Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Keuzes Van Gaal breken Januzaj op: ‘Hij speelt gewoon te weinig’

Laatste update:

Adnan Januzaj had de keuze tussen tal van nationale ploegen en de jongeling van Manchester United koos voor België. Hij ging met de Rode Duivels mee naar het WK, maar voor de EK-kwalificatieduels met Cyprus en Israël zit hij niet bij de selectie. In de Engelse media legt bondscoach Marc Wilmots van België uit waarom hij Januzaj heeft gepasseerd.

/

“Ik twijfel niet aan zijn kwaliteiten”, begint Wilmots. “Hij heeft echter nog niet veel gespeeld bij Manchester United. Ik moet eerlijk blijven tegen de andere spelers. Yannick Ferreira-Carrasco, Dries Mertens en Nacer Chadli zijn bij hun clubs normaal gesproken basisspeler en de concurrentie voor de positie is enorm.”

“Januzaj is er niet bij omdat hij te weinig speelt, dat is een beslissing die ik heb moeten nemen. Misschien is hij er over twee maanden weer bij, misschien is het dan een ander verhaal”, aldus Wilmots. Janzuaj speelde onder Louis van Gaal dit seizoen zestien competitiewedstrijden voor Manchester United, waarvan slechts zeven als basisspeler.

Is Adnan Januzaj goed genoeg voor een basisplek bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Speelt Januzaj zo weinig ja? Erg slecht voor zijn ontwikkeling is dat dan. Kan best een uitleenbeurt gebruiken lijkt me.

Edit staat in de tekst, 16 waarvan 7 als bassispeler is op zich niet slecht voor een 20 jarige, maar toch lijkt me een uitleenbeurt goed voor hem. Is een erg groot talent en die moeten meer spelen.

29 maart 2015 om 15:02

Helemaal mee eens. Gewoon verhuren. Zo'n traject als Courtios of zo zou zo'n jongen denk wel passen. Gewoon bij een mooie club als Napoli, AS Roma, Atletico Madrid ervaring opdoen. Zo'n jongen is goed genoeg om op bij zo'n club binnen enkele jaren een absolute sterspeler te worden.

29 maart 2015 om 15:40

De wedstrijden die Januzaj speelde dit seizoen was hij niet bepaald overtuigend.
Hij, dribbelde zichzelf vaak vast, miste het overzicht en zijn voorzetten waren belabberd te noemen.
De jongen is pas 20 jaar en moet nog een hoop leren als profvoetballer. Dat Van Gaal hem nog zovaak laat invallen, zegt ook dat hij nog vertrouwen in hen heeft.

29 maart 2015 om 16:17

Als 20 jarige, sta je ook niet in de basis bij de door jouw genoemde clubs.
Gewoon uitlenen aan een degradatie kandidaat in de PL en dan hopen, dat hij wel speelt.

29 maart 2015 om 16:55

Mee eens. Op dit moment is Januzaj gewoon nog niet goed genoeg voor een basisplek. Ik vind hem bijna elke keer zwak spelen wanneer hij invalt, maar dat komt ook voor een deel omdat hij heel egoistisch speelt, waar ik me vaak aan kan ergeren bij spelers.
Met uitlenen winnen beide partijen. Als Januzaj daadwerkelijk goed genoeg zal blijken, dan zie ik hem graag in de basis beginnen. Dat is echter nu nog niet het geval.

Misschien de vervanger van Depay?

29 maart 2015 om 15:01

Haha van man u naar PSV? Ben je serieus..

29 maart 2015 om 15:18

Een jaartje verhuren aan PSV waar hij een gegarandeerde basisplaats heeft (indien Depay daadwerkelijk vertrekt) zal hem echt wel goed doen hoor.

29 maart 2015 om 15:30

Hij leert dan meer in de tweede divisie van Engeland dan in het geklungel van de Eredisie. Januzaj kan makkelijk mee met een subtopper in Engeland hoor. Daar een jaar of 2 en hij komt terug met een basisplek bij United. Anders indd bij een club als Atletico, Valencia, Napoli doet hem echt veel beter dan bij PSV

29 maart 2015 om 15:34

Hij leert meer in de tweede divisie van Engeland? Ja, rennen en vliegen en tegen slagers van twee meter opblonken zeker..

29 maart 2015 om 16:44

Waarom zou hij een jaar naar PSV gaan als zelfs een club als Everton zou overwegen om hem een jaartje te huren? Hij zal meer leren bij een subtopper in de PL als bij een topclub in Nederland.

29 maart 2015 om 17:43

Kom op man de Nederlandse top is beter dam de middenmoot van Engeland
Vindt het kunstig om tw zien hoe die Engelse clubs met zoveel geld Zoveel middelmatige spelers halen !
PSV is niet minder dan Tottenham en Ajax is niet minder dan Southampton
Chelsea and THE Manchester teams is helemaal niet relevant om naar te kijken dat gaat gewoon nergens meer over! Daarbij denk ik ook niet dat Feyenoord veel minder is dan een Newcastle of liverpool terwijl de spelers van Feyenoord Ajax en een beetje PSV uit een echte opleiding afkomstig zijn denk ik dat t kwalitatief niet heel veel onderdoet

29 maart 2015 om 15:52

Niet eens een gek idee als Manchester United Depay wil hebben om dan als onderdeel van de transfer Januzaj 1/2 jaar te huren. Volgend jaar speelt PSV toch Champions League en in Nederland kunnen aanvallers zich goed ontwikkelen.

29 maart 2015 om 16:21

Depay mag het eerst proberen bij een middenmotor zoals Southhampton, MAN Utd, daar komt hij echt niet aan spelen toe.
Depay is nog niet zover, zoals een aantal denken.

29 maart 2015 om 16:39

Als depay naar united kan is dit juist het beste moment sinds van Gaal erzit, als van Gaal dan gewoon 433 speelt met voorin depay rvp/rooney di maria kan dat aardig gaan lopen denk ik.

29 maart 2015 om 20:27

@wilkyfeyenoord

Of Depay er klaar voor is weet ik niet maar er word in ieder geval wel gezegd dat United interesse in hem zou hebben.

Zou hem dan persoonlijk juist er bij houden, als je toch niet twijfelt aan zijn kwaliteiten. Als hij het dan goed doet bij België dan komt hij misschien in aanmerking voor meer minuten bij United.

29 maart 2015 om 15:05

Met jongens als De Bruyne, Hazard, Witsel etc. kan je zo'n jongen niet oproepen om hem mogelijk even te promoten..

29 maart 2015 om 15:08

Hij is i.m.o. gewoon een prima speler om in te brengen hoor. Zal ook fijn voor hem zijn om even wat vertrouwen te voelen dat hij bij United duidelijk mist.

29 maart 2015 om 16:03

Het gaat niet alleen om hem he Isco? Als je selectie zo goed is heb je te maken met meer spelers. En krijg je bijvoorbeeld scheve gezichten als je Mertens thuis laat voor een jongen die de afgelopen maanden amper minuten maakt.

29 maart 2015 om 15:12

Dat doe je als de rest ook geen basisplaats heeft of niet in vorm is. Je kan echter moeilijk tegen een Chadli in vorm zeggen: "blijf maar thuis".

hij is echt niet goed genoeg voor een basisplaats op dit moment. Heeft veel talent maar viel vaak slecht in dit seizoen.

Ik weet niet wat LVG met die jongen heeft gedaan maar hij is nog niet half zo goed als onder Moyes vorig jaar. Verdiend dat hij er niet bij zit en moet verhuurd worden.

29 maart 2015 om 15:38

Van Gaal? Hij is gewoon nog enorm jong. Het is normaal dat hij ups en downs heeft. Speelde dit jaar een paar fantastische wedstrijden, maar ook veel dramatisch. Ä°k zou hem uitlenen. Vind hem overigens ook meer een nummer '10' dan een flankspeler.

Nu United weer 433 speelt zou hij toch weer een kans moeten krijgen op linksbuiten, ipv Young.

29 maart 2015 om 15:11

Eens. Zeker nu Fellaini de voorkeur krijgt boven Di Maria en Blind speelt in plaats van Shaw heb je niet zoveel aan Young die naar binnen trekt, want er komt niemand buitenom en zo lopen veel aanvallen stuk. Met Januzaj op links zal hij zelf buitenom z'n acties kunnen maken, het veld breder houden en de spelers voor de goal voorzien van goede voorzetten. Ik hoop dat hij de kans binnenkort krijgt en hem pakt, dan zal hij er over twee maand zeker weer een uitnodiging krijgen.

29 maart 2015 om 16:43

Januzaj en goede voorzetten? Nope.

31 maart 2015 om 19:46

Januzaj een talent met meer potentie dan Young ooit heeft gehad? Yep.

29 maart 2015 om 16:57

Absoluut niet mee eens. Young heeft naar mijn mening een erg sterk seizoen achter de rug, terwijl Januzaj bij elke invalbeurt op sporadische basisplek helemaal niets laat zien. Overigens speelt Young tegenwoordig ook vaak als linksback en niet als buitenspeler.

Januzaj is nog niet goed genoeg, maar maakt al veel minuten voor iemand die pas 20 is, bij een topclub als United. Als hij volgend jaar echt alles wilt spelen, kan hij beter een jaar verhuurd worden aan een club als Sunderland, of Southampton, en het daarna proberen, want in potentie is hij natuurlijk wel een basisspeler voor United.

Onze Rode Duivels hebben al jaren een talentvolle generatie, maar pas sinds dit seizoen heb ik echt het gevoel dat we weelde hebben in de breedte. Als je ziet wie er voor deze twee EK-duels Niet bij zijn: Januzaj, Thorgan Hazard, Lukaku, Praet, Meunier, Defour, Tielemans, Vermaelen... En dan vergeet ik er waarschijnlijk nog een paar. Nu heb je eindelijk de luxe om spelers te selecteren op basis van hun vorm. Hopelijk helpt ons dat in aanloop naar het Ek.

Januzaj komt er wel, moet gewoon geduld hebben. Naar wat ik hoor is hij nog een beetje flegmatiek en te weinig prof, maar dat lijkt me normaal voor een jonge kerel.

29 maart 2015 om 16:15

Jullie hebben een elftal om van te smullen. Oranje zou helemaal weg worden gespeeld door de Belgen.

29 maart 2015 om 16:57

Met een fatsoenlijke bondscoach wel. Geef ons Pep, Mourinho of een iets mindere coach en we zijn enorm sterk.

Met Wilmots echter...

29 maart 2015 om 17:01

Ach dat riep iedereen voor het WK ook al en toch is Oranje 3e geworden en is Belgie er al uitgevlogen in de kwartfinale.
De meeste Belgen claimen dat ze oranje zouden verpletteren, maar op eindtoernooien hebben ze nog nooit indruk gemaakt.
Echter denk ik dat daar dit EK verandering in gaat komen.

29 maart 2015 om 19:05

Inderdaad, omdat jullie een topcoach hebben die met countervoetbal en middelmatige spelers toch goed weet te presteren. Zet Preud'homme of Gerets voor onze selectie en we zaten in de halve finale.

Verhuur hem maar een jaartje aan een eredivisie club. Dan komt hij wel weer op niveau.

29 maart 2015 om 15:42

Dus hij moet in de Eredivisie weer op het niveau van de top van de Premier League komen? Denk het niet he. Hij moet aan een subtopper in Engeland of Spanje uitgeleend worden, dat niveau kan hij wel aan en daar leert ie een stuk meer dan in de Eredivisie.

29 maart 2015 om 15:57

Dat is mogelijk. Suarez, eriksen en vertonghen moesten ook eerst presteren in de eredivisie voor ze de premier league aan konden.

Een topper in wording. Hij speelt ook nog veel mee met de u21 en staat daar ook meer op de 10, wat volgens mij z'n beste positie is. Hij komt er wel.

Depay 25miljoen naar Utd en Januzaj die de andere kant oploopt voor een jaar huren

Ja dat is het risico als je bij een topclub speelt die miljoenen kan uitgeven! Dan moet januzaj zorgen dat hij wel speelt omdat van gaal niet kijkt naar leeftijd of status dus zou het aan januzaj zelf liggen dunkt mij. En die carasco van Monaco is ook top, wat een powerhouse is dat. wist nie dat hij Belgisch was

Als meneer nou is meer in teambelang zou spelen zou die vaak in de basis staan

Ik zou hem graag bij Ajax zien hoor we hebben al zoveel jonkies in de selectie. Dus zou Feyenoord aanraden om hem te huren. Voor als bijvoorbeeld El Ahmadi, Immers of Vilhena vertrekt uit Rotterdam.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren