Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kluivert trots: ‘Iets wat mijn vader niet heeft bereikt, heb ik wel gedaan’

Laatste update:

Net als tegen NAC Breda startte Justin Kluivert zondag tegen Roda JC als linksbuiten. De talentvolle aanvaller had met drie doelpunten een groot aandeel in de 5-1 overwinning. Vlak voor tijd kreeg de man van de wedstrijd een publiekswissel. Kluivert hoopt dat hij ook de rest van het seizoen de voorkeur krijgt op de linksbuitenpositie van trainer Marcel Keizer.

Kluivert hoopt dat hij Amin Younes definitief voorbij is gestreefd. “Een leuke dag voor ons, voor mij ook. De eerste hattrick in mijn carriere. Ik denk dat de knoop nu wel is doorgehakt”, aldus Kluivert. “Bij mij of bij de trainer? Ik hoop op allebei. Ik heb niet altijd alles gespeeld. Daar geef ik de trainer niet de schuld van, maar mezelf. Mijn rendement was niet altijd even hoog. Ik heb vandaag bewezen dat ik het wel kan. Ik ben over vandaag heel tevreden.”

De bal nam hij na de wedstrijd mee naar de kleedkamer. “Iedereen moet ‘m tekenen van mij”, aldus een glunderende Kluivert. “De bal krijgt een mooi plekje. Ik hoop dat er nog meer bij komen.” Kluivert werd er in gesprek met FOX Sports op gewezen dat zijn vader in de Eredivisie nooit een hattrick wist te maken. “Dan ben ik de eerste Kluivert, dat vind ik mooi. Iets wat mijn vader niet heeft bereikt, heb ik wel gedaan. Maar hij heeft veel meer bereikt.”

Kluivert verloor de concurrentiestrijd op de rechterflank van David Neres, maar lijkt nu te winnen op de linkerflank van Younes. “Ik heb mijn hele leven linksbuiten gestaan en dat zag je vandaag wel. De belangrijkste goal was de eerste, de mooiste was de tweede. Dag van de Toekomst? Dat zag je vandaag wel hè, alle jonge jongens scoorde.”

Justin Kluivert moet de vaste linksbuiten van Ajax worden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat hem de komende wedstrijden op links, hij heeft een goede drijf en veel meer diepgang dan Younes.
Nu heeft ajax 2 buitenspelers die diep kunnen gaan en daarmee veel gevaar creëren.

Wat mij betreft is Kluivert Younes in de pikorde op linksbuiten al voorbijgestreefd en nee, dat zeg ik niet alleen op basis van deze wedstrijd of de wedstrijd tegen NAC Breda: dat zeg ik omdat ik echt wel zeker weet dat Kluivert veel meer rendement heeft, dan dat Younes heeft en Kluivert heeft vanaf links ook echt gewoon daadwerkelijk meer rendement, dan vanaf rechts.

Nu alleen nog Frenkie de Jong in de basis en mits alle verdedigers fit zijn, een verdediging met Veltman, de Ligt, Wöber en dan tot januari Viergever op linksback, want vandaag werd toch wel weer duidelijk dat Ajax in januari een linksback (en een extra vleugelaanvaller is ook welkom) moet kopen (is al duidelijk vanaf het begin van dit seizoen): Dijks is niet goed genoeg en zal na dit seizoen transfervrij vertrekken (misschien in januari al), Viergever was vandaag geblesseerd en gaat zo goed als zeker weg na dit seizoen en Sinkgraven heeft het wel goed gedaan als back, maar ik blijf hem geen back vinden en Sinkgraven is aardig blessuregevoelig, want hij is nu voor de tweede keer in korte tijd langdurig geblesseerd geraakt en ik denk dat hij dat in de toekomst nog wel meerdere malen zal zijn.

Van Keizer ben ik ook nooit een fan geweest en naar wedstrijden van Ajax, kijk ik als Ajacied toch altijd wel met dubbele gevoelens: ik hoop en wil natuurlijk dat mijn favoriete club Ajax gewoon wint, maar anderzijds denk ik dat een paar verliespartijen wel beter zijn, want met Keizer schiet Ajax geen ene zak op.

Onana
Veltman
de Ligt
Wöber
Aankoop
F.de Jong
vd.Beek
Ziyech
Neres
Dolberg
Kluivert
26 november 2017 om 15:20

Idd perfecte opstelling Kluivert links roep het al tijden mooi dat ie het waar maakt deze wedstrijd!
2e man moet Johnsen worden Younes mag helemaal verdwijnen als je het aan mij vraagt.
Toen Frenkie erin kwam zag je dat alles beter ging lopen zelfs Ziyech zijn level kroop omhoog.
Die 2 zijn key voor Ajax laten staan

26 november 2017 om 15:21

Precies ook mijn opstelling voor Ajax. Van de Beek is het beste op de positie van Schone en de Jong en Ziyech is er heel veel creativiteit met nog goeie buitenspelers met veel onvoorspelbaarheid.

26 november 2017 om 15:22

Keizer lijkt niet te leren van fouten en ervaringen, ik hoop van harte dat Ziyech eens vervangen wordt door Frenkie de Jong. Het rendement van deze twee is zo enorm dat kan enkel een verbetering zijn.

26 november 2017 om 17:35

Enorm? Dit is roda jc niet de top 5. Dit is pas kluivert zijn 5de goal. Nou wat en enorm. Laat ze eerst maar constant presteren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren