Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kluivert trots op voorselectie: ‘Ik sta niet voor niets op die lijst’

Laatste update:

Justin Kluivert kreeg woensdag te horen dat hij door bondscoach Ronald Koeman is opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal. Het is niet zeker dat de Ajacied bij de definitieve selectie zit, want die wordt op vrijdag 16 maart bekend. Kluivert vindt het in ieder geval al mooi dat hij bij de voorselectie zit en ziet dat als een beloning voor zijn harde werk bij Ajax.

“Dit is lekker. Als jonge jongen kijk je hier naar uit natuurlijk”, zegt Kluivert in gesprek met AT5. “Ik sta niet voor niets op die lijst. Dat heb ik te danken aan mijn familie en vrienden en degenen die er voor me zijn geweest al die tijd. En dat voelt wel goed. Ik ben van plan om heel veel jaren in het Nederlands elftal spelen en dat begint nu. Ik wil er iets moois van maken.”

"Of ik het verdiend heb? Misschien als je kijkt naar de laatste wedstrijden wat minder, maar in het verleden heb ik mij al bewezen", aldus de achttienjarige aanvaller, die de laatste weken in een mindere vorm steekt. Kluivert kijkt kritisch naar zijn eigen prestaties en werkt hard om terug op zijn niveau van een aantal maanden geleden te komen. “Deze week ben ik heel veel gaan afwerken en dat doen ook andere jongens. Dat helpt me wel. Je moet gewoon reflecteren wat je verkeerd hebt gedaan en daarvoor oplossingen zoeken.”

Justin Kluivert verdient een plek in de definitieve selectie van Oranje

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat die jongen lekker genieten hiervan. Het zijn oefenwedstrijden en of hij speelt is Ãâ¼berhaupt maar de vraag. Ik zie het wel in hem. Talenten hebben soms mindere periodes. We roepen dat hier zo vaak en stellen dan dat we geduld met ze moeten hebben, maar als die mindere periode zich dan aandient schrijven we ze af. Deze jongen is 18. Geef hem de tijd.

9 maart 2018 om 19:43

Die zuurpruimen die negatief gaan reageren zijn mensen die reageren zonder de tekst te lezen, hij zegt niks verkeerd en geeft ook aan dat de laatste paar wedstrijden wat minder was.

Voor de rest als we zelf realistisch zijn hoort Kluivert natuurlijk nog niet bij het Nederlands elftal maar Koeman is aan een team aan het bouwen voor over 2 jaar, tjaa dan is het logisch dat je naar jongens als Kluivert gaat kijken met de potentie. Als je naar 2 a 3 wedstrijden kijkt van begin van de seizoen zou je zeggen ja hij hoort erbij maar hij moet gewoon constantet worden. Wat verwacht we eigenlijk van een 18-jarige? Dat hij wekelijks Ajax 1 gaat dragen? Laten we hem wat tijd geven.

9 maart 2018 om 21:19

Mbappe deed dat wel bij monaco anders. Dat zijn pas talenten, geen jongetje die 1 leuke wedstrijd speelde.

10 maart 2018 om 01:04

Daarom is het gewoon een talent waar er momenteel meer van zijn. Soms lees je net alsof het de nieuwe Messi is. Zoals AjaxNL aangeeft zo’n hype verdiend alleen een talent in de klasse van mbappe

Hoe arrogant je hem ook mag vinden en alle andere dingen er op en er af is het mooi dat zo'n jong jochie nu al dichtbij komt. Hij moet nog veel constanter worden en meer aan z'n houding werken maar dat heeft ook met jeugdigheid te maken, maar sws word het tijd dat we in vriendschappelijke potjes zoveel mogelijk jonge talenten laten ruiken aan het grote werk.

Ik ben Ajacied maar van zijn selectie snap ik helemaal niks. De reden daarvan kan in ieder geval niet zijn presteren op het veld zijn. Want dat is al tijden zwaar ondermaats.

9 maart 2018 om 19:42

Ik snap de reden wel. Het slechtste Nederlands elftal sinds begin jaren '80.

9 maart 2018 om 21:16

Hou eens op met veelbelovend talent. Mbappe en hij zijn ongeveer even oud, mbappe laat het in de echte wedstrijden zien. Er worden zoveel jongens bestempeld tot groot talent terwijl het er later nooit uit komt

9 maart 2018 om 21:33

Je reageert telkens hetzelfde. Mbappe is echter de uitzondering en niet de regel.

9 maart 2018 om 21:53

'Telkens hetzelfde' lol, 2x gereageerd. Dan nog, ik kan nog zat talenten opnoemen die meer hebben gepresteert dan een 18 jarige die 1 leuk wedstrijdje heeft gespeeld.

10 maart 2018 om 00:34

Loopt genoeg rond zeg ik toch, maar geen mannetje die denkt dat ie alles is als je 1 goeie wedstrijd speelt tegen roda jc. Misschien haalt hij het wel, maar wordt heel erg gehyped vind ik. Denk dat hij de top niet gaat halen. Talenten als Sancho, Pulisic, Isak, Foden, Kean, Asensio, Rashford en dat soort spelers spelen allemaal bij een topclub en laten het zien. Kijk de wedstrijd Ajax - Ado een terug, als je op kluivert let, erger je je dood als ajacied zijnde.

Bewezen dat hij kan scoren tegen degradatiekandidaten meer niet. Ik snap wel dat hij erbij komt als de concurrenten kuwas en narsingh zijn ofzo. Denk dat hij gaat afvallen.

9 maart 2018 om 19:40

Net als veel anderen die opgeroepen zijn na twee potjes voetbal tegen degradatie kandidaten en er een paar in trappen. Die jongens zijn toekomst en laat die gewoon meedoen

Justin Kluivert, ik snap er helemaal niets van. Speelde in de A-jeugd inderdaad erg sterk. Werd na een klein handje vol weinig imponerende wedstijden bij Jong overgeheveld naar Ajax 1. Heeft daar ook welgeteld 3 wedstrijden goed gespeeld tegen nietszeggende tegenstanders. En hoppa, voorselectie Oranje. Schrijnend, maar als ik bedenk welke alternatieven er zijn, verrast het mij eigenlijk niet.....

Kluivertje, soms denk ik: eindelijk weer een ouderwetse buitenspeler. Snel. Technisch. Een actie. Een speler die een andere speler kan passeren. Goede voorzet. Verdedigt mee.

Maar de laatste weken denk ik: als zet je een Amsterdammertje op het veld, komt ie ook niet voorbij.

Gelet op zijn leeftijd mag dat.
Maar ik zou hem dan niet selecteren voor Oranje.

Ik gun het hem van harte en ben van mening dat hij in de toekomst best van waarde kan zijn voor Oranje. Maar claimen dat je je "in het verleden al bewezen hebt" is natuurlijk klinkklare onzin. Hij heeft misschien 5 wedstrijden echt uitgeblonken, schijnbaar is zijn lat dan wel erg laag. Ik moet het nog maar afwachten of hij zijn belofte in zal gaan lossen. Als supporter van Oranje hoop ik natuurlijk van wel, we snakken naar een klassieke buitenspeler voor de flanken.

Als ik alleen de titel zou lezen en zou kijken naar zijn spel van de afgelopen tijd dan zou ik denken dat hij of zijn vader wat geld aan Koeman heeft gegeven om hem op die lijst te zetten. On: Als Kluivert in vorm is dan is hij een goeie speler met veel talent en voegt hij iets toe aan Oranje (waarschijnlijk nog wel vanaf de bank). Hij is alleen niet in vorm dus ik zou hem zeker niet bij oranje nemen op het moment. Eerst maar eens weer presteren bij ajax zou ik zeggen! Het valt me trouwens wel op dat er weer een artikel over Kluivert is. Kluivert ziet de media waarschijnlijk vaker dan z'n familie....

Onbegrijpelijk dat hij op zo’n lijst staat, al zal hij de definitieve selectie niet halen. 3 wedstrijden leuk gespeeld. Hij vind zichzelf echt al heel goed, dat is al waarom hij nooit de top zal halen. Mark my words.

Grootste talent van Nederland in mijn ogen, logisch dat hij erbij zit. Van mij mag hij ook gelijk in de basis en dan Promes in de spits en Berghuis aan de andere kant

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren