Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman pakt officieuze prijs dankzij stemmen Engels publiek

Laatste update:
/

De BBC heeft Ronald Koeman uitgeroepen tot Trainer van het Jaar in de Premier League. De Britse staatsomroep schreef een poll uit voor die verkiezing, waarop het publiek kon reageren. De Engelsen wezen vervolgens de 52-jarige Koeman aan als winnaar, voor zijn prestaties met Southampton in zijn debuutjaar op de Premier League-velden. Koeman werd verkozen boven José Mourinho, die de titel pakte met Chelsea.

Koeman verliet Feyenoord vorig jaar zomer na drie jaar en tekende bij Southampton. De eerste maanden verliepen fabelachtig en Southampton klom op naar plaats twee, achter Chelsea. Eind november zetten the Saints een zwakke reeks in, waarbij er viermaal op rij werd verloren in de competitie en waarin men door Sheffield United werd geëlimineerd in de Capital One Cup.

Daarna herpakten Koeman en zijn team zich weer. In februari en april gingen er echter toch weer redelijk wat wedstrijden verloren en daardoor staat de club nu zevende in de competitie, op drie speelronden van het einde. Ondanks die inzakking vindt het Engelse publiek dat Koeman gezien mag worden als de Trainer van het Jaar. Hij sleepte 28,9 procent van de stemmen in de wacht en troefde daarmee Mourinho (26,2 procent) net af. Achter het tweetal kwam Alan Pardew (12,7 procent).

Is Ronald Koeman de terechte winnaar?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik had persoonlijk Pardew gekozen, maar Koeman is het wel gegund.

7 mei 2015 om 13:18

Ja vond pardew het meest verdiende! Koeman heeft natuurlijk ook een fantastische seizoen gedraaid. Het is hem gegund

7 mei 2015 om 13:46

Pardew is halverwege overgestapt naar Newcastle

7 mei 2015 om 13:46

Palace

7 mei 2015 om 14:41

Kijk ook eens naar de trainer van Swansea. Swansea heeft echt veel minder materiaal en staat slechts 4 punten onder Southampton. Southampton staat op de plek waar ze gezien hun kwaliteit horen te staan.

7 mei 2015 om 20:58

Soton heeft een smalle selectie waar Koeman alles uit weet te persen. Qua budget valt het ook mee hoeveel geld ze hebben.

Ik denk dat Liverpool aan hem gaat trekken deze zomer..

Prachtig. Het is hem zeker gegund!

Dat is toch niet misselijk gebroeders Koeman! Jullie hebben zeer goed gepresteerd met een team dat leeg was geplukt. Getuigd toch wel van klasse (en natuurlijk ook een dosis geluk).

Super nieuws voor koeman en de nederlandse trainersgilde. Als koeman zo doorgaat haalt hij ook de wereldtop als trainer.

7 mei 2015 om 13:26

Dat kan je echt niet weten. Bij een club uit de wereldtop is het een heel andere cultuur. Deze prijs heeft hij meer dan verdient. Fantastische prestaties na die leegloop van vorig seizoen. Bij Feyenoord deed hij het ook fantastisch. Bij Valencia is hij ook geflopt bv. Maar Engels voetbal ligt hem wel.

7 mei 2015 om 13:36

Ach ja elke trainer flopt wel ergens. Ik bedoel meer als hij zijn ontwikkeling van de laatste vier jaar doorzet kan het hem zeker lukken.

7 mei 2015 om 13:40

Toch heeft hij de Spaanse beker wel gewonnen ondanks zijn slechte periode in Spanje.

7 mei 2015 om 13:48

Dat is zeker waar. Hij is ook nog erg jong natuurlijk. Ben heel benieuwd wat de toekomst hem brengt.

Vaag,seizoen is nog niet eens afgelopen en nu kiezen ze al de winnaar?

7 mei 2015 om 13:35

Hebben ze ook met spelers gedaan weet het ook niet maar het zou kunnen xijn omdat het dan alleen draait om hoe je gepresteerd hebt eb niet of je kampioen bent ofzo

7 mei 2015 om 13:39

Denk dat ze er vanuit gaan dat de laatste drie wedstrijden geen invloed meer zullen hebben. Aan de ene kant heel raar, aan de andere kant hoeveel invloed zullen die drie wedstrijden hebben??

7 mei 2015 om 13:43

Het kan redelijk veel invloed hebben aangezien Europees voetbal nog niet zeker is. Plek 7 is zeker een prestatie maar wel een nietszeggende.
Wanneer Europees voetbal wel of niet word behaald is natuurlijk een wereld van verschil. Mochten ze het wel halen dan heeft de prestatie veel meer waarde gekregen.

7 mei 2015 om 15:13

Beetje raar als die eindpositie zo bepalend is. Of Koeman nou als 5e of 9e eindigt, of 7e blijft, hij heeft het hoe dan ook fantastisch gedaan. Hetzelfde geldt voor de voetballers die gekozen zijn, die laatste paar wedstrijden kan toch geen invloed hebben...

Mooi voor Koeman en hij verdiend het ook. Maar dit is toch niet de waard voor beste coach van de PL die vanuit de bond word uitgeroepen? Ik zie Koeman liever die winnen. Of kan dit een graadmeter voor die zijn?

Leuk voor Koeman. Hij Mourinho en Pardew verdiende die prijs het meest. Respect voor Koeman wat hij doet met Southampton.

Mooi voor koeman! Metname te danken aan zijn start bij Southampton die was werkelijk fantastisch. Wel opvallend dat Gary Monk er niet tussen staat. Laat Swansea leuk spelen en had in mijn ogen niet misstaan in dit lijstje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren