Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kenneth Perez ziet ‘lakse’ speler tijdens Ajax - PSV: ‘Zo ongelofelijk zwak’

Laatste update:

Kenneth Perez is niet te spreken over het optreden van Jordan Teze bij de tegengoal die PSV zaterdag incasseerde tegen Ajax, zo vertelt de analist bij Dit was het Weekend van ESPN. Steven Berghuis opende de score namens de Amsterdammers, maar Teze had dit volgens Perez kunnen voorkomen.

Ajax en PSV namen het zaterdagavond tegen elkaar op. Na een gelijkopgaande wedstrijd stond er een 1-1 eindstand op het bord. Berghuis tekende dus voor de openingstreffer, alvorens Luuk de Jong nog in de eerste helft de gelijkmaker en tevens de eindstand op het scorebord zette.

De goal van Berghuis had volgens Perez voorkomen kunnen worden. De rechtsbuiten scoorde op aangeven van Brian Brobbey, die even daarvoor de diepte werd ingestoken door debutant Jordan Henderson. Bij die lange bal liet Teze na snel om te schakelen en ook bij het verdedigen van de Ajax-spits kon de rechtsback meer doen, zo is de mening van Perez.

"Hij stopt gewoon (met lopen, red.) en ruikt helemaal geen gevaar hier", begint de Deen. "Doordat hij er zo laks mee omgaat, ontstaat er ruimte en kan hij (Brobbey, red.) meegaan. Ik vind het echt zo ongelofelijk zwak van een verdediger die toch het gevaar moet ruiken en zijn ploeggenoot moet helpen."

Brobbey werd verdedigd door André Ramalho, maar volgens Perez had Teze de Braziliaan van rugdekking moeten voorzien. "Je gaat niet denken van: Nou, het loopt wel los, ik kan wel weer gaan aanvallen."

Kees Kwakman doet ook een duit in het zakje en komt met een opmerkelijke constatering. "Volgens mij werd Teze ingehaald door Luuk de Jong."

"Geen besef van het gevaar, ik vind dat bijzonder", gaat Perez verder. De Deen denkt dat men een te positief beeld heeft van de verdediger van PSV. "Dat is de perceptie: doordat het team goed draait, lijkt iedere speler veel beter. Teze is nu een veel betere speler, denken we, omdat PSV gewoon negentien (achttien, red.) wedstrijden heeft gewonnen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Teze loopt al anderhalf seizoen rond alsof hij denkt klaar te zijn bij PSV en een stap hogerop moet maken. Laconiek en nonchalant verdedigen, vaak geen meters teveel willen maken, constant verongelijkt naar z’n medespelers kijken en bij elk akkefietje vooraan willen staan. Het meest frappante is dat elke trainer en voetbalfan ziet dat Teze een veel betere cv is dan een rechtsback, en toch weigert hij bij elke trainer op die positie te willen spelen. Het lijkt op basis van mentaliteit bij Jordan niet heel goed te zitten en het komt bijna over als flinke zelfoverschatting.

4 februari 2024 om 21:37

Ik zou als coach tegen Teze zeggen of je speelt CV of je speelt niet. Aanvallend draagt hij weinig bij, het is geen sprintkanon dus grote ruimtes continu induiken en weer terug naar je positie is niet aan hem besteed.

4 februari 2024 om 23:58

100% met je eens... Tot dit seizoen. Deze man speelt niet alleen defensief sterk, maar zijn vroege voorzet is een enorm wapen in onze aanval. Nee het is niet de back die de achterlijn haalt, maar die hebben we al in Dest. Teze speelt iets meer teruggetrokken en doet het als 'extra middenvelder' uitstekend in aanvallend opzicht. Ook defensief over het algemeen minstens degelijk.

4 februari 2024 om 21:41

Vind Teze dit seizoen anders vrij goed. Gisteren wel slecht ja.

4 februari 2024 om 21:55

@aycette:

Hebben wij het over dezelfde Teze? Ik heb het tot en met vorig seizoen nooit zien zitten in hem en zeker niet als back. Maar dit seizoen ben ik zeker wel over hem te spreken. Hij heeft zowel verdedigend als aanvallend hele grote stappen gemaakt. Hij strooit met balveroveringen en voorzetten zoals ik ze voor dit seizoen nog niet van hem heb gezien.

5 februari 2024 om 08:05

Bijzonder dat je dit zegt, aangezien hij aan het begin van het seizoen op PSV TV had gezegd dat hij zichzelf als cv ziet. Maar zo zie je dat je PSV niet volgt.

"Geen besef van het gevaar, ik vind dat bijzonder", gaat Perez verder. De voormalig Ajacied denkt dat men een te positief beeld heeft van de verdediger van PSV. "Dat is de perceptie: doordat het team goed draait, lijkt iedere speler veel beter. Teze is nu een veel betere speler, denken we, omdat PSV gewoon negentien (achttien, red.) wedstrijden heeft gewonnen."

Wat een zielig artikel zeg. Perez is ook oud PSV'er waarom moet er benoemt worden dat hij ex Ajacied is. Gadverdamme zeg wat een stemmingsmakerij.

4 februari 2024 om 21:59

"perez is ook oud Psv'er waarom moet er benoemt worden dat hij ex Ajacied is."

Perez is toch vooral ex-Ajacied. Hij speelde voor Ajax, kreeg daar ruzie, forceerde uit wraak een transfer naar PSV en een half jaar later ging hij met piepende banden weer terug naar Ajax.

Teze lag de hele wedstrijd te slapen, reageerde overal te laat en zijn passes waren zeer matig. Terwijl ik hem juist goed vond spelen dit seizoen. Misschien had hij een offday. De goal ontstond natuurlijk als eerste bij het domme balverlies, daarna reageerde zowel Teze als Boscali te laat.

Ik weet niet meer precies wanneer het was, maar ergens in de tweede helft heb ik ook een keer "Teze slappe vaatdoek" naar mijn tv geroepen toen hij zich te makkelijk liet aftroeven. Het was duidelijk zijn wedstrijd niet.

Veel PSV fans zijn positief over hem dit seizoen maar ik vind hem ook niet goed genoeg. Lijkt gewoon een stukje focus te missen en is in duels ook niet meedogenloos. Tijd om hem door te selecteren.

Ik vind een opmerking als 'goals had voorkomen kunnen worden' altijd zo zwak. Elke goal had voorkomen kunnen worden. De goal van De Jong had voorkomen kunnen worden als Sosa hem gewoon goed afgedekt had... dat soort opmerkingen zijn gewoon open deuren intrappen en is 'makkelijk scoren'.

Verder was Teze inderdaad gewoon niet zo... maar al een tijdje niet eigenlijk.

5 februari 2024 om 11:18

Je hebt gelijk, maar volgens mij had die goal het makkelijkst voorkomen kunnen worden als Hato goed gestapt had en niet buitenspel had opgeheven.

Ik vond Teze tot dit seizoen ook een erg matige back, voornamelijk in aanvallend opzicht. Dit seizoen zie ik wel enige verbeterpunten. Bijvoorbeeld het lepe hoge balletje tegen Feyenoord op Til. Maar toch vind ik dat hij dit seizoen geregeld zijn slaapmuts op heeft in verdedigend opzicht. En dan met name in de wat grotere wedstrijden. Tegen Arsenal stond hij in de heenwedstrijd ook volledig te slapen, en tegen Ajax dit weekend vond ik het ook bij vlagen wat aan de slappe kant. Ik denk dat Teze bij PSV op zijn max zit (als back), en daar is uiteraard niks mis mee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren