Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Karim Rekik redt Sevilla en scoort eerste goal in LaLiga

Laatste update:

Karim Rekik heeft vrijdagavond een belangrijke rol gespeeld tijdens de 1-1 remise van Sevilla tegen Real Valladolid. Even leek het erop dat Valladolid er dankzij een treffer van Anuar met de overwinning vandoor zou gaan, maar vlak voor tijd schoot Rekik de bal na een blunder van keeper Sergio Asenjo tegen de touwen. Dat betekende zijn eerste treffer in 31 LaLiga-wedstrijden.

In een heet Sevilla verliep de wedstrijd vrijdag moeizaam voor de thuisploeg. Waar Sevilla op papier een ogenschijnlijk beter elftal heeft dan Valladolid, waren die verhoudingen op het veld slechts mondjesmaat zichtbaar. In de tachtigste minuut zette Anuar een solo-actie in. De 27-jarige Marokkaan passeerde meerdere Sevillistas, waarna hij het zestienmetergebied betrad en zijn landgenoot Yassine Bounou verschalkte: 0-1.

Zes minuten later kon Sevilla alweer langszij komen. Keeper Asenjo zat volledig mis nadat een voorzet van Óscar Plano werd doorgekopt door Youssef En-Nesyri. Daardoor belandde de bal plotseling voor de voeten van Rekik, die niet lang nadacht en de bal in een leeg doel tegen de touwen schoot. Vlak voor tijd werd het nog even onvriendelijk toen Lucas Ocampos een overtreding maakte op Lucas Olaza. Na massaal duw-en trekwerk kregen bankzitters Marcos Acuña (Sevilla) en Jawad El Yamiq (Valladolid) een rode kaart te zien.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Mooi voor karim, had altijd mijn twijfels of hij goed genoeg zou zijn maar wie weet word dit zijn seizoen.

Als ik de naam van Rekik hoor denk ik nog altijd aan dat nummer van mighty dub catz-Magic carpet ride. Rekikikiki. Dit gaat nooit meer weg ben ik bang.

20 augustus 2022 om 08:43

Karim re-ki-kik Karim rekik!

20 augustus 2022 om 10:50

brrrrr.... tenenkrommend ....

20 augustus 2022 om 18:03

Ik vond het echt hilarisch. Gewoon jezelf zo voor lul kunnen zetten getuigt zeker van weinig eigenwaarde.

20 augustus 2022 om 20:43

IK denk niet dat hji dat besef had. Dat maakt het extra genant.

Je hoort niet veel de laatste jaren over Karim Rekikie😉wat heb ik daar om gelachen,dit terzijde.
Is toch bij Marseille en nu al een paar jaar
bij Sevilla een gewaardeerde kracht in sterke competities.Top dat we veel keuze's hebben verdedigend bij Oranje,maar aan de andere kant vallen dit soort spelers buiten de ⛵ qua interlands
Had hem gegund dat hij voor zijn 2e nationaliteit/land zou mogen uit gaan komen ondanks dat dat regel technisch niet mag

20 augustus 2022 om 09:12

haha dat moment blijft zo ongemakkelijk. Stond toen zelf in het publiek en er was echt zo'n sfeertje op dit moment van uuuuh moeten we dit echt gaan meezingen... hmm toch maar niet

Hij heeft inderdaad nu voor wat mooie clubs gespeeld, prima carriere zo!

Sevilla wel met een hele matige seizoenstart tegen 2 kleinere clubs.

20 augustus 2022 om 09:16

Kan gebeuren he? Toch 1 van de constantste clubs sportief en beleidsmatig al vele jaren.
Ik kan me niet meer herrineren dat zij hun doelstelling niet gehaald hebben

Ik ben altijd gecharmeerd geweest van Karim Rekiki. Goede verdediger. Vorig seizoen stond hij ook al een periode in de basis bij Sevilla maar toen raakte hij op een gegeven moment geblesseerd. Zou mooi zijn als hij het nu eens wat langer kan volhouden. Naar mijn mening de beste linksbenige CV van Nederland

20 augustus 2022 om 09:01

Niet beter dan Aké toch? Ik vind het maar niks, staat er alleen in door gebrek aan beter.

20 augustus 2022 om 09:18

Ik vind Aké dan weer niks. Die gaat zijn derde seizoen in als wisselspeler van City en in de spaarzame minuten die hij krijgt heeft hij altijd wel wat hachelijke momenten. Al is City natuurlijk wel nog een niveau hoger dan Sevilla

20 augustus 2022 om 09:24

Aké speelt nu meerdere wedstrijden op rij 90 min bij de kampioen van Engeland en is international. Rekik daarintegen is bij Herta mislukt en normaliter ook bij Sevilla wissel.

20 augustus 2022 om 09:34

Rekik speelt nu ook meerdere wedstrijden op rij en heeft vorig jaar meer minuten gemaakt in La Liga dan Aké in de PL. Maar Aké zal vroeg of laat weer op de bank belanden, Rekik zou dit seizoen wel eens basisspeler kunnen blijven nu Koundè weg is. Is natuurlijk wel afwachten hoe dit verder verloopt

20 augustus 2022 om 10:44

Ake begint wel steeds beter te spelen bij City

Asenjo bij Valladolid? Helemaal gemist. Vorig jaar weinig gekeept natuurlijk, maar toch. Valladolid maakt kans om erin te blijven, maar vind het toch wel een flinke stap naar beneden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren