Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Koeman heeft beet en gaat ‘kind van de club’ terughalen naar Everton’

Laatste update:

Het begint er steeds sterker op te lijken dat Wayne Rooney komende zomer na dertien seizoenen Manchester United gaat verlaten. Volgens the Independent heeft Ronald Koeman beet en gaat de Engelsman terugkeren naar Everton. Voor een rentree bij the Toffees moet Rooney wel het nodige salaris inleveren.

Everton zou Rooney een salaris van zo’n 174.000 euro per week bieden. Dat zou de helft zijn van wat hij momenteel bij Manchester United verdient, maar Rooney zou wel een loonsverlaging overhebben voor een terugkeer bij de club waar hij doorbrak. Tussen 1996 en 2004 speelde hij bij Everton, waarvan de laatste twee jaar in het eerste elftal.

Volgens de Daily Mirror is Manchester United bereid om af te zien van een transfersom. De krant stelt dat Romelu Lukaku mogelijk betrokken kan worden in de deal. Of de Belg hier zelf aan mee wil werken, is vooralsnog onbekend. Lukaku zou zijn zinnen gezet hebben op een terugkeer naar Chelsea.

Is een terugkeer bij Everton de juiste keuze voor Wayne Rooney?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zou voor beide partijen natuurlijk heel mooi zijn. Rooney keert terug bij de club waar hij opgroeide en nog op een leeftijd waarin hij wat bijdraagt en hoeft niet langer op de bank te zitten bij United, terwijl Everton er natuurlijk een clubspeler bij heeft met bakken ervaring. Hoop alleen niet dat Rooney als spits de vervanger is van Lukaku, dat lijkt me nog wel een gokje. Zie meer een rol achter de spits voor Rooney.

Moet je toch niet willen die jongen is bijna 32 en word momenteel per jaar 2 seconden minder snel op de 50 meter, ik snap best dat er bepaalde sentimenten zijn maar daar moet je je niet door laten verblinden. Als je als club vooruit wil moet je voor jonger, fitter, sneller en beter gaan.

Ik weet het niet, ik weet niet of Rooney nog iets kan opbrengen. Hij is gewoon niet meer de oude rooney . Hij zal nog steeds van meerwaarde zijn voor Everton maar ik weet niet of hij zomaar 20 goals zal kunnen maken per seizoen. Ik hoop ergens van wel maar de kansen zijn klein als je het mij vraag.

Een schamele 174.000 per week. Nu maar hopen dat Wayne daarvoor zijn bed uit wil komen. Als hij terug gaat naar Everton, dan moet dat wel clubliefde zijn!

22 maart 2017 om 12:16

Ja zeker is dat dan clubliefde.
Hij kan bij vele andere clubs waarschijnlijk het dubbele zo niet het 3 dubbele verdienen. Je moet ook niet vergeten dat als je 3 ton per week verdient ook een bepaalde levensstandaard daar aan over houd en dat dat niet iets is wat je zomaar even wil veranderen tuurlijk.
Everton heeft het geld en rooney heeft het voor zijn levenswijze dan dus ook gewoon nodig naar alle waarschijnlijkheid.
Laten we allemaal gewoon hopen dat we weer een super rooney te zien krijgen !

Kan hij beter doen dan voor het hele grote geld naar china gaan

Hmm, Voor Rooney het beste en Everton is/zal e rook gelukkiger van worden Maar Lukaku er in betrekken? AUB niet, dan liever een Barkley of Coleman en spendeer dan gewoon en haal als spits Giezmann

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren