Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman uit bezorgdheid: ‘Dan blijft er dus maar één dag over om te trainen’

Laatste update:

Ronald Koeman kan door de interlandperiode even vakantie nemen, al volgt de manager van Everton het interlandvoetbal op de voet. Net als bij veel andere topclubs het geval is waaieren de spelers van Koeman uit over de wereld om hun land te vertegenwoordigen. Koeman heeft zestien internationals en hij let continu op de fitheid van de spelers.

/

Koeman schrijft in zijn column in De Telegraaf dat sommige spelers de dag na de wedstrijd tegen Chelsea al naar hun land afreisden. De Nederlander merkt op dat hij spelers heeft die naar Zuid-Amerika en Afrika zijn gevlogen. “Volgende week donderdag reizen al die spelers pas terug naar Liverpool. Dan hebben ze ook nog een lange vlucht achter de rug en kun je niet direct het trainingsveld op. Dus blijft er één dag over, de vrijdag, om te trainen voordat we op die zaterdag om drie uur weer aantreden tegen Swansea City.”

“In bijna twee weken heb je dus één training om er weer te staan”, weet Koeman. De drukste periode staat ook nog eens voor de deur in Engeland. Waar andere grote competities een winterstop kennen, moet men in Engeland rond de feestdagen aan de bak.

In Engeland moet men ook een winterstop instellen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hou er altijd wel van, geen ander voetbal maar wel lekker Engels. BOXING DAY! Maar de spelers kunnen dit gewoon niet volhouden zoveel wedstrijden in een paar maanden bij de club en internationaal. Het is gewoon niet te doen zoveel wedstrijden in een hele korte tijd. Wil engeland meedraaien in de champions league na de kerst dan zal het echt een winterstop moeten hebben

12 november 2016 om 07:33

Als je constant met dezelfde spelers speelt, wordt het zwaar. Engelse selecties zijn echter breed genoeg om te rouleren. Als dat niet het geval is, eigen schuld. Iedereen weet op voorhand van die drukke periode en er is ruim voldoende geld om een goede, brede selectie samen te stellen.

12 november 2016 om 12:37

Je kunt ook gewoon een winterstop inlasten ná 1 Januari.. In Belgie hebben ze bijvoorbeeld een winterstop na kerst. In BPL kan dat ook na 1 januari bijvoorbeeld. De winterstop hoeft dan ook absoluut niet ten koste te gaan van Boxing day! Ik zou dus gewoon na 1 januari een winterstop van zo'n 3 weken inlasten. En niet tijdens kerst enzo.

12 november 2016 om 15:09

Tsja, aan de andere kant heb je een internationale kalender die helemaal volgestouwd wordt en het feit dat er steeds meer buitenlanders in de PL komen te spelen. Het probleem ligt dus niet zozeer bij de Engelsen zelf. Zonde dat dit ten koste gaat van de tradities en de kwaliteit.

Die drukke periode kennen we ondertussen wel. Zorg gewoon dat de selectie breed genoeg is of zet een keer wat talenten in. Andere clubs in de Premier League hebben er ook mee te maken. Ik vind die vele wedstrijden juist fantastisch in Engeland

De Engelse competitie wordt slachtoffer van het eigen succes. Dit zijn "first-world problems". Zeuren over het feit dat je een selectie vol internationals hebt. Ik zou zeggen: stel een paar extra Britse (jeugd)spelers op. Of koop gewoon nog meer spelers, dan kan natuurlijk ook. Er is geld zat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren