Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman legt komst van Romeu uit en glimlacht om Van Dijk

Laatste update:

Southampton maakte donderdag bekend Oriol Romeu voor vier seizoenen te hebben vastgelegd. De 23-jarige Spanjaard werd opgeleid bij Barcelona, maar kwam daar niet verder dan een invalbeurt in de Primera División en vertrok in 2011 naar Chelsea. Ook daar had hij moeite door te breken en de Engelsen verhuurden hem aan Valencia en VfB Stuttgart. Nu hoopt Ronald Koeman dat Romeu zijn waarde zal tonen bij Southampton.

/

Koeman legde donderdag uit dat Southampton al langere tijd bezig was met de komst van Romeu, die voor zeven miljoen euro arriveerde. “Hij stond al op onze scoutinglijst en zelf ken ik hem uit de academie van Barcelona. Ik kende zijn situatie ook, want ik ken zijn zaakwaarnemer. En toen de gelegenheid zich voordeed om iemand op die plek te halen, was hij een van de kandidaten.”

“Hij is 23 jaar, heeft al Premier League-ervaring en deed het vorig seizoen goed bij VfB Stuttgart. Hij maakt het team sterker en is een heel goede speler. Was hij onze eerste optie op die plek? Ja”, aldus Koeman, die ook vragen kreeg over de gesteldheid en kracht van Romeu. Die speelde alleen vorig seizoen volop in Stuttgart en kwam voor die tijd vaker niet dan wel aan de bak bij zijn clubs. “Zijn ontwikkeling stokte wel wat, doordat hij weinig speelde, het is ook niet makkelijk om bij de eerste elf van Chelsea te horen”, aldus de trainer.

“Jonge spelers hebben het daar moeilijk en hebben het vertrouwen van de trainer nodig. Maar voor Romeu is dit het goede moment om naar Southampton, hij zal hier meer spelen dan bij Chelsea”, verzekerde Koeman. Hij kreeg ook de vraag hoe de stand van zaken is wat betreft Virgil van Dijk. Er zou een bod zijn gedaan op de verdediger van Celtic. “Of ik je een update kan geven? Nee, nee. Hebben we een bod gedaan? Dat is niet mijn taak”, aldus Koeman glimlachend. “Het is niet het moment om erover te praten, ik wil graag over spelers praten als ze hier zitten. Op geruchten ga ik niet in.”

Oriol Romeu zal een zinvolle aankoop van Southampton blijken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben benieuwd hoe de komst van Romeu gaat uitpakken. Drie jaar geleden werd hij nog bestempeld als een van de grootste talenten van Europa. Maar toen was hij voor zijn leeftijd ook al een beer van een vent. Nu hij iets ouder is kan hij zich hier minder in onderscheiden, dan als jonge jongen. Het zou leuk zijn als hij zijn talent waar maakt. Ik vraag me wel af waar hij moet spelen als Wanyama en Clasie allebei fit zijn. Ik zie m toch eerder als een Stand-in van Wanyama maar die speelt hij nu sowieso niet uit de basis.

Goede aankopen weer gedaan dat Southampton. Zeker als Van Dijk nog gaat.
Fantastisch voor Koeman.
Maar het gaat pittig worden om de prestatie van afgelopen seizoen te verbeteren of te evenaren.
Chelsea United City Arsenal Spurs Liverpool schat ik allemaal( wat) hoger in. Terwijl een Newcastle en Swansea Stoke en Everton ook beresterk zijn.

13 augustus 2015 om 16:10

Vergeet west ham niet die zullen ook een goed seizoen hebben verwacht ik.

13 augustus 2015 om 16:39

Romeu zat gewoon bij een Duitse degradatie kandidaat (vfb).

Goeie aanwinst als hij blessure vrij blijft. Toen AVB aan het roer stond bij Chelsea speelde hij regelmatig en je kon zien dat hij zeker veel talent heeft. Alleen de blessures en de manager veranderingen zijn niet gelukkig gebleken voor hem. Past ook goed bij het voetbal van Southampton.

Wordt dan lastig voor Clasie lijkt me, of zijn de fans het daar niet mee eens?

13 augustus 2015 om 16:29

Ik weet niet wat Koeman zijn idee wordt, maar het is dezelfde positie als Clasie. En als koeman dan nu zegt dat hij de eerste optie was, dan klinkt het niet hoopvol.

Hoop ontzettend dat Virgil naar de PL gaat, we kunnen in het NL-elftal namelijk wel wat kerels gebruiken! Hoop ook dat hij zich kan ontwikkelen, want dat is wel nodig. Komt natuurlijk uit een nog slechtere competitie dan de Eredivisie..

ik ken hem niet. maar koeman doet vaak goede zaken.dus het zal wel
een goede speler worden daar.

Hé hé eindelijk komt de al zolang, onder de mensen van VZ dan, verwachte transfer van van Dijk. Dan kunnen we meteen met zijn allen zien waarom hij nooit wordt opgeroepen voor oranje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren