Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Karsdorp en Kluivert kunnen nieuw puntverlies Roma niet voorkomen

Laatste update:

AS Roma heeft zondag duur puntverlies geleden tegen Chievo. De bezoekers uit Verona keken na een half uur spelen al tegen een 2-0 achterstand aan, maar in de tweede helft kwamen ze terug tot 2-2. Rick Karsdorp en Justin Kluivert begonnen op de bank, maar mochten in de tweede helft opdraven. De twee Nederlanders konden in de slotfase niets meer aan de score veranderen.

De ploeg van trainer Eusebio Di Francesco was vanaf het eerste fluitsignaal de bovenliggende partij en al na tien minuten werd de score geopend. Alessandro Florenzi kreeg de bal op de rechterflank aangespeeld en hij had een uitstekende voorzet in huis. Hij gaf bij de tweede paal aan op Stephan El Shaarawy, voor wie het een koud kunstje was om de bal tegen de touwen te werken. De score werd na een half uur spelen uitgebreid na een goed uitgespeelde aanval.

Cengiz Ünder speelde Edin Dzeko door de lucht aan in het strafschopgebied en de spits legde de bal klaar voor Bryan Cristante, die de bal onhoudbaar binnen schoot. Er leek geen vuiltje aan de lucht voor de thuisploeg en na 45 minuten werd de kleedkamer dan ook met een goed gevoel opgezocht. Echter, de start van de tweede helft was niet goed. Chievo kwam sterker uit de kleedkamer en de aansluitingstreffer liet niet lang op zich wachten. Valter Birsa kreeg in de 52ste minuut veel vrijheid om uit te halen en hij schoot de bal op prachtige wijze in de linkerbovenhoek, buiten het bereik van doelman Robin Olsen.

De gelijkmaker gaf Chievo vertrouwen en Roma werd slordiger. Karsdorp stond al binnen de lijnen en Kluivert was net ingevallen toen de Pool Mariusz Stepinski voor de gelijkmaker tekende. Het was voor Roma het startschot voor een slotoffensief, waarin Dzeko nog een goede kopkans kreeg. Hij mikte echter over, waardoor Roma genoegen moet nemen met een punt. Zodoende blijven de Romeinen steken op een overwinning in vier wedstrijden. Roma is met vijf punten voorlopig terug te vinden op de zevende plaats.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben bang dat het bij invalbeurtje blijft voor die 2 jongens.
Veel bankzitten.
Voorspelbaar maar wel jammer.

16 september 2018 om 14:40

Niet als ze punten blijven verspelen, dan zal de trainer toch andere jongens de kans geven in de basis waaronder de Nederlanders.

16 september 2018 om 14:46

Ik denk niet dat ze Florenzi eruit halen bij As roma voor Karsdorp. Ik zie veel in hem Karsdorp maar jammer dat Florenzi daar speelt. Kluivert gaat een jaar of twee nodig hebben. Eerste jaar veel invalbeurten en als hij progressie toont zal hij meer starten denk ik. Ik had hem liever gezien Duitsland bij Hoffenheim of Leverkusen maar die hebben het geld daarvor niet.

16 september 2018 om 14:48

Dan zullen ze toch echt meer moeten laten zien dan dat ze nu deden, invalbeurt van Kasdorp was ronduit slecht en Kluivert liet ook niet veel zien.

16 september 2018 om 14:51

Zie jij veel in Karsdorp? Hij heeft echt als een drol gespeeld. Hij heeft geen creativiteit, kiest continue de verkeerde oplossing, loopt precies alle looplijnen dicht. Echt een drama om die man te zien spelen.

Leverkusen geen geld voor Kluivert? Volgens mij wel hoor. Hebben deze zomer een 16 jarige Braziliaan gekocht voor 25 miljoen. Dan zou je ook Kluivert kunnen kopen.

16 september 2018 om 15:07

Karsdorp heeft wel creativiteit hoor speelde zelf op de 10 vroeger, het heeft meer te maken dat hij zo lang out was. Geef toe vandaag was het slecht maar hij gaat zonder twijfelen beter ballen die man heeft echt talent je laat precies blijken alsof hij slecht is maar dat is niet zo. Paulinho dan weet je dat hij al iets van in april een contract tekende bij Bayer. Dus Leverkusen kon niet 20 miljoen neertellen voor een linksbuiten terwijl er geen uitgaandetransfer is (ik doel op Bailey)

16 september 2018 om 15:14

Maar hoe zo heeft dat te maken met dat hij er zo lang uit was? Dan verlies je opeens je creativiteit? Daarbij is creativiteit op 10 totaal iets anders dan creatief als back. Ja, ik vond Karsdorp voor Feyenoord meer dan prima. Maar Karsdorp heeft hij nog nooit in zien hele carriã¨re iets laten zien waardoor ik ben gaan denken dat hij überhaupt ooit iets voor het niveau AS Roma zou kunnen worden. Ook zoals jij hem hier beschrijft ''karsdorp zal niet op de bank willen zitten''. Je praat net over hem alsof je het over Romario hebt. Tot nu toe is Karsdorp nog absoluut niet toe aan een basisplaats bij Roma en ik betwijfel of hij dat ooit zal worden.

Dit is allemaal de schuld van Monchi. Die man saboteert de hele club met zijn transferbeleid. Vorig seizoen was de spoeling al dun en presteerde de ploeg eigenlijk al boven haar niveau, en dan verkoopt hij deze zomer met Alisson en Nainggolan nog eens twee sterkhouders. En in ruil...weinig tot niets van direct inzetbare kwaliteit.
De enige echte topper in dit team is Dzeko, en die kan het ook niet alleen voorin.
Cristante, Nzonzi,pastore...dat is echt onvoldoende niveau voor een titelkandidaat.

16 september 2018 om 14:41

Cristante en Nzonzi zijn wel goed genoeg hoor geef ze een beetje tijd. Maar wat ik niet snap is de aankoop van jullie Keeper. Ik bedoel was Trapp niet beschikbaar of Areola er zijn genoeg keepers beter dan hem. Je hebt over hoe Dzeko het niet alleen kan voorin maar ze stonden 2-0 nul voor ik denk niet dat het aan de aanval lag. Btw kan je mij vertllen op welke plaats Florenzi echt speelt Rm of Rb. Want Karsdorp is wel echt een goeie back die zal echt niet op de bank willen starten.

16 september 2018 om 14:51

Florenzi speelt normaal gezien altijd rechtsback, maar kan overal wat ingezet worden.
En ivm Dzeko, ik heb het dan vooral over de creatieve armoede voorin en op het middenveld. De laatste echt goede spelverdeler/creatieve middenvelder was Pjanic. Zo'n Nzonzi zal ook het team niet laten draaien.

16 september 2018 om 15:01

Je kan Cristante zien als de creatieve en Pjanic vervangende en N'zonzi meer als een fysiek sterkere versie van Strootman of eerder nog vervanger van De Rossi, hoewel die laatste twee i.m.o. beide meer aan het spel toe te voegen hebben/hadden.

16 september 2018 om 14:49

Ik ben ook Roma fan maar noem ze echt geen titelkandidaat na de aankopen en vertrekken van afgelopen zomer. Ze mogen zonder Nainggolan en de niet gekomen Malcolm blij zijn met een plek bij de eerste vier. Ook de aankopen Olsen en N'zonzi zijn onbegrijpelijk, dus dat is o.a. inderdaad Monchi aan te rekenen. En dan nog doodleuk roepen dat een CVM beter is dan een niet gekomen rechtsbuiten..

Ze deden bijna alles fout in het halve uurtje en kwartier dat ze op het veld stonden, Dzeko viel ook tegen, El Sharaawy enJesus voldoende, Chievo verassend

Krijg je ervan als je je beste speler laat vertrekken Roma is er alleen maar op achteruit gegaan van Kluivert wordt je niet beter maar minder/

17 september 2018 om 09:28

Vandaar ook in zijn eerste wedstrijd direct een assist... en zijn tweede wedstrijd stonden ze achter toen hij inviel. Niet dat het door hem het gelijke spel was, maar erg knap als je minder wordt met Kluivert dat je een gelijkspel eruit kunt slepen wanneer je als team verzwakt wordt.

Gaat lekker zo met dat puntenverlies. 2-0 voor pfff. Chievo is een lastige ploeg. Angstgegner.

Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik het helemaal niet zo'n geweldig elftal vind. Ze werden afgelopen seizoen (wel met een betere ploeg overigens) helemaal de hemel in geprezen, maar het was toch vooral een enorme stunt dat ze de halve finale van de Champions League wisten te halen.

Als je dan ook nog eens drie basiskrachten laat vertrekken en daarvoor in de plaats alleen een paar erg jonge talenten en een niet meer dan redelijke doelman haalt, ga je geen lekker seizoen spelen. Nzonzi is wel een goede speler, maar 1 nieuweling kan het ook niet alleen. Pastore valt vooral nog behoorlijk tegen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren