Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Knopper is wachten beu en zet na veertien jaar punt achter loopbaan

Laatste update:

Richard Knopper heeft per direct een einde gemaakt aan zijn loopbaan als profvoetballer. De 34-jarige middenvelder speelde het voorbije seizoen in Indonesië en was in afwachting van een nieuwe club. Dat is hij echter beu. “Eigenlijk bleef ik het maar uitstellen, omdat je altijd blijft hopen dat er nog een club langskomt”, zegt hij op de website van Sport Promotion.

“Dat gebeurde vorig jaar ook, met PSM Makassar. Heb ik nog een paar maanden in Indonesië gespeeld, met Wim Rijsbergen als trainer”, vertelt de oud-speler van onder meer Ajax en Vitesse. De Rijswijker zal echter niet lang werkeloos toekijken. Vanaf juli gaat hij bij ADO Den haag aan de slag als commercieel directeur.

Ook heeft Knopper, die één interland voor Jong Oranje achter zijn naam heeft staan, zich ingeschreven voor de trainerscursus. Naast Ajax, Vitesse en Makassar speelde hij ook voor sc Heerenveen en ADO Den Haag. Met Ajax, de club waar hij de jeugdopleiding doorliep, veroverde hij twee landstitels.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een topper was die Knopper bij Ajax!

16 juni 2012 om 14:17

vond ik eerlijk gezegt wel meevallen.. het is een leuke speler geweest maar een echt topper heb ik hem nooit gevonden een leuke speler was het indie tijd voor een roda/utrecht

16 juni 2012 om 19:44

Knopper begon heel goed, maar toen raakte hij zwaar geblesseerd. Hij is daarna nooit meer een schim geweest zoals in het seizoen 1999/2000 waarin hij 33 keer in de competitie speelde en 15 maal het doel wist te vinden.

"met Ajax, de club waar hij de jeugdopleiding doorliep, veroverde hij twee landstitels."

Knopper speelde jaren in de Feyenoord opleiding voordat hij in 1993 naar de Ajax opleiding ging.

Tsjah als je zelf al geen club meer kunt vinden in indonesie dan is de koek wel op ...koekoek

Hij speelde toch bij Haaglandia ?

16 juni 2012 om 12:51

hij hoopte alleen een prof club te vinden, nu zal hij deeltijds voetballer zijn zoals de meeste spelers in de topklasse.

Mooi dat hij voor onze club gaat werken. Heb van hem genoten toen hij bij ons speelde. Hij heeft er voor gezorgd dat we het jaar na de promotie niet meteen weer degradeerde. Was erg belangrijk met zijn goede trap.

Dan moet hij nu de knop(per) omzetten en iets anders gaan doen.

Tja wat moet ik hier nu over zeggen, Ik vond het persoonlijk een leuke speler voor de clubs waar die heeft gespeeld, hij heeft nooit zijn optimale talent kunnen gebruiken, omdat ie ook veel blessure,s heeft gehad,

Lekker bij een topklasser gaan voetballen. Speel je nog op hoog niveau

34 prima leeftijd, maximale uit z'n carriere gehaald !

Eigenlijk Best lullig voor knopper, dat hij zijn carriere zo moet eindigen, omdat niemand hem meer wil hebben.
Je bent welkom Knopper.

Jammer Richard. Je was een speler die altijd voorop in de strijd ging. Heb ook tijdens je twee seizoenen bij Vitesse van je genoten. Hoop dat je veel plezier beleeft in je nieuwe functie bij ADO Den Haag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren