Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp slachtoffert vedette: ‘Was een tactische keuze, hij was niet geblesseerd’

Laatste update:

Liverpool hield zaterdagavond op de valreep een punt over aan de uitwedstrijd tegen Chelsea (1-1). Nadat Eden Hazard de thuisploeg in de eerste helft aan de leiding had gebracht, redde Daniel Sturridge in de voorlaatste minuut van de officiële speeltijd toch nog een punt voor the Reds. Het wisselbeleid van manager Jürgen Klopp pakte daarmee goed uit voor Liverpool, dat zijn koppositie nu moet delen met Manchester City.

De Duitse oefenmeester bracht in de tweede helft achtereenvolgens Xherdan Shaqiri, Naby Keïta en Sturridge als invallers binnen de lijnen. Sterspeler Mohamed Salah moest halverwege de tweede helft als eerste het veld ruimen. "Het was een tactische keuze, hij was niet geblesseerd", licht Klopp na afloop toe tegenover diverse Engelse media. "Het was niet de beste wedstrijd uit zijn loopbaan, maar dat kan gebeuren."

Salah wist in zijn laatste zes wedstrijden voor Liverpool slechts één doelpunt te maken. Klopp zegt zich echter geen zorgen te maken over de aanvaller uit Egypte. "Doelpunten maken net is als fietsen: het is niet dat je het plots niet meer kunt als je ’s morgens wakker wordt", legt de coach uit met gevoel voor beeldspraak. "Het is slechts een periode, het is voor mij geen problemen."

Sturridge bezorgde Liverpool met een knal van afstand uiteindelijk een punt op Stamford Bridge. "Hij is een fantastische speler. Hij heeft een volledige voorbereiding achter de rug gehad en is fitter dan dat ik hem ooit heb meegemaakt", is Klopp lovend over de Engelse spits. "Ik ben erg blij voor hem. Hij werkt hard en hij is een goede jongen. Nadat hij terugkwam in de kleedkamer, was de sfeer goed. Alle jongens waren erg blij voor hem. Hij verkeert in goede vorm."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geef Sturridge meer speeltijd en ga vol voor een assistkoning mef een goede dribbel op t middenveld. Waarom niet Thiago van Bayern verleiden met dik salaris.

30 september 2018 om 00:28

Waarom zou die ineens andere tactiek gaan spelen? Hij heeft toch op deze manier de cl finale gehaald en is nog ongeslagen in de pl. Tis ook niet echt een transferperiode ofzo

30 september 2018 om 00:59

Wat heeft dat met tactiek te maken?

1 oktober 2018 om 08:41

Je ziet geen wijziging in tactiek als je een speler als Milner wisselt voor een speler als Thiago? Je denkt dat Thiago hetzelfde vuile werk opknapt als Milner doet, of Keita, of Wijnaldum of Henderson?

30 september 2018 om 07:52

Waarom Thiago halen als Milner nu zo goed speelt? Daarbij is Thiago te blessuregevoelig en speel je in Engeland om de 3 dagen zowat een wedstrijd.

30 september 2018 om 11:22

Snap je punt. Had van mij ook in de 60e minuut al een dubbele wissel mogen doen. Sturridge en Keita voor Salah en Henderson. Sturridge verdiend onderhand wel een keer een basisplek in een 4-4-2 in een ruit met Firmino op 10 kan die prima functioneren. Mane om Sturridge heen en Salah maar eens op de bank.

Uit bij een titelkandidaat een punt pakken is gewoon een goed resultaat. Klopp moet gewoon doorgaan zo. Tegenstanders gaan zich ook aanpassen aan Liverpool en het is logisch dat Salah minder scoort. Tegenstanders hebben vast bestudeerd hoe de doelpunten vallen en stellen zich er meer op in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren