Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman verlaat GelreDome op krukken: 'Een extra blessuregeval!'

Laatste update:

Southampton neemt het donderdag in de Europa League op tegen Vitesse, maar het is nog maar de vraag of Ronald Koeman in de dug-out zal plaatsnemen. De coach van the Saints dreigt het duel met zijn voormalig werkgever te moeten missen, door een onhandige blessure.

/

Koeman wilde tijdens de besloten training in GelreDome een balletje meetrappen met zijn spelers, maar scheurde zijn achillespees. Hij verliet het stadion woensdagavond op krukken; volgens het Algemeen Dagblad zal Koeman waarschijnlijk een brace om zijn voet krijgen. Of hij daarmee op de bank kan zitten tegen Vitesse, is nog niet duidelijk.

Koeman kon de humor van zijn blessure wel inzien: “Een extra blessuregeval voor de wedstrijd van morgen. Ik heb mijn achillespees geblesseerd! Hopelijk zal ik niet al te lang uit de roulatie zijn!'', schreef de coach, die zijn trainersloopbaan begon bij Vitesse, woensdagavond op Twitter. Southampton won vorige week al met 3-0 van de Arnhemmers.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd hoe ze dit gaan opvangen.Toch wel een sterke schakel in de dug-out.

5 augustus 2015 om 23:46

Ik begreep dat ze Erwin nu doorzetten op de middelste stoel en Ronald als laatste man gaat fungeren, mocht het nodig zijn. Wel lastig die bankopstelling. Misschoen wel de achilleshiel van de ploeg nu.

5 augustus 2015 om 23:57

Hahaha top commentaar! +5

6 augustus 2015 om 08:09

Mensen zijn in vorm deze ochtend haha

6 augustus 2015 om 09:08

Jij nog niet want dit was gisteravond ^^

Haha hij dacht met zijn sixpack wel even een balletje mee te kunnen tikken!! Hij had beter wat meer van die mooie Kool kunnen eten! Dan had hij misschien wat fitter geweest!

5 augustus 2015 om 23:50

Ik denk dat Koeman fitter is dan de gemiddelde bezoeker op deze site..

5 augustus 2015 om 23:58

Rutger....

Hahah tja Ronald iedereen wordt ouder!! Leuk dat die zelf de humor er van in ziet, al zal de pijn er niet minder om zijn. Teken toch wel weer de geweldige persoonlijkheid van Ronald Koeman. Succes met het herstel!

5 augustus 2015 om 23:41

helemaal mee eens

vervelend voor koemand, een gescheurde achillespees voel je behoorlijk, maar beter dat je coach geblesseerd raakt dan een speler

en koeman zal wss gewoon op de bank zitten, kan me niet voorstellen dat hij door zoiets niet op de bank zal zitten

hij hoeft niet op bed te liggen of aan allemaal apparaten aangesloten te zijn, dus met een paar krukken en een brace of een rol tape om die voet en een paracetamolletje moet ronald gewoon aanwezig kunnen zijn

Nu gaat Vitesse natuurlijk door naar de volgende ronde. Want Southampton zonder Koeman is zo goed als zeker uitgeschakeld....

5 augustus 2015 om 23:30

Gelukkig hebben ze Erwin nog

5 augustus 2015 om 23:33

Juuuiist jij snapt m! Ben al aan het proberen om kaarten te bestellen voor de volgende ronde

wel een forse blessure, je achillespees scheuren. Misschien was Ronald vergeten een warming up te doen?

6 augustus 2015 om 07:21

Als ie echt volledig is afgescheurd staat ie zeker 2 maanden niet op het trainingsveld. In ieder geval niet zonder krukken. Tot volledig herstel duurt bijna een jaar. Als hij er zo luchtig over doet zal hij wel ingescheurd, niet afgescheurd zijn.

Sterkte voor Ronald. Maar hoezo zou je met een voet in het verband niet in de dug-out kunnen zitten? Zijn dat weer UEFA-regels ofzo?

Dat had hij als speler bij barcelona ook al.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren