Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kansen voor Oranje lijken te stijgen: ‘Ik denk dat Koeman blij was met Malen’

Laatste update:

Valentijn Driessen zag Donyell Malen afgelopen week een goede prestatie afleveren in het Champions League-duel tussen PSV en Borussia Dortmund. De chef voetbal van De Telegraaf hoopt dat de aanvaller deze vorm doortrekt naar Oranje, zeker met het EK in Duitsland in aantocht.

"Ik denk dat Ronald Koeman, die daar niet was omdat hij Manchester City - Brentford moest kijken, heel blij was met het optreden van Malen", kruipt Driessen in de Kick-off-podcast voor even in het hoofd van de bondscoach van het Nederlands elftal.

"Maar volgens mij waren het Wesley Sneijder en Wim Kieft die in het begin van de week zeiden dat het heel anders is of je in het shirt van het Nederlands elftal speelt of van je club. Dan voelt alles vertrouwd aan. En dat gevoel heb ik ook bij Malen."

"Ik vind eigenlijk dat het er bij het Nederlands elftal nooit echt goed is uitgekomen. Op een paar invalbeurten in het begin van zijn carrière na. Hij maakt altijd zo'n fletse indruk in het Nederlands elftal", is Driessen niet onder de indruk van de interlandloopbaan van Malen tot dusver.

Presentator Hein Keijser merkt op dat Malen bij Oranje niet altijd het vertrouwen heeft gekregen. "In de Nations League heeft hij wel het vertrouwen gekregen. Maar dat heeft hij toen niet echt terugbetaald", aldus Driessen.

Malen tekende afgelopen dinsdag voor de 0-1 voor Dortmund in de eerste helft van het bezoek aan PSV. Dankzij een discutabele strafschop trokken de Eindhovenaren de stand gelijk na rust: 1-1. De returnwedstrijd in Dortmund volgt op 13 maart.

De inmiddels 25-jarige Malen staat op 28 interlands (5 goals) namens Oranje. De multifunctionele aanvaller slaagde er echter nog niet in om een vaste plaats te veroveren in het elftal van Koeman, die in mei de definitieve EK-selectie bekendmaakt.

Verdient Donyell Malen een basisplaats in Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waar komt die verheerlijking van Malen ineens vandaan? Laatst van der Vaart al met die berg onzin. Die jongen doet het aardig bij Dortmund. Aardig... Daarnaast mij hij heel (heel) veel te veel om ook maar in de buurt te komen van de Europese top.

23 februari 2024 om 19:55

Omdat we geen goede buitenspelers hebben. In het land der blinden is eenoog koning

23 februari 2024 om 20:03

Hij is verschrikkelijk wisselvallig. Maar als hij in vorm is, vind ik hem echt een fantastische aanvaller. Zo snel. Hard schot. Goed kunnen afwerken. Alleen is hij zo vaak dan opeens weer totaal uit vorm en dan heb je niks aan hem.

24 februari 2024 om 00:00

Weet je wat wisselvallig is? (Om ook antwoordte geven aan de vraag van Kuna_Mila): verheerlijking van spelers en clubs.
Kijk maar gewoon naar wat mensen wekelijks zeggen over clubs en speler. 1e week is ... de beste club/speler. Volgende week weet niet.

23 februari 2024 om 22:06

We hebben als Nederland best een hoop goed middenvelders en verdedigers. Maar voorin is het toch een hoop niet speciale spelers van rond de 30, zoals Luuk, Weghorst en Depay. En een stel talenten die allemaal ook niet geweldig zijn. De voorhoede is echt armoedig. Als we dan iemand hebben die het gewoon netjes doet bij Dortmund lijkt mij dat een gegarandeerde basisspeler waar we echt behoefte aan hebben.

24 februari 2024 om 02:10

De aanval is gewoon subtop met Malen, Gakpo en Depay. Simons zie ik wel als potentieel wereldtop, maar laat dat in iedergeval nog niet zien in Oranje. Met een goede, passende spelopvatting en wat mazzel kunnen we best ver komen op het EK en zelfs winnen. Alleen tegen Frankrijk acht ik ons redelijk kansloos.

Ik vind de lof voor Malen echt te overdreven. Vind het sowieso de minste aanvaller die PSV de laatste jaren heeft voortgebracht. We hebben het ook over 5 interlandgoals en 9 bundesligagoal wat echt niet bijzonder is. Mocht Dortmund worden uitgeschakeld dan is de tendens ook weer anders. Sowieso zou ik ook Bergwijn, Berghuis en Summerville niet uitvlakken op rechts.

23 februari 2024 om 20:01

Malen is echt wel beter dan bergwijn en berghuis. Summerville heb ik eerlijk gezegd weinig zien spelen dus dat zou ik niet kunnen zeggen. Maar speelt die ook niet vanaf links vooral?

23 februari 2024 om 20:27

Vond Malen tegen psv ook niet uitblinken in verkeerde keuzes. Snel en gevaarlijk maar weinig voetbalintelligentie

23 februari 2024 om 20:38

Malen is echt geen bzijondere aanvaller maar wel beduidend beter dan Bergwijn en berghuis. Ook beter dan Summerville (vooralsnog)

23 februari 2024 om 21:30

Beter dan Bergwijn en Berghuis in huidige doen inderdaad. Als die hun potentiële niveau aantikken is Malen niet beter denk ik.

23 februari 2024 om 21:39

Ik zou niet weten waarom? Wat hebben Bergwijn en berghuis nou bereikt? Faliekant gefaald in het buitenland. Malen doet het daarentegen meer dan redelijk bij Dortmund.

Vast en zeker, maar het is bij Malen altijd afwachten hoe lang hij weer een vorm als deze gaat vast houden. Blijft , mijns inziens, toch een enorm wisselvallige voetballer. Die graag echt hele goede periodes in het jaar weer afwisseld met zo matig presteren dat hij weer op de bank belandt. Voor Koeman dus vooral hopen dat hij dit gaat volhouden

Niet alleen malen.
Ik vond het optreden van Veerman mooier dan van Frenkie de Jong. Af en toe dacht ik; ze missen een Veerman (en dan ben ik geen Psv noch Veerman fan)

Dacht dat het over schouten ging. Als je wilt voetballen van achteruit dan is het geen verkeerde centrale verdediger in een 5-3-2. Lost alles voetballend op ipv blind wegschieten. En zelden balberlies.

24 februari 2024 om 12:21

Dat doet De Vrij ook en die is ook nog een veel betere verdediger. Ook een Geertruida en (mocht hij fit zijn) Timber zijn gewoon een stuk beter op die positie.

Nee, wat mij betreft komt Schouten niet in aanmerking voor die positie. In welk systeem Oranje ook speelt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren