Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman drinkt champagne: 'Hij zal een geweldige speler worden'

Laatste update:

Ronald Koeman lijkt voorlopig niet te hoeven vrezen voor een vertrek van James Ward-Prowse. De pas twintigjarige middenvelder uit de eigen jeugdopleiding is belangrijk voor Southampton en heeft vrijdag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract. The Saints maken bekend dat Ward-Prowse nu tot de zomer van 2020 vast ligt in het St Mary's Stadium.

/

Ward-Prowse zit nu drie jaar bij de eerste selectie van Southampton en staat bekend als een erg groot talent. "Hij is een van onze jonge spelers die zich erg goed ontwikkelt", zegt Koeman. "Hij zal een geweldige speler worden. Ik ben blij dat hij bij ons wil blijven. Prowsey komt uit de eigen jeugdopleiding en is nu een van de beste jonge spelers uit onze selectie. Hij is een voorbeeld voor onze jeugdspelers."

Ward-Prowse deed dit seizoen in 12 van de 22 competitiewedstrijden mee, maar was er wel een tijdje uit vanwege een gebroken voet. Koeman doet dus graag een beroep op de middenvelder, die in totaal op 61 competitiewedstrijden voor Southampton staat.

James Ward-Prowse wordt een geweldige speler

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede voetballer, goed nieuws voor Soton.

Een supertalent met een geweldige trap, beetje te vergelijken met Eriksen, maar dan nog wat feller. Mag snel naar Liverpool of Arsenal van mij.

30 januari 2015 om 12:01

Want hij speelt Henderson of Ramsey nu al uit de basis? Dat denk ik niet.

30 januari 2015 om 12:37

Ramsey niet denk ik, Henderson wel na 1-2 jaar.

30 januari 2015 om 14:53

Henderson is echt ondergewaardeerd. Het is als hij in de juiste opstelling en rol speelt een geweldige box-to-box middenvelder.

30 januari 2015 om 16:51

Er is niks mis met Hendo, maar hij is gewoon 'goed'. Ramsey is bijzonder en dat zie ik JWP ook worden.

30 januari 2015 om 12:17

Want hij heeft al een basisplaats bij soton

30 januari 2015 om 12:44

Waarom van nummer 3 naar de nummer 8

30 januari 2015 om 12:48

@mootje, omdat ie daar t dubbele verdient

Alleen speeld JWP dit seizoen wel minder dan vorig seizoen heb ik het idee. Vorig seizoen speelde hij 34 wedstrijden in de PL, dit seizoen 12 met nog 18 wedstrijden te gaan. OK, daar zat een blessure tussendoor, maar dan nog speelt hij minder dan vorig seizoen, eigenlijk gewoon zonde.

30 januari 2015 om 12:05

Denk je dat er met een gebroken voet maar 1 speelronde uitligt?

30 januari 2015 om 12:08

Nee, maar ook toen hij hersteld was deed hij niet veel mee. Hij speelt wel veel wedstrijden, maar je kan beter 1 keer 80 minuten spelen dan 10 keer in de laatste 5 minuten invallen.

30 januari 2015 om 12:41

Koeman laat hem natuurlijk ook niet gelijk 90 minuten vol gaan na zo'n blessure. Daarnaast heeft ie concurrentie van een aantal doorgewinterde spelers daar op het middenveld, en dan vind ik toch dat ie het prima doet, nog steeds 1 van de grootste Engelse talenten.

30 januari 2015 om 12:07

Op 20 jarige leeftijd al 46 wedstrijden in de PL. Dat is echt wel heel veel hoor!

30 januari 2015 om 12:17

Valt best mee vind ik. Kijk eens naar wat Fabregas, Wilshere, Ramsey, Sterling en ga zo maar door op die leeftijd al aan wedstrijden gespeeld hadden. Ja, het is veel, maar niet uitzonderlijk veel, er zijn genoeg spelers met vergelijkbare stats.

30 januari 2015 om 12:43

Logisch met een blessure toch? Daarnaast heeft Koeman ook Cork en Davis nog geloof ik voor die plek. Zal Ward-Prowse ook in de bekers hebben gespeeld. Dus logisch dat hij misschien wat minder in de PL heeft gespeeld!

allemaal leuk en aardig maar een CAM die absoluut niet kan scooren heb ik toch mij bedenkingen bij

30 januari 2015 om 12:35

Iniesta?

30 januari 2015 om 12:44

Njaa je noemt m een Cam, maar speelt hij daar vaak? Volgens mij speelt hij meestal gewoon als Cm.

En laten we eerlijk zijn, Scholes scoorde ook niet al te vaak? En daar vergelijk ik hem een beetje mee!

30 januari 2015 om 13:20

Maar ook als ie in positie komt is de afronding echt van een niveau daar kijken ze in de jupiler leqeau zelfs van op

30 januari 2015 om 13:33

Hij kan niet scoren, maar heeft in die 831 minuten die hij gespeeld heeft dit seizoen toch wel al mooi zes assists in de Premier League. Hij schiet 1,2 keer per wedstrijd volgens Who Scored, dus zo'n ramp is het dan niet als die mis gaan. Komt dus ook niet echt vaak in scoringspositie.

Wordt een topper mark my words.

Ik lees nergens in de tekst dat koeman champagne drinkt...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren