Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Karanka vol lof over Chelsea-verdediger met verleden in Den Haag

Laatste update:
/

Kenneth Omeruo heeft de voorbije maanden veel indruk gemaakt bij Middlesbrough. De twintigjarige verdediger liet zich in de winterstop verhuren aan Boro, waar Aitor Karanka de scepter zwaait als trainer. Karanka slaagde erin Omeruo tijdelijk los te weken uit de selectie van José Mourinho, van wie hij de voorgaande drie seizoenen nog assistent was in dienst van Real Madrid. De Spanjaard is verguld met Omeruo.

De bikkelharde Afrikaan begon elf keer in de basis en Karanka constateert dat de laatste linie er mede dankzij hem beter op is geworden. “Het is een goede jongen en een hele goede voetballer. Hij gaat straks naar het WK in Brazilië en dat doet me erg goed. Hij geeft altijd 120 procent op de trainingen en zelfs als hij niet speelde, gedroeg hij zich goed”, zegt Karanka enthousiast in de Engelse media.

Omeruo werd in de seizoenen 2011/12 en 2012/13 door Chelsea uitgeleend aan ADO Den Haag. Daar had hij ook doorlopend een basisplaats, maar hij was te duur om te kunnen blijven. Chelsea kreeg hem vorig jaar zomer daarom weer terug. Ondanks zijn status als international lijkt Omeruo niet in aanmerking te komen voor een langdurig verblijf in Londen. Na dit seizoen loopt zijn contract ten einde; wellicht pikt Middlesbrough hem dan definitief op.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij straks een goed WK speelt, dan denk ik wel dat Jose Mourinho er drie keer over nadenkt om hem toch te houden.

11 april 2014 om 19:31

Waarschijnlijk niet.
Chelsea is al best gecoverd op de centrale back posities.
We hebben kurt zouma en nathan ake als onze toekomstige verdedigers.
Beide hele grote talenten.

11 april 2014 om 20:29

Nathan Ake is fysiek te slap om centraal in de verdediging te staan.

Kurt Zouma daarentegen is een toptalent.

Aké vindk niet zo indrukwekkend eerlijk gezegd. was er niet van onder de indruk toen hij tegen jong aston villa speelde.

11 april 2014 om 22:33

@Chygrynsky....
Je weet het nooit heh. Als hij de sterren van de hemel speelt op het WK.. dan zou JM hem heus wel een kans geven. In Engeland is het gunstig als je bikkelharde verdedigers hebt en daar is hij er 1 van.

13 april 2014 om 17:39

Ja oke klopt, maar wie zou hij moeten vervangen dan?
We hebben momenteel cahill david luiz en terry.
Terry houdt het niet lang meer vol, cahil blijft nog wel even en doet het ook meer dan goed.
David luiz is een twijfel, of hij blijft of weg gaat.

Maar nu hebben we Kurt Zouma dus als vervanger voor terry.
Mocht luiz weg gaan dan zou ik Omerue zeker weten een kans geven (mocht hij een goed WK hebben.)

Matige speler. Fysiek in orde maar voetballend heel matig. Zal zijn eigen goal.goal en rode kaart in een wedstrijd alleen niet vergeten

Hee daar hebben we de schoothondje van mourinho, ik miste hem al dacht waar zal hij zitten.

Deze verdediger had bij ado ook leuke dingen laten zien.
Maarja als je naar chelsea gaat met zulke grote selecties, wat wil je anders?

11 april 2014 om 19:44

Schoothondje gaat te ver hey, we gaan geen grof taal gebruiken.

Ä°k denk niet dat Mourinho wakker word van deze speler. We hebben geweldige verdediging.

11 april 2014 om 20:46

Maar het is niet verkeerd om verdedigers te vervangen, Terry, Cole en Ivanovic zijn al 30 of ouder, en op Azpiliqueta na hebben jullie niet echt jonge verdedigers.

11 april 2014 om 21:37

Cole gaat weg, dat staat vast. Ä°vanovic is pas 30 dus kan nog 3 jaar mee. Terry is nog top dus kan nog even mee maar dat we aan verdediging moeten denken ben ik met je eens. Azpi en Cahill zijn nog jong.

11 april 2014 om 22:48

Bertrand , Cahill en David Luiz zijn de 30 ook niet gepasseerd

Vond m bij ADO niks, maar bij Nigeria en boro wel indruk op me gemaakt. Als hij zo doorgaat maakt hij zeker nog kans bij Chelsea, heeft ook de juiste instelling enz. En zo niet dan is een niveautje lager ook niet verkeerd.

Bij ADO was hij wisselvallig. Hij speelde on het eerste seizoenshelft goed, maar de tweede was matig tot slecht.

Is Omeruo niet iets voor Ajax/Twente? Boilesen is altijd geblesseerd, dus dan heb je een goede back-up nodig en liever geen Dijks. Schilder is van het niveau NAC en Koppers is wisselvallig..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren