Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman: ‘Hij speelde ook geweldig met zijn acties aan de linkerkant’

Laatste update:

Oranje versloeg Duitsland vrijdagavond in een spectaculair duel met 2-4. Bondscoach Ronald Koeman genoot van zijn ploeg en stelt dat het Nederlands elftal het in Hamburg verdiende om met drie punten huiswaarts te keren. “Het was een geweldige avond”, zegt de bondscoach in gesprek met de NOS.

“Duitsland heeft ook nog wel kansen gehad, het had ook 2-0 kunnen worden. Ik vind wel dat de ploeg die het meest heeft gedaan om de wedstrijd te winnen, heeft gewonnen. Duitsland speelde afwachtend. We moesten ons nog langer voorbereiden op de aanval, het was slordig en het veld was niet ideaal. De man tussen de linies moest gevonden worden en Duitsland verdedigde dat goed. Ze hebben één wapen: snelheid”, zegt Koeman. Hij zag dat zijn ploeg het in de eerste helft lastig had.

“Dat was een moeilijke fase, omdat we in de eerste helft niet echt gevaarlijk konden worden. In de tweede helft deden we dat beter. Dat zat een beetje in rust, wachten tot ruimtes wel vallen. Op gegeven moment kon Duitsland de ruimtes niet meer belopen”, gaat de bondscoach verder. Hij voerde een dubbele wissel door en haalde Denzel Dumfries en Marten de Roon naar de kant voor Donyell Malen en Davy Pröpper. “Denzel is meer een buitenspeler dan een rechtsback. Babel kon het nog steeds opbrengen om terug te gaan met zijn man, maar speelde ook geweldig met zijn acties aan de linkerkant.”

“Er zit een geloof in het elfal. Als je iets vaker doet, kan je er ook op vertrouwen. Dat was ook de boodschap in de rust”, stelt Koeman. Oranje heeft nu in Groep C zes punten uit drie wedstrijden en moet Duitsland (negen uit vier) en Noord-Ierland (twaalf uit vier) nog voor zich dulden. “Het is ook onderling resultaat wat beter is. Je weet nooit of we dat nodig hebben. Het is duidelijk dat als je hier geen resultaat haalt, er druk op de andere wedstrijden komt.”

Koeman krijgt de vraag of hij in de slotfase heeft genoten van zijn ploeg. “Natuurlijk sta ik dan te genieten, in de fase in de tweede helft dat we in balbezit kwamen. Het liefst zou je voor willen komen, dan kan je komen. We hadden meer moeite in de eerste helft om echt tussen de linies onze mensen te vinden.”

Ben jij het met Ronald Koeman eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat voor kwaliteiten heeft Dumfries als buitenspeler dan? precies. niks.

6 september 2019 om 23:35

De Duitsers lieten hem ook constant vrij, die wisten dat hij aan de bal niks is. Zodra Promes daar ging spelen konden ze rechterkant van Oranje niet meer vrijlaten. Ik hoop dat Karsdorp er snel bij komt, een betere hebben we niet.

7 september 2019 om 00:44

Karsdorp Dumfries Veltman Tete en hateboer, het is lood om oud ijzer. Als ze een goede dag hebben kunnen ze mee met het niveau dat oranje nastreeft maar over het algemeen is het te matig. Dat kun je al deze gasten niet kwalijk nemen want ze doen zn best, maar het is helaas niet goed genoeg.

7 september 2019 om 04:17

Ooit gehoord van Hateboer? Die doet het echt enorm goed in Italie bij Atalanta, een team wat dit jaar in de CL speelt, en vorig jaar alleen Napoli en Juve voor zich moest laten in de Serie A, wat ik gewoon een enorme prestatie vindt. Vorig seizoen 5 goals en 5 assists, en dat als Rb/rwb. Ik denk serieus dat Hateboer de beste Nederlandse RB is. Verdedigend is hij sowieso beter dan Karsdorp, Dumfries, Veltman en Tete, en ook aanvallend staat hij zijn mannetje op een serieus hoog niveau.

6 september 2019 om 23:36

Klopt. Sowieso is Dumfries wel even done hoor. Speelt bij Psv toch ook al maanden waardeloos?

6 september 2019 om 23:48

Dumfries die loopt zijn eigen benen nog in de knoop. Wat is die slecht zeg, Dat hij uberhaubt nog opgeroepen word vind ik veel meer dan verbazingwekkend. Zelfs bij PSV is het al maanden bar en boos. Mocht Koeman hem volgende pot weer laten spelen dan vreet ik me schoen op uit pure ergernis.

7 september 2019 om 00:00

Hij stond in het eerste bedrijf meer als buitenspeler opgesteld dan als back, aanvallend gezien. Wat speelt hij klaar? Inderdaad, niks. Weet niet hoe hij het momenteel bij PSV doet maar bij Oranje is hij nu wel klaar gok ik.

Prima tweede helft, maar laten we nu eens stoppen met de Roon, Promes en Dumfries.

7 september 2019 om 00:49

De Roon was vandaag misschien niet top maar is zeker voor het huidige oranje een nuttige speler. Zijn karakter kan mij enorm bekoren, en hij werkt hard. Daar komt bij dat hij al zo vaak heeft bewezen een goede 6 te zijn voor oranje.

7 september 2019 om 13:05

De Roon was achteraf ook niet de juiste keuze aangezien Duitsland zo verdedigend speelde. Maar normaal gesproken is zo'n type speler tegen grote landen wel nodig hoor.

7 september 2019 om 04:18

De Roon is een nuttige speler, een speler die ervoor zorgt dat Wijnaldum en De Jong met meer vrijheid kunnen spelen. Niet de beste, maar wel een speler die andere spelers beter laat spelen. Promes is leuk voor op de bank, Dumfries mist spelinzicht.

Het ging pas écht beter na de dubbele wissel. De grootste reden dat de grote kansen ondanks het overwicht in balbezit eerst uitbleven, was omdat Dumfries het continu verpestte. Als hij eruit gaat, samen met De Roon, zal het veel beter gaan. Als Koeman tussen de linies wil spelen, is Van de Beek denk de beste optie ipv De Roon. En als rechtsback, tsja je kan bij wijze van spreke nog bijna beter Büttner opstellen..

6 september 2019 om 23:31

Buttner is een linksback. Ik had Brenet meegenomen. Kan op beide flanken spelen en is sneller dan die 2 opa's die we nu hebben

6 september 2019 om 23:36

We kunnen beter voortaan Promes weer als rechtsback laten spelen. Die deed dat erg goed....

7 september 2019 om 04:22

Ik zou sowieso een aantal andere spelers oproepen. Veltman vervangen door Hateboer, De Vrij sowieso oproepen, Luuk de Jong vervangen door Weghorst, Strootman thuis laten, en zodra ze weer fit zijn Bergwijn en Van de Beek in plaats van Vilenha en Bergwijn meenemen.en misschien nog wel Ake in de basis zetten in plaats van Blind. Die verdient een grotere kans dan dat hij nu krijgt denk ik.

7 september 2019 om 07:42

Met Veltman krijg je ook weer het probleem dat hij niet kan voetballen. Heeft vorig jaar in de halve finale CL denk ik de bal niet een keer naar de goede kleur gespeeld. Goed dat Veltman nu wordt gewaardeerd door de Ajax-aanhang, want hoe hij eerst werd afgezeken was niet fair. Maar ga nu alsjeblieft niet doen of die überhaupt maar in aanmerking komt voor Oranje.

7 september 2019 om 13:02

Ga nu alsjeblieft eens leren lezen. Wat ik zeg is: Veltman vervangen door Hateboer. In het Nederlands betekent dat dat je Veltman uit je selectie haalt en dan Hateboer in je selectie zet.

Koeman heeft Babel laten debuteren, die man zal altijd 200% geven voor de bondscoach.
Babel altijd Basis laten staan, hij is zo nuttig met zijn vechtlust, kracht, schot en overzicht. Die mensen die anders praten hebben er geen kijk op.

7 september 2019 om 13:04

Babel is in 2005 onder Van Basten gedebuteerd. Hij is door Koeman weliswaar weer bij de selectie gehaald, maar dat is ook omdat Babel een tijdje niet zo goed gepresteerd heeft, en dat nu weer wel doet.

7 september 2019 om 15:45

Koeman heeft Babel bij Ajax laten debuteren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren