Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Keller vreest langer verblijf in Zwitserse hel: 'Er is niemand bereikbaar'

Laatste update:

ADO Den Haag legde woensdag de Sloveense international Mitja Morec vast als nieuwe verdediger en lijkt daardoor definitief niet meer in de race te zijn om Sander Keller te verlossen van Neuchâtel Xamax. De Nederlandse verdediger mag vertrekken bij de Zwitserse club, maar merkt nauwelijks enige medewerking. Hij vreest voor een langer verblijf in de Zwitserse hel.

Xamax is sinds enige tijd in handen van Bulat Chagaev, die met harde hand regeert en de spelers al eens met de dood bedreigde. Vrijwel alle voetballers mogen vertrekken en dat geldt ook voor Keller, die echter vreest dat het niet meer tot een transfer zal komen. “Het probleem is dat de mensen die het bij Xamax voor het zeggen hebben niet te bereiken zijn”, zegt de stopper tegen Voetbal International.

“Voor mijn zaakwaarnemer is het nagenoeg onmogelijk iemand te pakken te krijgen. Er waren de laatste tijd contacten met Nederlandse clubs (ADO Den Haag en Heracles Almelo, red.), daar stond ik zeker open voor”, vervolgt hij. “De laatste drie weken is er níéts gebeurd, dan kan ik me nauwelijks voorstellen dat ze bij Xamax op de laatste dag van de transferwindow wel ineens heel actief zijn. Vreemd, want je zou denken dat de club graag van me af wil… Voor mijn carrière is dit niet echt fijn.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeer vervelend en triest voor Keller.probleem is dat er niet echt tegen op te treden valt..

Erg vervelend voor deze man, maar hij kan niet van ADO en Heracles gaan verwachten dat ze hem willen kopen als een soort daad van genade. Als een van deze clubs hem nodig had gehad, was hij nu al in Nederland geweesd.

31 augustus 2011 om 15:31

Jij hebt het bericht volgens mij maar half gelezen. De reden dat hij nog steeds in Zwitserland zit en niet bij een club in Nederland is een gevolg van het feit dat er bij zijn club niemand bereikbaar is. De tekst laat aan duidelijkheid niets te wensen over.
Met genade heeft het geen ene drol te maken met gewoon met normale belangstelling voor een speler zoals dat vaker gebeurd.

31 augustus 2011 om 16:45

Hmm ja nu zie ik het, ik was weer eens te snel met reageren-.- zal er in het vervolg op letten.

31 augustus 2011 om 16:05

Den Haag had hem graag gehad maar hij moest wel vrijgegeven worden door zijn huidieg werkgever, helaas reageren die nergens op. De kans dat Ado hem nou nog aantrekt lijkt mij haast niet meer aanwezig aangezien ze reeds 2 verdedigers hebben vastgelegd.

Enge eigenaar die Bulat Chagaev. Vorig jaar in de rust van de bekerfinale dreigen de spelers allemaal te doden..

Wat een rare en vervelende situatie..
had hem graag bij Ado gezien, maar op dit moment is Keller niet meer nodig.

coutinho
leeuwin
horvath
morec
kum
immers
rado
toornstra
W.verhoek
J. verhoel
Chery
31 augustus 2011 om 16:06

Mooie opstelling, toch wel een leuk team zo denk ik. Moeten idd die Chery vaker opstellen, in de invalbeurten doet hij het nl erg goed.

Tsja, aan de ene kant heel vervelend voor hem. Aan de andere kant, dit hoort erbij als je bij dit soort schimmige mafiose clubs tekent. Dit soort spelers kiezen zelf om voor het grote geld naar het buitenland te gaan.

31 augustus 2011 om 16:19

Dat was met Keller niet het geval. Toen hij ging was het helemaal niet duidelijk wat een bende het daar zou worden. Tuig, die Tsjetsjenen!!!! Sterkte Keller!

31 augustus 2011 om 16:27

Ok, je hebt gelijk. Maar toch, veel spelers kiezen voor de meest exotische competities en hebben dan te maken met verwaande eigenaren die niet uitbetalen, spelers ontslaan of in dit geval bedreigen of andere vreemde zaken. Hier in Nederland verdien je misschien wat minder maar daar staat wel tegenover dat het hier allemaal wat ordelijker verloopt.

Wat dacht je van ophoepelen of laat de Uefa wat doen. Je spelers bedreigen kan toch niet door de beugel.

Ik moet er niet aan denken als hun woorden daden worden.

Ik hoop dat hij nog weg kan komen!
Rare situatie daar...

Haha waar slaat dit nou weer op?
De Zwitserse bond, desnoods de Zwitserse regering moet hier snel iets aan doen, voordat het echt uit de hand loopt. Raar dat zoiets midden in Europa gebeurd (geografisch gezien).

Hij is zeeeeeer welkom bij Heracles, ik snap ook niet waarom hij in godsnaam nog niet op het veld staat in Almelo, slaapt ons bestuur of is hij nog slechter als het zooitje ongeregeld wat er nu staat?

31 augustus 2011 om 15:36

@ jxlalmelo
Lees toch gewoon wat er staat. Bij zijn huidige club is er niemand bereikbaar en wordt er dus niet onderhandeld.

31 augustus 2011 om 15:45

Tekst niet gelezen?

Mensen van Xamax zijn onbereikbaar, dan is het lastig onderhandelen he?

Dat kan er dus ook gebeuren als je je club verkoopt belachelijk dat de Fifa niet ingrijpt in deze situatie als je de verhalen van de spelers hoort heeft het niks meer met voetbal te maken.

het lijkt mij dat als je met de dood bedreigt wordt dat ook in Zwitserland strafbaar zal zijn?
aangezien meerdere spelers het hier over gehad hebben zouden er genoeg getuigen moeten zijn, of ze echter willen/durven te getuigen is een tweede.

31 augustus 2011 om 16:59

Ja natuurlijk is dat strafbaar, maar dat is allemaal theorie. Als een of andere idioot in de kleedkamer tekeer gaat en roept 'ik maak jullie allemaal dood als jullie niet winnen' dan kan dat erg bedreigend zijn, maar tegelijkertijd is het natuurlijk ook weer niet zo dat hij met een geweer klaar staat om het ook echt uit te voeren. Een strafzaak is dan een heel lastig verhaal.

Het is gewoon triest als je in zo´n situatie terecht komt, maar een gang naar de strafrechter is de oplossing niet. Ik zou dan eerder naar de burgerrechter gaan om mijn contract te laten ontbinden, desnoods met een kort geding. Wedden dat er dan wel opeens iemand bereikbaar is bij de club? Het hangt van je eigen moed en creativiteit af om van dit soort ellende af te komen.

Is er niet zoiets als een spelersvakbond op internationaal niveau? Misschien kan hij daar terrecht.

dit kan toch niet
is die eigenaar soms the godfather
met de dood bedreigd worden is toch wel een reden om gewoon naar nl tegaan en niet meer terug te keren

dat hele transfervenster slaat nergens op..,,,dus als je club de telefoon niet oppakt, de deur sluit en het internet afsluit of negeert dan kan je nooit een speler ophalen.

Volgens mij mag ie transfervrij vertrekken en heeft ADO al laten weten dat ze m wilden hebben,. en volgens mij zou die nog ff moeten kijken of het dan ADO of Heracles zou worden, als dat dan zo zou zijn dan heeft ie nu gewoon pech, jammer joh had je maar gelijk ja moeten zeggen tegen 1 van de 2

De Zwitserse hel nog wel. Het is idd verschrikkelijk voor een mens om tonnen op te strijken in een land dat overloopt van luxe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren