Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Karsdorp met assist van waarde voor AS Roma bij comfortabele overwinning

Laatste update:

AS Roma heeft het uitduel met hekkensluiter Chievo Verona relatief gemakkelijk weten te winnen. De formatie van trainer Eusebio Di Francesco was in Stadio Marc'Antonio Bentegodi met 0-3 te sterk voor de laagvlieger. Rick Karsdorp had andermaal een basisplaats bij de Romeinen en leverde een assist bij de tweede Roma-treffer, die werd aangetekend door Edin Dzeko.

Na de enorme zeperd in de Coppa Italia, waarin Roma geëlimineerd werd door een 7-1 nederlaag tegen Fiorentina, herstelde de Romeinen zich vorige week redelijk door met 1-1 gelijk te spelen tegen AC Milan. De ploeg van Di Francesco, die Justin Kluivert vijf minuten voor tijd in het veld bracht in Verona, ging uitstekend van start, want na negen minuten spelen stond de openingstreffer al op het scorebord.

Een uittrap van Chievo-doelman Stefano Sorrentino werd onderschept door Steven Nzonzi, die daarmee waarschijnlijk onbewust Stephan El Sharaawy in stelling bracht. Negen minuten later was het andermaal raak voor de bezoekers uit de Italiaanse hoofdstad. Karsdorp bediende Dzeko, die zich knap vrijspeelde in het strafschopgebied en vervolgens betrekkelijk rustig bleef: 0-2. Via Patrik Schick kreeg Roma een kans om nog voor rust de marge naar drie te tillen, maar de 0-3 viel pas na rust.

De tweede helft was pas zes minuten oud toen Dzeko met een fijn tikje Aleksandar Kolarov wist te vinden. De opgekomen Servische vleugelverdediger schoof de bal vervolgens met precisie achter Sorrentino. El Sharaawy en Dzeko kregen in het restant van de wedstrijd nog mogelijkheden om de score verder uit te breiden, maar de marge van drie bleef op het scorebord in Verona. AS Roma stijgt zo voorlopig naar de vierde plaats in de Serie A, al kunnen AC Milan en Atalanta later dit weekeinde nog passeren.

Eindigt AS Roma in de top vier van de Serie A?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Karsdorp is de laatste tijd heel goed bezig ook tegen Ac was hij erg goed. Veel beter dan die Paredas die ze hebbe.

Hopelijk houdt Karsdorp dit vol want hij speelt nu veel wedstrijden achter elkaar. Dat is ook goed voor het Nederlands elftal.

Hateboer en Dumfries doen t ook goed, wordt interessant wie de plek gaat moeten vullen in Oranje als Tete ook weer begint te spelen

9 februari 2019 om 06:59

Ik durf niet gelijk te zeggen dat Ricky meer potentie heeft als Dumfries.. Denzel is jonger en fysiek echt geweldig, als hij slim leert voetballen kan het echt een topper worden.

9 februari 2019 om 16:14

Timkrul

Zoals ik het nu zie heeft Karsdorp vooral meer aanvallend vermogen. En hoewel die Dumfries echt supersprongen maakt (van die 'harde voetjes' naar inmiddels een speler met een behoorlijke voorzetting (al is hij nog ver verwijderd van het enorm hoge niveau van Arias)) in dat opzicht, vind ik Dumfries met zijn enorme snelheid én fysieke vermogen verdedigend een stuk sterker dan Karsdorp.

In mijn ogen hebben we gewoon best een aantal opties op die positie nu voor oranje en kan je dus gewoon per wedstrijd bekijken wie je denkt nodig te hebben. Laat ze maar concurreren!

9 februari 2019 om 06:57

Dumfries en Karsdorp mogen het uitvechten als je het mij vraagt.. Tete voegt aanvallend niet toe en Hateboer is zeer beperkt. Zou fijn zijn wanneer Ricky weer geselecteerd wordt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren