Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kezman weet niets van clausule van honderd miljoen: ‘Niet over gesproken’

Laatste update:

Sergej Milinkovic-Savic werd afgelopen zomer in verband gebracht met een transfer naar de grootste clubs van Europa, maar Lazio slaagde erin om de Serviër aan boord te houden en sloeg maandag nog een mooie slag door Milinkovic-Savic, net als Ciro Immobile, een nieuw contract te laten ondertekenen. De twee liggen nu tot medio 2023 vast in de Italiaanse hoofdstad en zullen alleen voor de absolute hoofdprijs kunnen vertrekken.

Na de contractverlenging van Milinkovic-Savic doken er geruchten op in de Italiaanse pers dat de achtvoudig international vanwege een speciale clausule in zijn contract voor honderd miljoen euro is op te pikken door Serie A-clubs. Zaakwaarnemer Mateja Kezman weet hier echter niets van: “Niemand heeft het over een transferclausule gehad, Sergej is erg gelukkig in Rome”, vertelt de oud-spits van onder meer PSV in gesprek met LaLazioSiamoNoi.

“Sergej, Lazio en zijn entourage zijn erg allemaal erg blij met dit nieuwe contract. We richten onze blik met positieve energie op de toekomst. Het team is sterk omdat alle goede spelers van afgelopen seizoen zijn gebleven, er is een serieus project gaande en ze willen in de Champions League spelen”, vervolgt Kezman zijn verhaal.

“Dus iedereen moet zich focussen, zorgen dat ze hun best doen en de Lazio-fans gelukkig maken. Sergej zit hier nu drie jaar en hij houdt van de club en van de stad. Hij concentreert zich op het terughalen van zijn topvorm”, sluit de belangenbehartiger af. Lazio betaalde Racing Genk in 2015 18 miljoen euro voor de inmiddels 23-jarige Milinkovic-Savic, die tot nu toe in 129 wedstrijden voor i Biancocelesti goed was voor 25 doelpunten en 21 assists.

test 123


Firstname Lastname Age
Jill Smith 50
Eve Jackson 94

Denk jij dat Sergej Milinkovic-Savic na dit seizoen gaat vertrekken bij Lazio?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Good old Mateja Kezman timmert dan toch ook stevig aan de weg. Lijkt me ook dat Savic bepaalde bepalingen in zijn contract heeft laten opnemen waardoor het ook voor hem interessant is om toch bij te tekenen.

2 oktober 2018 om 13:24

wasrschijnlijk een deel van het transfersom.

Typisch voorbeeld van hoe ze met Lazio omgaan bij de pers. Er is goed nieuws en deze moet teniet gedaan worden door fake news. Ze verzinnen gewoon een clausule "Milan en juve kunnen hem nu kopen voor 100miljoen". Vergelijkbaar met "Lazio mag Sergej en Ciro niet tegen hun wil vasthouden het is inhumaan... Blabla..." paar maanden later tekenen ze bij. "ik ben blij in Rome"

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren