Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kenneth Perez: ‘Zou dit geen spits voor FC Twente kunnen zijn?’

Laatste update:

Arnold Bruggink lijkt deze zomer de markt op te moeten voor een nieuwe spits voor FC Twente. De Tukkers hebben het contract van Ricky van Wolfswinkel met een jaar verlengd, maar de aanvalsleider zit niet in de beste fase van zijn carrière. Manfred Ugalde kan na dit seizoen definitief worden overgenomen van Manchester City, dat zo'n vijf miljoen euro verlangt. Kenneth Perez komt na afloop van het play-off-duel met sc Heerenveen (4-0) met een andere suggestie.

Perez vroeg collega Cristian Willaert tijdens het duel met Heerenveen of Sydney van Hooijdonk geen optie zou zijn in de spits bij Twente. Willaert kaatst de bal vervolgens terug. "Ten opzichte van Ugalde zou ik zeggen van niet", aldus Perez. "Hij zou wel een goede tweede spits kunnen zijn achter Ugalde, maar ik zou niet al het geld op hem zetten als eerste spits."

Van Hooijdonk keert deze zomer in principe terug naar Bologna, dat hem anderhalf jaar uitleende aan de Friezen. De spits hield na afloop van het duel met FC Twente echter alle opties open bij ESPN. "Ik wil ergens een goede optie zijn en mezelf ontwikkelen. Bologna is een hele stabiele club, maar in anderhalf jaar tijd is de trainer overleden en de technisch directeur die mij gehaald heeft is vertrokken. Er is veel veranderd."

Mocht Van Hooijdonk blijven bij Bologna, dan wil hij uitzicht op speeltijd. "Als ze bij Bologna zeggen dat ik geen reëele optie ben, blijf ik liever niet", aldus de aanvaller. "Maar dat lijkt me duidelijk. Het is misschien een ideale situatie dat ik straks iets te kiezen heb, maar het maakt het niet makkelijker. Ik zie het als een luxepositie, je moet het kunnen relativeren. Het kan ook zijn dat ik volgend jaar gewoon bij Bologna speel."

Ugalde
FC Twente kan Ugalde na dit seizoen voor vijf miljoen euro definitief overnemen van City. "Dat vind ik geen schokkende bedragen", zei Perez in de voorbeschouwing. "Dan moet hij wel het minimumsalaris voor een niet-EU-speler van zo'n vijf ton verdienen", antwoordde Willaert daarop. "Dat betaalt FC Twente toch wel?", aldus Perez. Ugalde kwam dit seizoen in 29 officiële wedstrijden tot 9 goals en 3 assists. Zijn contract bij SK Lommel, een satellietclub van City, loopt nog door tot medio 2025.

Is Sydney van Hooijdonk een geschikte spits voor FC Twente?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zie vele malen liever Ugalde blijven maar zal een lastig verhaal worden vermoed ik. 5 miljoen is een stevige vraagprijs.

4 juni 2023 om 17:27

Helaas gaat Ugalde het niet worden transfersom in combinatie met zijn salaris is een brug te ver. Ben wel heel benieuwd waar ze nu mee op de proppen komen, liefst een voetballende spits, maar ja dat wil iedere ploeg wel.

4 juni 2023 om 17:29

Best wel ziek hoe al die analisten de zoontjes van oud profs maar naar boven blijven duwen. Zowel van Hooijdonk als die van Bommel , krijgen elk weekend vanuit diverse hoeken een enorme hype mee. Tussen Ugalde en van Hooijdonk zit toch een enorm verschil , zowel in kwaliteit als in type. Je zou mogen verwachten , dat een analist dat zelf ook wel inziet. Zeker als de analist zo vol van zichzelf is als Perez.

4 juni 2023 om 17:39

Je kan moeilijk ontkennen dat ze beiden een goed seizoen hebben gedraaid toch? Had Van Bommel ook graag naar PSV zien komen, echt een type Gakpo. Hoe goed hij wordt is natuurlijk afwachten. En na deze wedstrijd is de link tussen Twente en Van Hooijdonk, die er toch flink wat in heeft liggen, ook snel gemaakt aangezien een plek vrij lijkt te komen. Wat je zegt qua verschil in kwaliteit en type zei Perez overigens zelf ook al. Altijd beter om te luisteren dan af te gaan op een geschreven bericht, maar goed het is ook een forum.

Ugalde is een goede spits met veel groeipotentie. Als een ploeg uit de top 4 een spits wil halen, dan is dit een ideale optie. Ik zie Twente niet 5 miljoen kunnen/willen betalen op dit moment.

4 juni 2023 om 18:36

Schijnt 7 miljoen te zijn. Dat zie ik een AZ ook niet snel neer leggen. Is wel echt een goede spits voor Az/Twente. Top 3 zal hij waarschijnlijk op de bak beginnen, terwijl hij juist minuten nodig heeft om verder te groeien.

Voor AZ natuurlijk als Pavlidis vertrekt, wat ik trouwens niet zie gebeuren.

4 juni 2023 om 18:44

In de wedstrijden die ik hem heb zien spelen was het echt een plaaggeest. Heeft in de wedstrijden tegen AZ (1-1 en 2-1) ook alle drie de doelpunten gemaakt. Hij is pas net 21 jaar en heeft nog voldoende rek/potentie. 7 miljoen gaat ook voor AZ veel worden, maar als je dan hoort dat de top 3 achter Pepi aanzit, dan zou ik persoonlijk achter Ugalde aangaan. Wel echt knap gescout van FC Twente.

4 juni 2023 om 19:27

7 miljoen zou voor AZ een hoog bedrag zijn, maar zeker niet onmogelijk, aangezien we ook Djordje voor 6 hebben gekocht. Mocht Pavlidis vertrekken (voor minimaal het dubbele, denk ik), dan is het nog niet zo'n slechte keuze.

Ik ben wel gecharmeerd van Ugalde. Fijne voetballer.

Nee geen van hooijdonk. Vind het niks bijzonders.

4 juni 2023 om 18:28

Vinden weinig mensen maar schiet ze er toch in

4 juni 2023 om 22:51

Laat hem dan maar naar Feyenoord komen. Groot talent. Zie hem in een dominant elftal nog meer scoren.

Van Hooijdonk als tweede spits is onmogelijk, die gaat mopperen.

Haha, zn vader zal krankjorum worden als ie naar Twente gaat! Sidney zal direct onterft worden denk ik.
Maar zowel Ugalde als Van Hooijdonk lijken me helaas financieel niet haalbaar (al zie ik het best zitten met Van Hooijdonk)

4 juni 2023 om 18:13

Ik heb hier iets gemist denk ik, heeft Pierre een hekel aan Twente?

4 juni 2023 om 19:53

Hij had al te graag gezien dat de club niet meer zou bestaan. Kan me ook niet heugen ooit iets positiefs te hebben gezegd over de club.

4 juni 2023 om 20:11

Pierre is persona non grata in Enschede, was de eerste en het luidste aan het roepen dat fc Twente opdoekt moest worden.

Dat is niet goed gevallen bij de supporters, bruggink weet dit ongetwijfeld lijkt mij sterk dat ze Sidney proberen binnen te halen, overigens had Perez dat ook kunnen weten

4 juni 2023 om 18:39

Van Hooijdonk zie ik echt niet zitten. Vind hem heel slap, liet zich een paar keer wegzetten door Brenet, en dat is nou niet echt een speler met veel duelkracht. Verder is hij voetballend ook de minste aan de kant van Heerenveen.

Moet sowieso aardig wat gebeuren, van de volgende spelers is (bijna) zeker dat ze vertrekken Zerrouki, Brenet, Misidjan, Smal, Cerny, Hilgers, Pleguezuelo en Ugalde dus er moet aardig wat bijkomen. Spits is wel de moeilijkste positie in mijn ogen, een van Hooijdonk vind ik niet passen, daarom ben ik zo blij dat Streuer nog 1 transferperiode meekijkt/beslist, die is niet alleen van de statistieken, maar kijkt naar het hele plaatje, past de speler bij het voetbal wat Twente wil spelen? Mijn antwoord is nee

Twente kan echt geen spelers van heereveen betalen

4 juni 2023 om 18:52

Nee want van Hooijdonk is ook niet van Heerenveen maar van Bologna...

Van Hooijdonk (pierre) is persona non grata in Enschede, lijkt mij sterk dat de supporters op zijn zoon zitten te wachten.
Persoonlijk zie ik v. Hooijdonk ook liever niet komen.

Pierre liep in de moeilijke tijden na het kampioenschap het hardst van de daken te schreeuwen dat Twente opgedoekt moest worden, dat zijn ze hier niet vergeten.

Met een mooie transfersom voor Černý, lijkt mij het het beste om met de city group om tafel te zitten 4/5 mil + een mooi doorverkoop percentage.

Ugalde laat nu toch wel zien dat hij de aangewezen spits is, en volgens mij ook best geliefd bij de supporters

Ik zie toch Ugalde voor ons als beste optie. Hij past binnen Twente, het enige probleem is de vraagprijs. Maar Twente verkoopt zerrouki sowieso en waarschijnlijk cerny ook voor bedragen rond de 7 miljoen. Als se dan met city group een deal kunnen maken van 4-5 miljoen met een mooi doorverkoop percentage zou ik het zeker doen. Gaat Cerny niet voor dit bedrag weg, moet Twente het risico eigenlijk niet willen lopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren