Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kees Kwakman verbijsterd door arbitrage: ‘Dit heb ik nog nooit meegemaakt’

Laatste update:

FC Eindhoven heeft zaterdagavond drie punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen MVV Maastricht. De ploeg van trainer Rob Penders won met 1-0 en diende MVV daarmee de zesde competitienederlaag op rij toe, een negatief clubrecord voor de Limburgers in de Keuken Kampioen Divisie. Eindhoven staat op de zesde plaats en doet volop mee voor een plek in de play-offs, terwijl MVV zestiende staat. Het optreden van scheidsrechter Martijn Vos zorgde voor de nodige verbaasde reacties.

In de pauze werden door ESPN beelden opgesomd van overtredingen waar Vos te coulant op reageerde. In de ogen van analist Kees Kwakman had verdediger Matteo Waem van MVV na een halfuur een rode kaart moeten krijgen voor het vasthouden van Charles-Andreas Brym rond de zestienmeterlijn. Volgens Kwakman was er sprake van een doorgebroken man, maar Vos wees op de aanwezigheid van een andere verdediger, Lars Schenk. De klagende Brym kreeg zelf ook geel.

“Ik heb dit nooit van mijn leven meegemaakt. Die scheidsrechter doet alles verkeerd en gaat dan ook nog gele kaarten geven aan spelers die er iets van zeggen”, zei een verbaasde Kwakman, die vond dat Waem kort voor de pauze opnieuw goed wegkwam na een overtreding op Brym. De verdediger hield de aanvaller vast rond de middenlijn, maar bleef een tweede gele kaart bespaard. Voor de rust lieten beide ploegen enkele kansen onbenut om de score te openen.

Na ruim een uur slaagde Eindhoven daar wel in. Jasper Dahlhaus verstuurde vanaf de linkerflank een hoge voorzet, waar keeper Romain Matthys zich op verkeek. Daardoor kon Valentino Vermeulen bij de tweede paal de ban breken. Een kwartier voor tijd hoopte Vermeulen zijn tweede doelpunt te maken, maar hij stuitte op Matthys; de rebound van Joey Sleegers werd tegen de lat getikt. Eindhoven haalde opgelucht adem toen Dahlhaus met een goede tackle de 1-1 van Sven Blummel voorkwam en doelman Nigel Bertrams de bal klemde na een schot van Marko Kleinen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Achja Kees hier hoef je niet verbaasd of verbijsterd over te zijn
Dit is het niveau van de scheidsrechters waar we het in NL tegenwoordig mee moeten doen helaas!

29 januari 2022 om 21:39

En dat is toch ongekend triest?

30 januari 2022 om 01:26

Dat is zeker ongekend triest en elk weekend zie je weer gebeurtenissen dat je denkt scheids ben je wel helemaal lekker
Het is om moedeloos van te worden en zie helaas in de nabije toekomst geen verbetering komen

Was leuk om weer op de tribune plaats te nemen. Valentino speelde fantastisch vanavond. Zeer verdiende overwinning, maar we moesten echt veel meer scoren want er waren meer dan genoeg kansen. Over de scheidsrechter wil ik niet teveel kwijt, behalve dat die even paar niveaus lager moet gaan fluiten.

30 januari 2022 om 01:11

ik speel 4de klasse maar kan je zeggen dat de scheidsrechters hier ook niet altijd even goed zijn maar toch wel een stukje beter dan dit gewoon nooit meer fluiten

Voetballend en op arbitrair niveau worden zo nu en dan fouten gemaakt, maar al met al is de competitie naar mijn idee vele malen vermakelijker als de Eredivisie. Wat dat betreft heeft de degradatie wel mijn ogen geopend want het is een heel stuk vermakelijker!

Hoe dan ook, die Valentino Vermeulen, hoop echt dat hij de top kan halen met zo'n naam, wat een geniale gast. Lekker gescoord weer maar speelt sowieso echt leuk en lijkt me een leuke versterking voor bovenkant KKD of onderkant eredivisie.

29 januari 2022 om 21:32

@IKEA Haha inderdaad een mooie naam, maar ik hoop niet dat die weggaat. Lekker blijven in Eindhoven. Misschien zit er wel promotie in dit seizoen.

Heb je die strafschop gezien dan bij Excelsior Emmen.Dat was echt een regelrechte dwaling van de scheidsrechter,een schwalbe.Weet niet of er VAR was want ik schakelde iets telaat in.

Ik ben zo vaak verbaasd over Kees 🤣

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren