Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Keita keert voor mogelijke som van 34 miljoen euro terug in Serie A

Laatste update:

Keita Baldé Diao laat AS Monaco na een seizoen alweer achter zich. Internazionale maakt maandagavond namelijk melding van de komst van de 23-jarige aanvaller, die aankomend seizoen wordt gehuurd van de Monegasken. Als Inter besluit om de deal permanent te maken, moet er naar verluidt 34 miljoen euro worden overgemaakt richting het prinsdom. AS Monaco ontvangt volgens de laatste berichten ook een percentage van een eventuele doorverkoop door i Nerazzurri.

Voor Keita betekent zijn overstap naar Inter een terugkeer naar de Serie A, aangezien hij tussen 2013 en 2017 al deel uitmaakte van de selectie van Lazio. Het jeugdproduct van Barcelona stapte vervolgens vorig jaar voor dertig miljoen euro over naar AS Monaco, maar slaagde er in de Ligue 1 niet in om uit te groeien tot een onbetwiste vaste waarde.

Ondanks zijn 8 doelpunten en 34 wedstrijden wilde Keita graag terug naar Italië en een bijzonder actief Inter biedt hem nu deze kans. De aanvaller wordt in het Giuseppe Meazza herenigd met Stefan de Vrij, die hij nog kent van hun gezamenlijke tijd in Rome. De Milanezen versterkten zich verder deze zomer al met Radja Nainggolan, Sime Vrsaljko, Lautaro Martínez, Federico Dimarco, Kwadwo Asamoah en Matteo Politano.

Als het aan de bewindvoerders ligt blijft het daar overigens niet bij, aangezien Inter de afgelopen weken hevig wordt gelinkt aan de komst van Luka Modric. Als het niet lukt om Real Madrid te bewegen tot een afscheid van de Kroaat, geldt onder meer Barcelona-middenvelder Rafinha, die afgelopen seizoen ook al werd gehuurd, als een alternatief.

Een goede aanwinst voor Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We blijven maar vlammen deze Mercato. Een heerlijk team krijgen we . Nu nog Modric of Rafinha en we kunnen er tegenaan . Eindelijk worden de interisti beloond voor de magere jaren . Dit team zal hoe dan ook CL voetbal gaan halen en dan kunnen er weer volgende stappen gezet worden om weer net als Juventus een Europees gevaar te worden

13 augustus 2018 om 18:36

Heb altijd al een zwak gehad voor Inter omdat dat de eerste buitenlandse club was waarvan ik een wedstrijd heb bezocht toen ik 6 jaar was. Denk dat Modric niet gaat komen maar Rafinha is goed mogelijk inderdaad. Italiaanse competitie is dit jaar spannender dan ooit, Inter, Juve en AS Roma en in minder mate AC hebben zich goed versterkt deze transferperiode dus ik ben benieuwd naar dit seizoen!!

13 augustus 2018 om 18:49

Ze spelen al CL. Zijn vierde geeindigd.

13 augustus 2018 om 22:52

Maar dat hebben ze niet met dit team gehaald waar hij op doelt is volgend jaar.

13 augustus 2018 om 23:39

Inderdaad VCF . Ik bedoelde dat Inter met dit nieuwe team komend jaar voor 99% zeker is voor cl omdat ze nu zo'n selectie hebben en dan als je tweemaal oprij cl haalt zien spelers ook dat de club weer goed draait en niet steeds een onrustige club is waar elk jaar en andere coach is etcetc

13 augustus 2018 om 20:03

Jullie zijn wel echt een horrorloting uit pot 4 met dit team!

13 augustus 2018 om 20:41

Acmilan . Dat weet ik natuurlijk. Was misschien beetje een apartr zin. Bedoel te zeggen dat Inter met dit 11tal hoe dan ook nu weer bij de eerste 4 zal eindigen en daarmee weer een volgende stap kan zetten omdat spelers dan zien dat inter op een stabiel niveau is gekomen

geweldige aankoop van Inter. Keita vind ik echt een heel erg goede aanvaller

13 augustus 2018 om 18:48

Oke bedankt Japie

13 augustus 2018 om 20:17

@altijdobjectie

graag gedaan

13 augustus 2018 om 19:09

Japie ik ken deze speler niet heel goed omdat ik Italiã« minder volg de laatste jaren. Maar 8 doelpunten in 34 wedstrijden klinkt niet heel goed voor een aanvaller. Of zitten daar veel halve wedstrijden bij?

13 augustus 2018 om 20:20

@soccersupp

zijn rendement valt wel tegen inderdaad maar deze speler heeft vooral bij Lazio echt indruk op mij gemaakt. fysiek sterk, heel snel, altijd dreiging in zijn spel en hij heeft een prima techniek. bovendien kan je hem overal in de voorhoede neerzetten

al met al heb je wel een punt dat hij meer moet gaan scoren want bij Lazio heeft hij in 110 wedstrijden ook maar 26 keer gescoord. dat moet echt veel beter maar voetballend gezien is het echt een hele goede speler

13 augustus 2018 om 22:53

Hij is ook een vleugelspeler en dan zijn 8 doelpunten gewoon prima, niet buitengewoon veel natuurlijk maar gewoon prima.

Heel blij met deze aankoop! Kan alle aanvallende rollen invullen en heeft bij bij Lazio al laten zien dat hij uitermate geschikt is voor de Serie A! Daarnaast pas 23 en al bijna 200 wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld. Nu nog een topmiddenvelder erbij, en we kunnen wel eens hoge ogen gaan gooien in de Serie A én Europa!

13 augustus 2018 om 20:45

Misschien dat we "jou" kunnen kopen 😉

Balde Diao mijn Lievelingsspeler. Met zijn Flamboyante acties zijn Flair zijn snelheid. Verheug me om hem weer te zien in Serie A na zijn succesvolle periode bij Lazio.

Een klasse speler. Ik baal er nog steeds van dat hij, mijn inziens, te weinig gespeeld heeft op het WK. Goed gehandeld door Inter.

Mooi! Spijtig genoeg lijkt de kans steeds kleiner te worden dat we Modric nog halen, maar dan nog Rafinha of Barella en we zijn compleet :-)

13 augustus 2018 om 21:32

Rafinha lijkt eindelijk de knop omgezet te hebben. Kan alsnog een hele goede middenvelder worden. Het leek er een paar jaar op alsof hij de subtop niet zou ontstijgen, maar als hij deze lijn doorzet en bij Inter een belangrijke rol kan gaan spelen kan hij halverwege de 20 toch nog die stappen gaan zetten. Het talent van Thiago had hij altijd al namelijk..

Balde Diao is een goeie aanvaller en vond het jammer dat hij uit de serie a vertrok. Goeie slag van Inter, ze hebben het erg goed gedaan deze zomer. Zie ze hoog eindige dit seizoen. Hopelijk blijft modric in Madrid, misschien volgend seizoen.

Naingolan, Keita Baldé, De Vrij. Dat noem je nog eens versterkingen. Iemand een verwachte opstelling? Inter is de topkandidaat voor de nummer 2 positie.

13 augustus 2018 om 18:49

Lautaro Martinez is ook een toptalent. Politano is een goede aankoop voor de breedte. Het probleem met de backs is nu ook opgelost. Asamoah is gekomen en speelde vorig jaar vaak Sandro uit de basis en Vrsaljko was afgelopen WK de beste rechtsback en heeft Bij Atletico ook veel gespeeld. Hij heeft zich ook al bewezen in de Serie A. Inter heeft echt een enorm goede markt gehad. Het enige wat er ontbreekt is creativiteit. Modric zal waarschijnlijk dit jaar niet komen, Rafinha wordt genoemd als alternatief.

13 augustus 2018 om 19:18

@storing ik verwacht iets in deze aard.
Inter is zich veel te hard aan het versterken

Handanovic
Vrsjalko
Skriniar
De Vrij
Asamoah
Radja
Vecino
Brozovic
Keita
Icardi
Perisic
13 augustus 2018 om 19:18

Ik ( hoop ) een opstelling als volgt

Handanovich
Vrsaljko de vrij skriniar/Miranda asa
Naingollan vecino
Perisic brozovic balde diao
icardi

Enige wat de selectie wellicht nog nodig heeft is een creatieve middenvelder ( Modric zou natuurlijk een droom zijn)

13 augustus 2018 om 20:17

Dan kan je zelfs nog schakelen naar een 442 wanneer nodig door Brozovic centraal te zetten en Lautaro Martinez in de punt erbij te zetten. Veel mogelijkheden voor Inter dit seizoen; ik ben benieuwd.

13 augustus 2018 om 21:35

Hij is misschien jong, maar ik verwacht dat Martinez binnen no-time een basisplaats verovert bij Inter om samen met Icardi te spelen. Echt een wereld talent, ik snap wel waarom ze hem de nieuwe aguero noemen.

Daarbij, Miranda is gewoon nog beter dan de Vrij op dit moment dus denk dat je de Vrij/skriniar beter zo kan neerzetten realistisch gezien. In Italie is het niet zo'n probleem als je 33 bent namelijk..

13 augustus 2018 om 21:43

Ik denk ook dat martinez een basisplaats gaat veroveren. Maar laten we (nog) niet te sne van stapel lopen.

Ik ben persoonlijk echt van van de vrij, vandaar dat hij voor mij de absolute nummer 1 in de achterhoede. Eigenlijk zijn ze alle 3 gewoon basiswaardig

13 augustus 2018 om 22:58

Ze zijn idd alle 3 basiswaardig, daarmee dat Spaletti ook al had aangegeven om soms de 3-mansverdediging te gaan gebruiken. Miranda zal gezien zijn leeftijd en het drukke programma dan iets meer rust worden gegund. En Martinez: daar gaan we nog van genieten dit seizoen.

Wat een ongelovelijk sterke team krijgt Inter toch.. Vooral hun aanval met Icardi, Perisic, toptalent Lauturo en nu deze Keita. Begin stiekem jaloers te worden. Ook fijn dat Inter dit jaar in de CL zal spelen, verwacht heel veel van Lauturo.

Wat krijgen we toch ook een heerlijke team bij mekaar. Uitstekende aankoop.

Ik begin toch onder de indruk te raken van Inter deze transferperiode. Ze hebben zich ontzettend goed versterkt. Inter uitdager nr1 voor Juventus? Ik hoop het in iedergeval.

13 augustus 2018 om 22:26

Qua kwaliteit is Inter na deze transferperiode, ondanks dat Modric waarschijnlijk niet weg mag bij Real zeker enorm veel sterker geworden. Qua kwaliteit zijn ze Napoli en Roma voorbij gegaan.

Wauw zeg. Inter is toch een team waar ik absoluut geen fan van ben, maar ze zijn steengoed bezig, wat een team komt er te staan!

Zitten we alweer klaar voor Veronica Inside

De Serie A is echt hard op weg om weer een van de mooiste en kwalitatief beste competities te worden. Prachtige transferperiode met een steeds breder wordende top. Verheug me al op een nieuw seizoen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren