Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kökçü wordt door Schmidt hard gestraft voor snoeihard interview over Benfica

Laatste update:

Orkun Kökçü is vermoedelijk door Roger Schmidt uit de selectie gezet bij Benfica. De voormalig Feyenoorder is in elk geval niet opgenomen in de wedstrijdselectie voor de competitiewedstrijd van zondagavond tegen Casa Pia. Kökçü lijkt daarmee gestraft te worden voor het harde interview dat de middenvelder zaterdag gaf aan De Telegraaf over zijn eerste seizoen in Portugal.

Kökçü wisselt bij Benfica tussen bank en basis en speelde een zeer bescheiden rol in het Europa League-tweeluik tegen Rangers. Benfica wist de volgende ronde na een 2-2 uitslag in eigen huis en een 0-1 zege in Schotland uiteindelijk te bereiken, maar Kökçü speelde in die duels slechts in totaal 28 minuten.

Zondag staat om 19:00 uur Nederlandse tijd het treffen met nummer elf Casa Pia op het programma voor Benfica. De nummer twee van de Portugese competitie reist dus af zonder Kökçü, zo blijkt uit de wedstrijdselectie die op X bekend is gemaakt.

Kökçü vertrok in juli 2023 als een grote meneer bij Feyenoord. De rechtspoot had zijn jeugdliefde als aanvoerder naar de landstitel geleid, om vervolgens het avontuur aan te gaan bij de grootste club van Portugal. Hoewel Kökçü onder Roger Schmidt, voormalig trainer van PSV, regelmatig aan spelen toekomt, voelt hij zich niet gelukkig bij Benfica.

“Nee, dit is niet wat ik verwachtte”, aldus de goudeerlijke Kökçü zaterdag in De Telegraaf. “Er speelde op de transfermarkt heel veel afgelopen zomer, ik heb een bewuste keuze gemaakt voor Benfica met het idee dat dit de beste stap in mijn carrière was om me verder op alle vlakken te ontwikkelen. Dat is slechts ten dele gebeurd.”

Hoewel Kökçü tot de recordaankopen van Benfica behoort, werd hij niet groots gepresenteerd door o Glorioso. “Ik heb natuurlijk wel gezien hoe andere spelers in Portugal en bij andere grote clubs in de schijnwerpers zijn gezet. Dat zorgt voor een bepaalde status. Ik heb vanaf het begin nooit het gevoel gehad dat ik belangrijk werd gemaakt. Ook niet door de trainer!”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een walgelijke man die Schmidt

17 maart 2024 om 18:21

Niks meer dan terrecht natuurlijk, schmid valt hier niets te verwijten zou hopen dat een slot of bosz of elke andere zichzelf respecterende trainer dit ook zouden doen als een speler zo’n interview geeft

17 maart 2024 om 18:29

Het verschil is dat slot en bosz uberhaupt niet in een situatie als deze terecht komen. Schmidt was bij PSV al niet erg geliefd onder veel spelers met zijn roulatie systeem waar hij bijv malen heel veel wisselde. Of spelers op rare plekken ging positioneren.

17 maart 2024 om 18:29

Wat zegt ie verkeerd dan? Dat dit niet is wat ie ervan verwacht had? Dan had ik al 23x ontslagen moeten worden.

17 maart 2024 om 18:41

Echt meer dan terecht. Echt iedereen die zo tegen zijn manager uitvalt word ontslagen of minimaal geschorst.

17 maart 2024 om 18:45

Hij valt zijn trainer in het openbaar af

17 maart 2024 om 19:12

@feshkeliteit - Uhm, El Ghazi en Tete misschien vergeten? Beiden hadden niet veel met Bosz bij Ajax.

17 maart 2024 om 18:24

Voltrekt logisch als een speler in je selectie dat soort rare dingen gaat roepen tijdens het seizoen. Typisch geval van een rotte appel in de groep.

17 maart 2024 om 18:27

Lol hou op hoor. Wtf denkt Kokcu. Zo dom. Echt ongekend dom. Even midden in de cruciale fase van het seizoen klagen over de coach in de media. Wauw.

18 maart 2024 om 07:00

Had gedacht dat die van die maniertjes af was geraakt, helaas… tel de timing erbij op en ongelooflijk dom inderdaad.

18 maart 2024 om 14:09

Maniertjes? Haha laat me niet lachen man. Als er iemand niet van die maniertjes had/heeft is het Kokcu wel.

17 maart 2024 om 18:28

Schmidt heeft bij PSV één keer een speler uit de selectie gezet en toen kreeg hij ook de wind van voren en waren het ook reacties als deze die de kroon spanden. Uiteindelijk bleken zaken toch iets genuanceerder te liggen. Schmidt is een harde maar zeer rechtvaardige trainer en als hij je uit de selectie zet heeft hij daar een reden voor

17 maart 2024 om 19:01

Veel spelers hebben heel hun leven gehoord hoe geweldig ze zijn en kunnen totaal niet omgaan met kritiek.

17 maart 2024 om 19:13

Volgens mij werd Gakpo etc wel moe van hem. Zijn wisselbeleid was ook niet om aan te zien.

Vind het jammer dat men altijd met club voorkeur kijkt naar een situatie.
Je leest zoveel onzin van andere leden. Ze hebben geeneens een idee dat Kokcu er een tijdje uit lag met blessure. Daarnaast is hij gewoon een volwaardig basis 11.

Benfica denkt zelfs om Schmidt te ontslaan omdat ze het niet zo geweldig doen dit jaar.

17 maart 2024 om 19:42

En ik vind het jammer dat de reacties hier een hoog speculatiegehalte hebben. "volgens jou" werd Gakpo moe van hem, dat is toch een hele bijzondere reactie? Tenzij je Gakpo persoonlijk kent natuurlijk. Gakpo was Schmidts aanvoerder en heeft nog nooit een onvertogen woord over Schmidt gezegd. ik heb geen enkele aanleiding om te veronderstellen dat hij moe van Schmidt werd

17 maart 2024 om 23:38

Maar dan nog is er een gigantisch verschil tussen jij die denkt dat Gakpo moet van hem werd, maar daar zelf verder nooit iets over heeft gezegd of Kokcu die doodleuk in een interview zijn coach afkraakt. Dan zou ik het ook wel weten, zo iemand hoeft voorlopig even niet te spelen inderdaad. Dat soort dingen hou je binnenkamers, dat zeg je niet in de media.

18 maart 2024 om 07:09

Omdat hij hier arrogantie op een juiste manier aanpakt.
Die hele Kokcu moet even goed naar zichzelf kijken of juist misschien niet want blijkbaar snapt hij er geen ene zak van.

Weer het bewijs dat als je in de eredivisie uitblinkt, het geen garantie is dat je in het buitenland slaagt.

17 maart 2024 om 18:34

Wie denkt Kökcu eigenlijk dat ie is? Heeft een betere meer talentvolle speler voor zich in de pikorde staan, dus speelt gewoon terecht niet.

17 maart 2024 om 23:28

Wat kletsen jullie? Kokcü heeft 19 van de 26 competitie wedstrijden gespeeld waarvan 18 in de basis en daarin 3 goals gemaakt en 7 assists gegeven. Hij is niet zo dominant als bij Feyenoord, maar speelt regelmatig en vaak ook best goed. Hij is kritisch op hoe hij wordt gebruikt (meer defensieve rol met veel taken en weinig vrijheid). Uiteraard is het niet heel handig om dit soort kritiek in de media te uiten, maar uit de selectie zetten is wel heel zwaar gestraft.

17 maart 2024 om 23:39

Dan houden we het erop dat het uit de selectie zetten ook niet heel handig was, maar daar hoeft Kokcu zich dan verder ook niet meer druk om te maken. Foutje kan gebeuren ofzo. Gewoon oliedom om zoiets wat je bij elk bedrijf binnenkamers houdt in een interview te zeggen, dan vraag je er bijna om.

17 maart 2024 om 18:34

Nou Schmidt is niet geslaagd in de eredivisie en al helemaal geen uitblinker

17 maart 2024 om 18:46

Je trekt nu al je conclusie?

17 maart 2024 om 18:55

Eerder het bewijs dat als je verkeerd wordt neergezet dat dat niet altijd goed uitpakt.




Belachelijke keuze van die Schmidt. Kã£â¶kcã£â¼ heeft ook geen goede stap gezet naar Benfica. Geen stap omhoog. Veel gezeik. Had naar Engeland moeten gaan. Met zijn passes kan hij daar het verschil maken. Roger Schmidt lijkt me geen fijne coach om mee samen te werken. Te veel van dit soort persoonlijke en onzinnige vetes. Te veel met zichzelf bezig.



17 maart 2024 om 18:23

Hoezo te veel? Welke spelers dan allemaal?

17 maart 2024 om 18:41

Had bij psv ook altijd wel gedonder met de selectie doordat hij zoveel rouleerde altijd.

17 maart 2024 om 21:01

Op 1 speler na van psv (waarbij de speler nu al bij 3-4 clubs mislukt is) kan ik me geen vetes herinneren.
Ook toen Schmidt weg was en van Nistelrooy voor de groep stond had ik niet het idee dat speler negatief over hem spraken.

18 maart 2024 om 18:30

Dat gedonder bij PSV was meer gecreëerd door de media, dan realiteit. Deed het vorig jaar ook gewoon top bij Benfica, maar Schmidt kan vanaf dag één niets goed doen.

17 maart 2024 om 18:36

Kan zich bij Benfica al niet tot onbetwiste basisspeler knokken maar moet het in Engeland laten zien? Lol.

17 maart 2024 om 18:40

Omdat hij te veel opdrachten mee krijgt van Schmidt, heeft hij zelf aangegeven. Kökcü moet je juist gewoon vrij laten, dan kan hij knokken en zijn klasse laten zien.

17 maart 2024 om 23:42

Als er nou één competitie is waar je helemaal wordt volgestopt met opdrachten is het de Premier League wel. Zelfs De Bruyne krijgt daar geen vrijheid om te doen waar hij zin in heeft. Enige ploeg waar Kokcu zonder al te veel instructies zou hoeven spelen is Everton, maar daar is de enige instructie dat hij lekker voor de pot moet gaan hangen en zodra hij de bal krijgt de bal diep moet rossen. Weet niet hoe blij hij daarvan moet worden. Als je graag op puur voetbaltalent wil spelen en weinig instructies wil moet je naar Spanje. Daar floreren dat soort spelers nog.

17 maart 2024 om 18:43

Natuurlijk is Benfica een stap omhoog tov Feyenoord. Kokcu is gewoon niet goed genoeg

17 maart 2024 om 18:49

Eredivisie is de 6e competitie van Europa en Feyenoord staat 2e. Primeira Liga is de 7e competitie waarin Benfica 2e staat. Dus ja.

17 maart 2024 om 19:14

Anders negeer je lekker totaal wat Kokcu zegt en trek je je eigen simplistische conclusie.

Snoeihard interview?
Echt waar?

17 maart 2024 om 19:59

Dat is een beetje de maatschappij van dit moment. Als iemand iets eerlijks zegt of een beetje kritiek heeft is het ineens snoeihard.

17 maart 2024 om 21:03

En het is ook de huidige maatschappij om als het even niet naar je zin gaat meteen te klagen en de fout bij een ander te zoeken.

En terecht, Kokcu moet niet zo huilebalken. 23 en denken dat ie een hele grote meneer moet worden gemaakt door iedereen. Wat een sterallures, was bij Feyenoord natuurlijk de man. Maar bij een nieuwe club begin je gewoon weer op 0 als je uit de eredivisie komt.

17 maart 2024 om 18:29

En toch zie ik op social media steun van het overgrote deel van de Benfica fans voor Kokcu. Die zien blijkbaar ook iets in Schmidt wat niet goed zit.

17 maart 2024 om 18:49

Ja, want social media is een goede graadmeter. Over het algemeen zitten daar de meeste halven op, iets wat je soms ook terugziet bij VZ ;p

17 maart 2024 om 19:00

Nou ja. Feit is dat een behoorlijk aandeel van de Benfica aanhang klaar is met Schmidt en zijn keuzes. Die onvrede zie ik al langer voorbij komen. Aangezien ik zelf zelden wedstrijden van Benfica kijk kan ik er moeilijk over oordelen, maar lees veel kritiek over de opstellingen van Schmidt en de rare plekken waar hij bepaalde spelers neerzet onder fans.

17 maart 2024 om 18:48

Alsof hij dat niet weet. Wat een haat heb je tegen hem zeg.

17 maart 2024 om 19:54

Helemaal eens, misplaatste arrogantie heeft deze jongen. Een super groot mondje, ipv jezelf in de basis te knokken, gaat hij piepen in de media. Ligt natuurlijk aan de trainer zoals altijd! Ook bizar dat hij zijn onthaal als aankoop niet groots genoeg vond, sorry maar dan ben je gewoon narcistisch. Nee ze betalen vast 40 miljoen voor je omdat ze jouw graag willen pesten en op de bank neerzetten. Get a life!!

17 maart 2024 om 21:15

Kokcu staat gewoon met regelmaat basis he. 19 comp wedstrijden, 7 bekerpotjes en ook nog een handvol Europese wedstrijden. Dus war bedoel je precies met in de basis knokken?

18 maart 2024 om 07:06

Maar dan is het toch diep treurig dat je je zo onzeker laat overkomen Gluubster?

“Geen moment het gevoel gehad dat…” kom aan man, wees gewoon een vent. Alsof een prijskaartje van 40 miljoen voor iedere speler wordt neergelegd… moest de hele fanfare uitrukken, of zoals in Turkije even 1000 werkelozen van straat getrokken worden voor je presentatie?

Logische reactie van de trainer kocku is een goede eredivisie voetballer niks te zoeken bij Benfica

Als je elke week fantastisch traint en speelt zal je altijd basis staan. Beetje een huilverhaal dit van Kokcu.

Pffff ... hij heeft Ihattaren ook al kapot gemaakt.

17 maart 2024 om 18:34

Lol, ja want Ihattaren heeft bewezen dat het aan Schmidt lag, lol

Hahah wel weer een prima journalistiek staaltje hoor. Een titel met 'Kokcu wordt hard gestraft', om vervolgens in de eerste alinea neer te zetten dat hij 'waarschijnlijk' gestraft wordt omdat in ieder geval te zien is dat hij niet bij de selectie zit, maar er dus duidelijk nog geen navraag gedaan is waarom ie er niet bij zit.

Altijd lastig oordelen van buitenaf aan wie dit ligt. Vaak ook gewoon een combinatie van factoren. Daarbuiten vond ik het interview van Kokcu helemaal niet zo heftig eigenlijk. Valt niemand persoonlijk af o.i.d. Kokcu is wel een karaktertje, wellicht heeft dat gebotst met Schmidt. Wel gek dat je een van je duurste inkomende transfers en belangrijke speler zo gemakkelijk uit de selectie zet.

17 maart 2024 om 18:33

Waarom is dat gek? Kokcu moet zijn voeten maar eens laten spreken. Die man denkt dat hij er al is als je dat interview leest? Mannen als Otamendi, Bernat en Di Maria hebben bij de grootste clubs gespeeld. Kokcu is een nobody in Europa die prima uit een selectie gezet kan worden

17 maart 2024 om 18:36

Waarom het gek is?
Volgens mij leg ik dat na die woorden toch uit?

Het is gek omdat het dit seizoen gewoon een belangrijke speler is en een van de duurste inkomende transfers..

Ik schrijf toch geen Russisch?

17 maart 2024 om 18:53

Kijk je wel eens Benfica? Hij is helemaal geen belangrijke speler daar. Rafa Silva en Di Maria zijn de belangrijke aanvallende spelers. Aursnes is nog belangrijker dan Kokcu. Jij kijkt alleen naar het aankoopbedrag van spelers…

17 maart 2024 om 19:01

Kokcu is anders 10x zo goed als Aursnes.

17 maart 2024 om 19:01

Ja, ik heb dit jaar een pot of 6/7 gezien vanwege Kokcu en Aursnes. Daarin was hij wel degelijk heel belangrijk. Staat vaak cvm ook, wat een erg belangrijke positie binnen het elftal is.

Kijk jij ook, want ik heb het donkerbruine vermoeden van niet..

17 maart 2024 om 19:30

Wat een mooie bril heb je op tijdens het kijken. Kokcu is dit seizoen zeker geen belangrijke speler. Vind zelf Aursnes, Antonio Silva, Neves, Di Maria en Rafa belangrijker. Orkan kan zeker een belangrijke worden, maar het is te hopen voor hem dat Schmidt en Rafa vertrekken. Dan kan ie eindelijk op 10 spelen waar ie hoort.

17 maart 2024 om 19:48

Njaa dan verschillen we van mening. Alle potten die ik heb gezien speelde hij niet op zijn eigen positie en toch was hij vrij doorslaggevend in passing en onderscheppen. Hij is zelfs regelmatig bij goals betrokken als cvm. Is ook wel vreemd dat je een #10 haalt voor een dergelijk bedrag en hem op 6 poseert toch?

17 maart 2024 om 20:08

Bijna niemand snapt de keuzes van Schmidt. Rafa heeft jarenlang op de flanken gespeeld en nu ineens moet hij geforceerd als tweede aanvaller spelen. Begrijp me niet verkeerd, Rafa doet het behoorlijk goed, alleen mis je bij sommige wedstrijden van die eindpasses en afstandsschoten waar Kokcu fantastisch in is.

17 maart 2024 om 21:02

Ja begrijpelijk. Overigens bijzonder, Schmidt begon zo voortvarend vorig seizoen(heb altijd een hoge pet van hem op gehad ook). Daar jij een Benfica-fan bent aan jou de vraag: waar is er zand in de motor gekomen? Ik zag zelfs dat fans om zijn ontslag riepen!

17 maart 2024 om 22:27

Benfica heeft geen fatsoenlijke linksback. Ze hebben namelijk 13,5M verspild aan Jurasek die totaal geflopt is. Toen moest Morato met een draaicirkel van een vrachtwagen linksback spelen en nu Bah terug is, Aursnes. Dat is niet de schuld van Schmidt.

Vanwege de late verkoop van Goncalo Ramos, moest Benfica snel een spits kopen en dat werd Arthur Cabral. Ik vind hem een prima spits maar te traag om veel druk te zetten. Daarnaast is het een raadsel wie in de spits gaat spelen waardoor je niet echt vastigheid kan hebben in het elftal.

Schmidt houdt te veel vast aan spelers zoals Joao Mario die al maanden niet rendeert maar wat er ook gebeurt, Mario moet spelen. Benfica speelt met Di Maria en Mario op de flanken waardoor de aanval zo traag is. Laatst heeft Neres de kans gekregen en niet echt ervan geprofiteerd en is gelijk naar de bank verwezen voor Mario.
Daarnaast zie je dat de aanvallende spelers niet op elkaar ingespeeld zijn. Schmidt leunt echt op individuele klasse. Zo’n elftal moet echt met minimaal 5 punten verschil boven staan.

Vind ook dat Schmidt te weinig en te laat wisselt. Jongens zoals Rollheiser en Gouveia moeten meer kansen krijgen.


Kokcu had nooit naar een club moeten gaan waar Roger Schmidt trainer is. Ook bij PSV maakte hij vaak genoeg rare keuzes en waren de prestaties niet om naar huis te schrijven. Schmidt is een trainer die behoorlijk word overschat

17 maart 2024 om 18:36

Welke rare keuze maakt Schmidt dan door Kökcu niet te laten spelen? Hij heeft gewoon een betere speler op die plek.

Terechte actie natuurlijk, je kan 1 speler zich niet zo laten uiten tegenover het teambelang. Jammer voor Kokcu, want hij zou het niveau daar zeker aan moeten kunnen.

Wellicht niet de meest nette manier hoe Kokcu het deed maar hij zei toch ook weer niks schokkends? Dat hij het misschien beter binnenskamers had kunnen houden, prima, maar dan heb je een gesprek met hem en ga je over tot de orde van de dag.

Dit soort reprimandes zijn toch vooral voor de bühne mijns inziens.

17 maart 2024 om 20:01

Achja. Kokcu lekker terug naar Feyenoord voor 15 miljoen. Ik teken ervoor.

17 maart 2024 om 20:38

Snap deze reflex naar oude spelers nooit zo. Ook veel supporters die ineens maar al te graag Pedersen terug willen omdat Nieuwkoop tegen valt terwijl hij vorig seizoen verketterd werd.

We hebben Timber nu en Zechiël moet daarachter groeien, je moet door als club. Al snap ik dat Kokcu een geweldige speler is, liggen onze prioriteiten totaal niet op die positie momenteel.

kökçü jongen toch ,vanaf dag 1 de verkeerde beslissing .jammer ga lekker in Spanje voetballen

Was te verwachten. Snap ook niet wat je wil bereiken met zo'n interview. Al is het dus niet zeker of ie gestraft is?

Kokcu presteert niet naar behoren en doet zijn beklag. Ook niet slim om dat voor een krant te doen. Houd dit gewoon binnenskamers want zo kom je over als iemand dit zichzelf veel te goed vindt. Laat je voeten spreken zou ik zeggen!

17 maart 2024 om 18:33

Die jongen heeft 3 goals en 10 assists op een ongebruikelijke positie voor hem. Was zelfs kort geleden nog MOTM geworden. Dus wat wordt dan wel gezien als presteren?

17 maart 2024 om 18:37

En toch is de trainer van mening dat hij klaarblijkelijk een andere speler beter vindt.

17 maart 2024 om 18:43

@joshua: dat kan de mening van de trainer zijn, maar dat betekent niet dat hij daadwerkelijk niet naar behoren presteert

17 maart 2024 om 19:08

Als Kokcu goed voetbal laat zien speelt hij. Publiekelijk je trainer afvallen is het domste wat je als speler kan doen.

Ik snap zijn keuze voor Benfica ook niet, al denk ik dat die Duitser er niet lang meer zit.

Als benfica fan is dit volkomen terecht. Kokcu heeft wel gelijk dat ie te laag staat en misbruikt wordt maar dit soort dingen moet je altijd intern bespreken. Vind het een laffe actie van hem.

17 maart 2024 om 19:09

Vermoedelijk heeft die dat ook gedaan...

17 maart 2024 om 19:22

Echt?

Vermoedelijk of daadwerkelijk, voetbalzone spreekt zich weer eens tegen.

Daar gaat Feyenoord haar 50 procent doorverkooppercentage

17 maart 2024 om 18:44

Want die afspraak tussen Benfica en Feyenoord wordt nu geschrapt?

17 maart 2024 om 19:42

Nee maar ze verkochten relatief laag dan gaat hij niet voor bedragen weg wat Feyenoord in gedachten hadden

17 maart 2024 om 20:08

Maar het blijft toch 50% doorverkoop percentage?

Feyenoord haal hem terug. Ze willen hem kwijt. Feyenoord moet 40% bieden van de prijs die prijs die Benfica eerder betaald heeft.
Max

17 maart 2024 om 19:02

Jij denkt dat Benfica een liefdadigheidsinstelling is?

17 maart 2024 om 19:41

Zijn transferwaarde gaat op deze manier wel heel erg snel omlaag. Ik denk dat die interview ook bewust is gegeven. Kokcu heeft blijkbaar spijt van zijn overgang naar Benfica en probeert nu op deze manier een transfer te forceren. Ik denk dat Benfica met 20 miljoen euro ook akkoord gaat aankomende zomer. Er zullen genoeg clubs zijn, die dat willen betalen op basis van zijn prestaties bij feyenoord.

18 maart 2024 om 15:33

Blijf dan maar zitten met een speler die je in diskrediet brengt en nooit meer zijn best zal doen zolang Schmidt daar blijft en zegt hij iets anders. Dit is wel zo slim

Kökcu is ook gewoon een leuke speler voor een Feyenoord maar dat is ook wel zn plafond. Gewoon technisch en fysiek te matig om het op een hoger niveau te kunnen.

Terecht natuurlijk. Is een doodnormale voetballer en hij denkt dat hij de allerbeste van de wereld is.

Bij dit artikel moet ik toch aan Japie Krekel denken. Ben benieuwd wat hij van deze situatie had gevonden. Kokcu recht door zee dat wel

Benfica is ook een mooie keuze geweest alleen nu zijn er ook meerdere spelers die groter zijn dan hem dat maakt het probleem. Bij Feyenoord was hij de man ik zie het wel goedkomen met hem. Vooral
Als benfica een nieuwe trainer gaat krijgen.

“De weg van geleidelijkheid”
“Niet te vroeg naar het buitenland”
“Pas als je je club kampioen heb gemaakt, dan pas vertrekken want dan kom je als grote meneer binnen”
“Niet direct de stap naar de top maken maar eerst een tussenstap”
Allemaal dooddoeners, Kokcu is hier het juiste voorbeeld van. Iedereens carrière hangt af van “at the right place at the right moment”. Er komt altijd geluk bij kijken. En daarom vind ik dat iedereens keuze gerespecteerd moet worden ipv spelers af te schrijven omdat ze een stap maken naar het buitenland en wij hier in NL denken dat het te vroeg is of niet de juiste.

Terecht dat hij eruit is gezet. Kökcü zit te zeuren in de media ipv dit intern te houden. Dit soort rotte appels heb je niet nodig. Zeker nu Benfica in een titelstrijd zit met Sporting. Hij kan beter is naar zichzelf kijken en doen wat de coach hem opdraagt. Dit is gewoon een zielige manier om te denken dat alles aan randzaken ligt en niet aan jezelf.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren