreem groot is. Het verschil tussen een PSG en een Dortmund of Leipzig is veel kleiner dan het verschil tussen Bayern en die 2 en dan is PSG ook nog alles behalve een sterk collectief. Niet voor niks dat Lille 2 jaar geleden nog kampioen worden en afgelopen jaar lukte Lens dat bijna ook.

30 augustus 2023 om 12:45

En omgekeerd? Hoe vaak laat een club een speler niet spelen indien hij zijn contract niet verlengt. Beide gevallen zijn niet correct en komen teveel voor laatste tijd.

30 augustus 2023 om 12:51

Een maximale contract duur van 2 jaar zou verschillen kunnen gaan maken. Dan worden de transfersommen kleiner en kunnen de spelers zelf ieder jaar meebeslissen over hun contract.

30 augustus 2023 om 14:02

Spelers willen alleen geen korte contracten, want dat geeft grote risico's als je geblesseerd raakt of uit vorm.

30 augustus 2023 om 12:55

Het komt minder voor omdat de Amerikaanse leagues daar hard in optreden. En er zijn ook heldere regels. Toch gebeurt het regelmatig. Nu Chris Jones, die bijvoorbeeld niet is verschenen bij de Chiefs in de pre-season, Aaron Rodgers die de Packers een poos geleden onder druk zette, Deshaun Watson die weigerde bij Texas nog te trainen / spelen en zo uiteindelijk zijn vertrek forceerde. In de NBA de eeuwige verwende zwerver James Harden die weer dwars ligt in Philadelphia nadat hij dit ook had gedaan in Houston en Brooklyn en die nu een boete van de NBA aan zijn broek heeft gekregen. En dat zijn gewoon een paar snelle voorbeelden langs mijn neus weg. Als je gaat graven zullen er nog wel wat meer lijken boven water komen.

30 augustus 2023 om 13:03

Yes, maar je zegt het in je eerste zin al: er wordt hard opgetreden. In het voetbal gebeurt er gewoon 0,0.

30 augustus 2023 om 13:09

Yep. In de NFL is een boete al gauw 30,000 US dollars voor elke dag dat je ongeoorloofd wegblijft. Het moet wel gezegd dat de grootverdieners daar minder last van hebben en vaak - als ze al in het geniep een deal elders hebben - betaald het team dat hen wel wil overnemen de boete maar al te graag.

30 augustus 2023 om 13:04

e zouden net als bij de NBA gewoon een basis salaris moeten instellen en vervolgens voorwaarden als pay-per-game en dat soort dingen. Nu. Krijgen mensen grote basis bedragen en hele lage pay-per-game dit moet andersom

30 augustus 2023 om 13:13

Het verschil met de andere sporten is vraag en aanbod. NBA heeft maar een beperkt aantal clubs, en die hebben alleen maar plek voor een bepaald aantal spelers. Dus als je deel uitmaakt van een NBA team, dan mag je al heel blij zijn. En daar wordt andersom ook misbruik van gemaakt maar dan door de clubs zelf

30 augustus 2023 om 13:28

Misschien wordt het tijd voor een europese competitie met iets van 10 leagues en daarna playoffs. Inkomsten op basis van prijzengeld zodat ook de clubs uit kleinere competities kans maken. Ook een degradatie regeling. Wellicht dat er dan weer verassingen komen. Zoals het nu gaat worden de verschillen enkel groter. Een kleinere club kan dan een aantal spelers heel goed betalen waardoor ze niet meer bij een topclub op de bank willen zitten. Wellicht zelfs een regeling waardoor topclubs niet meer dan (x aantal) 8 spelers meer dan (x bedrag) 15 miljoen per jaar mogen betalen. Wat ik bedoel te zeggen is dat het systeem wel degelijk op de schop moet en dat kleine clubs door moeten kunnen groeien. Dan kunnen clubs als Rangers, Dynamo Zagreb en Nederlandse clubs weer interessanter zijn dan een Brighton of Fulham. De Engelse clubs zullen hier tegen zijn maar als het alternatief is dat zij niet meedoen schieten zij zich uiteindelijk zelf in de voet.

30 augustus 2023 om 14:56

Een competitie systeem zorgt voor teveel wedstrijden en dan raken de speler overbelast en raken ze allemaal geblesseerd, moet je ook niet willen.
Wat mij betreft gaan we terug naar het Uefa cup systeem: Enkel landskampioenen in de Champions League, want het is te gek voor woorden dat straks de nummer 5 van Italië mee mag doen maar de kampioenen van Turkije, Kroatië, Griekenland etc. eerst nog tegen elkaar moeten spelen. Europa League alleen voor bekerwinnaars (of nummers 2 als de bekerwinnaar ook de titel pakt) en wat er dan met de Conference League moet gebeuren weet ik niet zo goed. Ik zie alleen maar voordelen aan zo'n systeem, maar het brengt minder geld binnen dan de normale CL dus het gaat nooit gebeuren helaas.

Mooi laten gaan Eintracht. Hij heeft 1 goed seizoen gehad in Duitsland, en dat je er dan al zoveel voor kunt vangen, mooi weg ermee. En 65 miljoen + Ekitike incaseren. Chaïbi er al bij gehaald als vervanger van Kamade. Die hebben weer een leuk elftal staan komend seizoen.

Waar veel mensen het over Union hebben, mag je ook zeker kijken naar Eintracht en in mindere mate ook naar Freiburg.

30 augustus 2023 om 13:27

Nou ja. Het voetbal is vooralsnog niet aan te gluren en Lindstrom is ook net verkocht. Kolo Muani is de enige reden dat er vorig seizoen überhaupt Europees voetbal is gehaald. PSG en Kolo Muani weten de prijs die Eintracht en dan dienen ze dat gewoon te betalen. Zo simpel is het

30 augustus 2023 om 14:05

Tja, er is ook een leven na Kolo Muani. Zoals ik zei, hij heeft 1 goed seizoen gehad.
Er zal in de toekomst best nog eens een andere spits opstaan, en als je als Frankfurt zijnde 65 miljoen + een speler of 80 miljoen hiervoor kunt vangen, zou ik dat altijd doen. Maarja, wie ben ik.

30 augustus 2023 om 14:15



80 miljoen is toch niet veel in de huidige markt? In Engeland worden spelers met een lagere marktwaarde gewoon voor 120 a 130 miljoen verkocht. Frankfurt hoeft daarbij niet te verkopen. Zonder hem halen ze echt geen Europees. Daarbij heeft Frankfurt meer te besteden aan Union en Freiburg en zijn hun prestaties in de competitie althans echt een stuk minder. Vind die vergelijking niet helemaal opgaan.

Gast je hebt een contract getekend, dus daar houd je je maar aan. Stel een speler doet het zelfde en smeekt je kosten wat kost te vertrekken naar een club waar je minder gaat verdienen en niet naar toe wilt, dan ga je toch ook niet? Nee want je hebt een contact getekend

Gaat denk ik wel gebeuren en dan gaat Hugo Ekitike de andere kant op. Ook een goeie spits trouwens die Ekitike.

Kinderachtig gedram .mMaar ook onbeschoft van psg om niet eerst een akkoord te sluiten met de andere club

Tsja, ik snap hem wel. Van Frankfurt naar PSG is wel een enorme stap. Frankfurt boert ook lekker als hij vertrekt. Maar ze hoeven hem niet zomaar bij het eerste bod te laten gaan.

Gewoon onderhandelen en dan zien we het wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren