Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kans dat Oussama Idrissi bij Feyenoord blijft is weer gestegen

Laatste update:

Feyenoord lijkt Oussama Idrissi langer voor de club te kunnen behouden. De doorgaans betrouwbare clubwatcher 1908.nl meldde dit vrijdagavond al en zondag komt naar buiten dat de gesprekken met Sevilla voorspoedig verlopen. Feyenoord staat open voor een nieuwe samenwerking met de aanvaller, mits Sevilla mee wil werken aan een nieuwe huurdeal. Idrissi werd vorig seizoen al gehuurd van de Spaanse club en leverde een aanmerkelijke bijdrage in het kampioenschap.

Volgens 1908.nl is Feyenoord deze week zelf benaderd door Sevilla met de vraag of Idrissi nog steeds een optie is in Rotterdam. Aan de hand daarvan zijn beide clubs in gesprek gegaan en de uitkomst daarvan kan Feyenoord 'bekoren'. Sevilla kampt al enige tijd met financiële problemen en wil in dat kader spelers van de hand doen deze zomer. Een van de spelers die mag vertrekken is dus Idrissi.

Feyenoord is niet de enige gegadigde voor Idrissi. Ook het Saudische Damac FC wil de 27-jarige linksbuiten uit Spanje wegplukken. De Rotterdammers hopen dat het sportieve aspect de buitenspeler over de streep trekt. Huisvesting is al geregeld, zo klinkt het. Bij Sevilla lijkt het in ieder geval einde verhaal. Idrissi werd niet opgenomen in de selectie voor de seizoensouverture van het nieuwe LaLiga-seizoen tegen Villarreal. Voor de Andalusiërs speelde hij in drie jaar slechts 17 duels (geen goals, 3 assists)

Idrissi liet zich vorig jaar nadrukkelijk gelden in De Kuip. In 38 wedstrijden produceerde hij 7 goals en 8 assists voor Feyenoord. Idrissi's komst staat overigens los van de transfer van Luka Ivanusec. Laatstgenoemde is nog altijd topkandidaat om eerste keus op de linkervleugel te worden in Rotterdam-Zuid, maar zijn komst staat los van de interesse in Idrissi.

Met het tweetal lijkt de selectie van Feyenoord rond. De Rotterdammers was deze zomer al zeer bedrijvig op de transfermarkt. Thomas van den Belt, Thomas Beelen (beiden PEC Zwolle), Ramiz Zerrouki (FC Twente), Calvin Stengs (OGC Nice), Ayase Ueda (Cercle Brugge), Bart Nieuwkoop (Union Sint-Gillis), Yankuba Minteh (Newcastle United) en Kostas Lamprou (Willem II) kwamen allen al naar de club. Daartegenover stond het vertrek van onder meer Orkun Kökçü, Danilo en Sebastian Szymanski.

Moet Feyenoord Oussama Idrissi langer voor de club behouden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft het niet heel slecht gedaan maar ik wacht op het nieuws dat Ivanusec in ons shirt staat!!

11 augustus 2023 om 20:59

Komt volgende week, na de eerste wedstrijd van Dinamo tegen AEK

13 augustus 2023 om 11:01

Eerst zien dan geloven. Ik heb te veel berichten inmiddels voorbij zien komen

13 augustus 2023 om 11:15

Begrijp niet dat Ajax en Feyenoord zich zo aan het lijntje laten houden voor die Kroatische spelers. Zeker die rechtsbuiten lijkt nu nog redelijk goedkoop te zijn. Wat als hij die twee wedstrijden drie goals maakt en een assist geeft en West Ham United toch 18 miljoen over heeft voor zijn diensten met een vetter contract. Dan gaan de speler en club toch niet zeggen: Feyenoord wilde 10 miljoen betalen met een contract van 1 miljoen per jaar. Helaas hadden we al een gentlemans agreement…

13 augustus 2023 om 11:40

Als ze al een akkoord hebben over de prijs en met de speler dan blijft dat zo

11 augustus 2023 om 21:00

Ivanusec maakt volgende week de overstap naar Feyenoord.
Waarom Idrissi dan ook in beeld komt begrijp ik niet. En daarbuiten mag Leo Sauer wel de kans krijgen. Dus geen Idrissi hoop ik.

11 augustus 2023 om 21:02

Ik had gelezen dat Zagreb nu moeilijk doet t.o.v. Ivanusec. Ik begreep dat ze 'm niet of moeilijker willen laten gaan. Is dat waar of ondertussen al flink debunked?

11 augustus 2023 om 21:03

Ik denk inderdaad dat idrissi nu gepolst word omdat de deal met Ivanusec aan het klappen is.

11 augustus 2023 om 21:04

Dat bericht was van paar dagen terug. Vandaag bericht dat hij echt gaat komen, maar goed dat weet je pas zeker als hij het shirt aan heeft

11 augustus 2023 om 21:13

Steven dat schijnt al ontkracht te zijn.

11 augustus 2023 om 21:19

Bedankt voor jullie antwoord. Ik las het inderdaad een paar dagen terug.

11 augustus 2023 om 21:30

Steven,
Stond inderdaad woensdag in Zagreb in het nieuws, maar werd snel ontkend door Feyenoord. Gisteren het bericht dat hij volgende week zou tekeken.

Eerlijk gezegd begrijp ik dan deze move niet (als het al waar is). Aan de andere kant; kan Feyenoord hier tegen op : "de club uit de Saudi Premier League heeft een lucratief voorstel klaarliggen voor Idrissi, die zich voor vijf seizoenen kan verbinden aan de club uit Saudi-Arabië."

11 augustus 2023 om 23:23

@njfromvol He said she said, dat hele verhaal over die kroat.....

Feyenoord schijnt een bod van tegen de 7 miljoen gedaan te hebben op Idrissi....

12 augustus 2023 om 11:32

Die Kroatische journalist bevestigt nu de Sutalo transfer en meldt daarbij dat hierdoor andere key players niet meer verkocht hoeven worden onder hun waarde… Ook zou Sutalo al morgen of maandag tekenen en na Athene komen.

Kan best dat Ivanusec wel door gaat maar waarom is er nog niks getekend dan? Ook niet met de afspraak dat hij na Athene komt? En waarom heb je dan nog interesse in deze flapdrol?

Als je hem voor een goede prijs kan strikken, doen. Kent de club en tactiek al, als het weer een huur is kan je het beter niet doen

11 augustus 2023 om 21:12

Zelfs al is het koop, wat moeten we hier nu mee? Je hebt straks Ivanusec, Jahabakhsh, Paixao, Dilrosun, Sauer, Slory, Minteh, Walemark en de verhuurde 't Zand en Sebaoui. Eventueel kunnen we Stengs en Ueda ook nog meerekenen voor die positie. Dan heb je toch al meer dan genoeg (net niet) buitenspelers in de selectie?

In het geval van een buitenkansje als Isaksen dan zou ik een extra buitenspeler begrijpen. Als het huur of opnieuw middelmaat is dan moet je daar niet meer aan beginnen. Geef gewoon eens onze talenten de kans in plaats van hier weer mee aan te komen.

11 augustus 2023 om 21:14

Ivanusec komt niet meer Memyselfandi

11 augustus 2023 om 21:17

Vandaag kwam nog het nieuws naar buiten dat hij na de eerste volgende wedstrijd van Zagreb aansluit bij Feyenoord. Ik weet niet wat jouw bron is maar die lijkt in ieder geval niet te kloppen.

11 augustus 2023 om 21:21

Ja, 1 zinnetje in een artikel van de Telegraaf. Die praten 99% van de tijd onzin

11 augustus 2023 om 21:27

En wat is jouw bron? Je dikke duim?

11 augustus 2023 om 21:27

Het nieuwsbericht waar jij naar refereert werd een dag later al ontkracht bij navraag van VI aan Feyenoord directie.

Verder moet dat bashen van de Telegraaf ook eens stoppen, die hebben in 90 van de gevallen gewoon gelijk omtrent nieuws. Die wisten ook als éã©n van de eerste van Stengs en als allereerste de details van de deal. Dat gezeur op de Telegraaf komt vooral doordat de Ajacieden over hen heen vallen.

@repuiztav Dat bericht kwam vanuit een journalist uit Kroatiã« maar werd dus vrijwel direct ontkracht.

11 augustus 2023 om 21:31

Mijn reactie was dan ook bedoeld voor tahamata

11 augustus 2023 om 21:31

En toch, Me (etc.), geloof ik het pas als hij in ons shirt speelt.

11 augustus 2023 om 21:40

Kijk, een feyenoorder met wat realiteitszin. Chapeau

11 augustus 2023 om 21:44

Ik denk eerder dat NJ een trauma heeft van Gnonto, maar goed. Zo kun je elke mogelijke transfer wel afdoen met 'hij draagt het shirt nog niet'.

11 augustus 2023 om 21:46

@nifromvol Helemaal mee eens! Toch lijken alle seinen op groen te staan dus ik blijf gematigd positief.

@s_tahamata Jij bent reeds ontkracht nieuws aan het delen en durft andere mensen te betichten van een gebrek aan realiteitszin. Trollen komt op mij altijd een beetje triest over.

11 augustus 2023 om 21:58

@memyselfandi ik wil best een wedje met je aangaan, ik zeg die Ivanusec komt niet meer. We spreken elkaar over 2 weken dan!

11 augustus 2023 om 23:36

Tahamata.
Correctie: je hoopt dat hij niet komt. Tot over twee weken !

Dat is balen, d8 dat ze wilden groeien.

11 augustus 2023 om 21:02

En daarbij veel liever Leo Sauer de kans geven. Pas 17 jaar maar nu al fijne dribbelaar.

11 augustus 2023 om 21:11

Groot talent maar daar kan je toch niet mee aankomen in de cl? En dan kan hij gewoon volle wedstrijden in de youth league maken, lijkt me beter.

11 augustus 2023 om 21:29

Eens hoor Joostv97 maar met idrissi nog minder haha😄

13 augustus 2023 om 10:57

Idrissi heeft t gewoon heel goed gedaan vorig jaar, Slot is niet voor niets gek op hem. Dan kunnen wij als fans telkens wel het nieuwste toptalent willen zien, maar vaak valt dat in de praktijk toch wat tegen en dan moet ie volgens diezelfde fans linea recta weer naar de bank. Het gras is altijd groener

13 augustus 2023 om 11:37

Er komt nog een (betere) 10 in de plaats van Bullaude en Ivanusec tekent komende week volgens betrouwbare bronnen. Er mogen nog drie vleugelspelers in de verkoop. Al met al doet Feyenoord goede zaken. De selectie is in de breedte veel sterker. Zwakke schakels Alireza en Pedersen worden vervangen en je hebt een bijna basiswaardige bank. Het kan altijd beter, maar ik geef deze window met wat er binnenkort nog komen gaat een ruime voldoende.

Waar zijn ze toch mee bezig? Zerrouki, Nieuwkoop en nu Idrissi. Stuk voor stuk niet aankopen waar nou naar voren komt dat je stappen wilt maken…

11 augustus 2023 om 21:02

Nieuwkoop kan ik nog begrijpen vanwege de CL-reglementen en het minimaal aantaal zelfopgeleide spelers. Idrissi heeft afgelopen seizoen aardig gepresteerd en kent de tactiek op zijn duimpje.
Alleen Zerrouki is echt onbegrijpelijk.

11 augustus 2023 om 21:08

Je had toch al 2 zelf opgeleide rechtsbacks? Waarom dan eentje kopen van 2.5 miljoen die al duidelijk tekort kwam aantal jaar geleden? Daarna alleen gespeeld bij een Belgisch team en vaak als rechtsmid. 50 wedstrijden op die plek…

Idrissi scoorde een paar keer maar was verder dramatisch.

11 augustus 2023 om 21:23

Nouja, als we de beste (wing) back van België binnenhalen voor 2,5 miljoen dan hoor je mij niet klagen. Daarnaast weten we van hem dat hij niet zal zeuren als hij een tijdje op de bank zit. Wat betreft Zerrouki en Idrissi ben ik het helemaal met jou eens. Echter vind ik Nieuwkoop niet in dat rijtje passen.

11 augustus 2023 om 21:34

@arsenal

De positie boeit niet zoveel, er zijn gewoon reglementen qua opgeleide spelers vanuit de Uefa.
"out of the 25, eight places are reserved exclusively for "locally trained players" or homegrown players. Out of the eight, not more than four can be "association-trained players" and the rest must be "club-trained"." (goal.com)

Je hebt nu Bijlow, Geertruida, Hendriks, Hartman, Milambo en Nieuwkoop die club-trained zijn. Het leek er enorm op dat Geertruida zou vertrekken en ook voor Hendriks is interesse. Dan zou je dus zonder Nieuwkoop een club-trained speler tekort komen, waardoor je minder spelers mag inschrijven.

13 augustus 2023 om 10:58

Moet je echt 8 zelfopgeleide spelers inschrijven bij de CL? Kan me niet voorstellen dat alle deelnemers daar aan voldoen. 8 homegrown spelers geloof ik wel, maar dat is een stuk makkelijker (NLe spelers).

14 augustus 2023 om 00:02

Yes Aad. En als je die plekken niet kan vullen, dan moet je ze open laten. Daarom werken veel topclubs met weinig eigen jeugd met een kleinere selectie van zo'n 18 tot 20 man voor de Champions League.

11 augustus 2023 om 21:03

Ik snap dit echt niet.
We zijn toch met Idrissi in de basis kampioen geworden waarbij hij heel belangrijk was.
Nieuwkoop heeft in Belgie goed gedaan.
Je hebt ook ervaren Nederlandse spelers nodig die de eredivisie kennen.

11 augustus 2023 om 21:10

Idrissi heeft een paar keer gescoord. Maar was verder gewoon ontzettend dramatisch. Je hoeft maar 1 wedstrijd te zien en je ziet het meteen. 1 moment in 90 min.

Leuk dat Nieuwkoop het goed gedaan heeft in België als rechtermiddenvelder. In Nederland bakte hij er niks van als rechtsback.

11 augustus 2023 om 21:15

"In Nederland bakte hij er niks van". Haha wat een enorme onzin. Nieuwkoop was destijds een uitstekende vervanger van de geblesseerde Karsdorp. Je lult uit je nek, man.

11 augustus 2023 om 22:09

Papegaaien moet je niet op reageren, die horen ergens wat en dat is dan de waarheid, lekker veilig met de grote menigte mee doen.
Zelfde verhaal idrissi en Jahanbaks, die kunnen er niks van en scoren nooit, bulllshit

11 augustus 2023 om 23:35

Ik zie Arsenal al de hele week hetzelfde riedeltje opdreunen. Zerrouki afschrijven nog voor hij getekend had, Nieuwkoop beoordelen op wat hij 4 jaar geleden gezien heeft. Zogenaamde realistische "supporter".

Kunnen ook gewoon eens kijken wat er gebeurt de komende 6 maanden en hoe het elftal zich ontwikkelt.

13 augustus 2023 om 11:00

Heerlijk dat negativisme van anderen. Idrissi dramatisch, Nieuwkoop dramatisch, het zal allemaal wel.

13 augustus 2023 om 11:39

Wieffer gaat mogelijk nog vertrekken. Dan heb je Zerrouki hard nodig.

Vond Idrissi wel dreigend, had scorend vermogen. Beter dan Jahanbaksh. Maar Ivanusec is ab-so-luut nodig, want hij kan ook op 10. Walemark verhuren. Dilrosun mag weg.

Tja dit was natuurlijk al te verwachten. Hopelijk wel weer huur en staat dit de komst van ivanusec niet in de weg. Prima speler waarvan je weet wat je er aan hebt. Heeft een hele goede tweede seizoenshelft gespeeld.

Keertje doorselecteren en wat verkopen. Hoeveel flankspelers hebben we wel niet. Je kan er een heel elftal mee opstellen. Begin maar met Dilrosun & Wälemark.

Wat mij betreft welkom, maar wel als tweede keus. Hij heeft absoluut waarde gehad vorig seizoen maar het is wel echt een alles of niets-speler. Als basisspeler kan je niet op hem bouwen, maar hij kan als invaller met een geniale bevlieging moeilijke potjes beslissen.

Ik heb hem 2 x live zien spelen en hij had veel kansen nodig om zijn man voorbij te gaan.. Goedkoop huren zou geen kwaad kunnen

ben nou wel een beetje klaar met de eindeloze middenmoot. we hebben 1 echte versterking binnen kunnen halen en verder komt alleen Ueda nog in de buurt maar ook dat zal geen basis speler worden. Hier ga je in de CL niets mee klaar stomen.

Komt niet joh. Gaat zich financieel onafhankelijk spelen in Saoedi Arabië. Lekker doorschakelen naar een beter alternatief, Ivanusec is ook zo goed als binnen

11 augustus 2023 om 21:05

Mag wel Leo Sauer zijn. En Ivanusec op 10 of op 11. Ander alternatief hoeft dan dus niet te komen..en zeker geen Idrissi

11 augustus 2023 om 21:15

Incorrect, Ivanusec blijft bij Zagreb

11 augustus 2023 om 21:31

S_tahamata jij refereert naar een bericht van paar dagen terug denk ik? Telegraaf heeft vanochtend aangegeven, net als Feyenoord zelf dat onzin is dat hij niet komt. Blijft uiteraard afwachten..

Wat een gejank meteen. Idrissi heeft het uitstekend gedaan bij ons. Een jongen met rendement en als extra optie erbij in de aanval niet verkeerd. Maar dan hopelijk wel als backup van Ivanusec en zsm Dilrosun lozen.

11 augustus 2023 om 21:04

Die laatste zin zegt wel genoeg. Ivanusec is nog alles behalve zeker en Dilrosun zie ik niet weg gaan.

11 augustus 2023 om 21:07

Wat zegt het? Van Dilrosun is bekend dat hij wordt aangeboden bij clubs en Ivanusec is volgende week rond (vandaag in het nieuws gekomen).

11 augustus 2023 om 21:20

Idrissi op de bank? Dat gaat natuurlijk nooit gebeuren. Vorig jaar kon hij in het begin amper 30 minuten spelen. Zelfs toen was hij onbetwist. Dat Paixao een stormachtige ontwikkeling doormaakte na de winterstop maakte ook niet uit. Die knul scoorde in een half seizoen meer dan Idrissi, en bleef mooi op de bank zitten achter de favoriete zoon. Ook Ivanusec zal gewoon op de bank belander achter Idrissi.

11 augustus 2023 om 21:24

Daar geloof ik niks van. Een topaankoop als Ivanusec, van om en nabij de 10 miljoen, krijgt dus echt wel de voorkeur boven Idrissi hoor.

11 augustus 2023 om 21:38

Ik denk dat Paixao het kind van de rekening wordt, achter Idrissi, Ivanusec en Stengs. Als Ivanusec al komt.

11 augustus 2023 om 21:42

Dat kan dus niet, want Idrissi is totaal geen rechtsbuiten. Ivanusec - Gimenez - Paixao lijkt me de basis. Daarachter heb je dan Idrissi - Ueda - Stengs. Stengs zijn primaire positie wordt dan 10 en als backup voor rechtsbuiten. Ik denk dat je met zo'n brede bezetting geen reden hebt tot klagen.

11 augustus 2023 om 22:27

Calvin Stengs is van origine wel een rechtsbuiten geweest. Dan kan Idrissi op links, en Ivanusec op "10". Arne Slot heeft ook al aangegeven in een persconferentie Ivanusec niet per se als linker aanvaller te zien, maar met hem te willen schuiven op het middenveld. Feyenoord gaat gewoonweg niet zo'n smak geld voor Idrissi betalen om hem op de bank te zetten. Zeker niet onder een trainer die idolaat van hem is. Naar verluid moet hij bijna net zo duur zijn als Stengs...

13 augustus 2023 om 11:42

Drie jaar geleden konden we alleen maar dromen van zo'n voorhoede. Toen stonden we met Larsson en Kazim. Ik ben optimistisch hoor. Prima selectie straks om mee te doen om de titel en eindelijk een fatsoenlijke bank.

Misschien een teken dat ali of Dilrosun gaat vertrekken. Ivanusec zou nog steeds gewoon komen. Denk meer als 10.

Stengs op 8, ivanusec op 10. Paixao en idrissi vleugels.

Of 442 met Stengs en paixao op de vleugels en Santi en Ueda voorin.

11 augustus 2023 om 21:08

Ivanusec is linksbuiten. Is daar echt pas gaan floreren toen Orsic vertrok. Zou ontzettend dom zijn om hem niet voor die positie te halen.

Komt omdat Ivanusec niet meer komt, alleen de meeste Feyenoord fans lijken nog in ontkenning. Zagreb is duidelijk geweest, prijs is 15 miljoen nu en noodzaak is er door Sutalo en Livakovic niet meer.

11 augustus 2023 om 21:15

Wat een onzin, Feyenoord was al eerder rond met Zagreb dan Ajax over Sutalo. Feyenoord heeft al een akkoord en hij komt volgende week gewoon.

11 augustus 2023 om 21:16

Is goed insider

Welkom terug, Martin van Geel. Alvast gefeliciteerd aan PSV of Ajax, want Feyenoord wil duidelijk weer eens geen stappen zetten. Wat een ongelooflijk treurige transfer window zeg. Je bent op elke linie achteruit gegaan, of stil blijven staan. Chapeau. Een masterclass van Dennis te Kloese in hoe je niet doorpakt na een kampioenschap. De enige speler die een versterking te noemen is ten opzichten van vorig jaar is een reserve spits. Hoe krijg je het voor elkaar.

11 augustus 2023 om 21:30

Ivanusec komt gewoon en staat hier los van. Dus dan is Idrissi ineens reserve ipv basis. Noem ik best een verbetering. Santi en Paixao zijn sinds de winterstop aan het knallen en gaan daar normaal gesproken mee door. De defensie was top en blijft top en is in de breedte zelfs beter geworden. Het team is iets anders, maar niet per se minder.

11 augustus 2023 om 23:22

We hebben tegen PSV gezien hoe matig het middenveld momenteel is. Dat er geen vervanger is gehaald voor Kokcu gaat veel opbreken, daardoor heb je geen spelverdeler meer. Daarbij geloof ik niet dat Feyenoord 6 miljoen gaat betalen voor Idrissi om hem vervolgens op de bank te zetten. Dan kan je er veilig van uit gaan dat Idrissi in de basis terecht komt, en Ivanusec (als hij al komt, dat moet ook nog maar blijken) op het middenveld geposteerd wordt.

13 augustus 2023 om 11:44

Die vervanger komt nog. Geen stress. Over drie weken staat er een prima en uitgebalanceerde selectie.

Idrissi wil toch geen tweede viool spelen op links als Ivanusec komt? Of staat die deal echt op klappen?

Mijn Feyenoord-vrienden balen in ieder geval. Idrissi was vorig jaar vaak een bron van ergenis bij hen, ondanks dat hij wel wat waarde heeft gehad.

11 augustus 2023 om 21:23

Ivanusec deal is inderdaad van de baan, dus dit zal het 2e plan zijn. Flinke downgrade, feyenoord lijkt niet door te pakken na het goede seizoen.

11 augustus 2023 om 21:25

Verspreid geen fake news, tahamata. Ivanusec is volgende week rond. Was vandaag nog in het nieuws.

11 augustus 2023 om 22:32

@repuiztav De deal voor Szymanski was ook al in kannen en kruiken. Als één ding duidelijk is geworden in deze transferperiode, is het dat je niks moet geloven tot een speler het shirt van de club draagt.

12 augustus 2023 om 00:17

Die deal was niet in kannen en kruiken. Er was een persoonlijk akkoord met Szymanski, alleen heeft Feyenoord de koopoptie niet gelicht. Dus wat je zegt klopt niet.

12 augustus 2023 om 02:36

Vlak voor Szymanski voor Fenerbahçe tekende was er een nieuwe huurdeal rond. Die stond los van de koopoptie... Daar was al een mondeling akkoord voor met de speler, en een principe akkoord met Moskou. Alleen heeft Fenerbahçe die deal gekaapt. In principe was het in kannen en kruiken. 1908 had zelfs een It's Happening artikel geplaatst over die huurdeal. Dus dat klopt wel.

11 augustus 2023 om 21:36

Het zou vz sieren als ze 1908 goed citeren als ze die site als bron gebruiken. Daarin staat dat deze transfer los staat van die van Ivanusec.

Dit zag je van mijlenver aankomen natuurlijk.

Dit ga je ook krijgen als je het aankoopbeleid in handen van een trainer legt.
Met aankopen als Idrissi, Zerrouki, Stengs, Nieuwkoop, vd Belt hoef je dit jaar geen wonderen te verwachten.

Feyenoord had Slot gewoon naar Tottenham moeten laten vertrekken en Bosz binnen moeten halen.
Gemiste kans dat

11 augustus 2023 om 21:39

Peter Bosz en aankopen doen voor Feyenoord is in het verleden niet zo heel goed gegaan. Daar zijn we pas door notabene Slot een beetje van uit de problemen geraakt. Lijkt mij geen goede ruil.

11 augustus 2023 om 22:09

Je moet een trainer dan ook geen allesbeslissende stem in het aankoopbeleid geven wat Feyenoord wel heeft gedaan met de contractverlenging van Slot.

Je ziet het iets te rooskleurig in met deze aankopen, daar kom je in de loop van het seizoen nog wel op terug

Ik zou deze transfer volledig begrijpen! Slot weet exact wat hij aan hem heeft en die begrijpen elkaar wel. Eerder succesvol samengewerkt bij AZ en vorig jaar tijdens het kampioenschap van Feyenoord, dus doen!

Deze houding van Feyenoord had voor szymanski gemoeten. Koste wat kost binnen de club moeten houden
Idrissi aardig gedaan maar is vervangbaar.

11 augustus 2023 om 21:46

Idrissi is dan ook een stuk goedkoper.

11 augustus 2023 om 22:50

Maar Szymanski wel een stuk belangrijker en bepalender voor het spel wat je wilt spelen. Ik had koste wat het kost vol voor Szymanski gegaan.

Is dit nou een versterking?

Als je Idrissi op kan pikken voor weinig voor de breedte is dat natuurlijk prima. Feijenoord weet wat ze aan hem hebben. Die jongen is natuurlijk van meerwaarden tegen het rechter rijtje. Volgens mij speel je daar ook nog een hoop wedstrijden tegen. Wil je op alle fronten meedoen heb je een brede selectie nodig. Je moet dit jaar wel minimaal 2de worden.

Ik denk dat Idrissi niet komt om op de bank te zitten. Die zal wel veel minuten beloofd zijn. Ten koste van wie zal dat zijn, vooral als Ivanusec komt?.
Ik kan me niet voorstellen dat Idrissi wilt komen met het idee dat hij voorlopig geen basisspeler is en dat andere momenteel de voorkeur zullen krijgen.

Je weet wat je aan hem hebt. Maar ik had gehoopt dat Feyenoord een beetje de weg omhoog zou proberen te vinden.
Nu sta je weer stil.

Tot nu toe best matige aankopen. Vond het team van vorig jaar sterker en je gaat nu CL spelen.

13 augustus 2023 om 13:39

Je staat niet stil, want hij was vorig seizoen basis en wordt nu waarschijnlijk de back-up van Ivanusec. Je gaat er dus vooral in de breedte een stuk sterker op worden in mijn beleving.

Prima aanwinst en linkerkant is daarmee straks goed bezet (mits Ivanusec komt). Je moet wel echt nog een 8 halen (Chavez - transfervrij?), want de combi Wieffer/Zerrouki moet je in kunnen variëren. Daarnaast zou ik Mbuyamba alvast binnen proberen te halen zodat je een opvolger hebt voor Geertruida/Trauner voor volgend jaar (nu staat enkel Beelen erachter). Vindt dit een talent die je niet kan laten liggen. Dus voor mij is de selectie echt nog niet rond en moet er nog wel wat bij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren