Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kanonskogel van Kolarov levert Advocaat gelijkspel op bij debuut

Laatste update:

Dick Advocaat is het interlandseizoen met een verdienstelijk 1-1 gelijkspel tegen Frankrijk begonnen. Hij leek met Servië zondagavond te verliezen van het gastland van het aankomende EK, maar een indrukwekkende vrije trap van Aleksandr Kolarov herstelde in de slotfase het evenwicht. Bij Servië deden onder anderen Nemanja Gudelj en Dusan Tadic mee.

/

Frankrijk doet als organiserend land buiten mededinging mee in de kwalificatiegroep en het duel viel dan ook te beschouwen als een oefenwedstrijd. Advocaat zal in ieder geval beter weten waar hij met zijn elftal nu aan toe is en in oktober zal hij zijn huiswerk af moeten hebben voor de confrontaties met Armenië en Albanië. De Kleine Generaal zal niet ontevreden zijn geweest over de eerste helft in het Partizan Stadion, want er werd een aantal heel aardige mogelijkheden gecreëerd.

Een kopbal van Stefan Mitrovic werd gekeerd oor Hugo Lloris, Zoran Tosic schoot na een mooie pass van Dusan Tadic over en een kopbal van Branislav Ivanovic kwam via Lloris tegen de lat terecht. Via Filip Djordjevic leek Servië zelfs te scoren, maar er was al gefloten vanwege buitenspel. Frankrijk was in het eerste kwart de betere partij geweest en kwam aan de leiding door een goal van Paul Pogba, die na dertien minuten een doorgeschoten hoekschop van Rémy Cabella kon binnentikken.

/

In de tweede helft waren beide partijen binnen tien minuten dicht bij een goal, maar Ivanovic en Loïc Rémy mikten naast. Een goal van Kolarov werd nog afgekeurd, maar de linksachter trof tien minuten voor tijd wel doel. De linkspoot van Manchester City hamerde een indirecte vrije trap achter Lloris en hielp Advocaat daardoor aan een uitstekende debuutwedstrijd. Ivanovic was nog dicht bij de 2-1. Servië kwalificeerde zich in 2000 overigens voor het laatst voor het EK; destijds trad men overigens nog aan onder de vlag van Joegoslavië.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima resultaat voor Advocaat en de Serven. Die Fransen zijn een favoriet voor de EK-titel, hebben een erg talentvol team.

7 september 2014 om 22:50

frankrijk doet mee...
hoe zit het dan met 1 punt. tellen de punten tegen Frankrijk wel of niet mee aangezien Frankrijk is automatisch gekwalificeerd

7 september 2014 om 22:52

Is het EK in Frankrijk????

Edit Never mind, stond in de inleiding. Dan moet ik proberen om een paar wedstrijden te bezoeken, lekker dicht bij

7 september 2014 om 22:54

Jep, dus voor nederlanders leuk want stadion van Lille is opzich best dichtbij vergeleken met andere stadions die meedoen

7 september 2014 om 22:54

EK 2016 in Frankrijk ja

7 september 2014 om 22:54

Zag je edit pas nadat ik gereageerd had haha

7 september 2014 om 23:01

Ik zei een paar seconden eerder edit

7 september 2014 om 23:13

Mischien moet je eerst vernieuwen tot je nieuwe reacties ziet, toen ik reageerde zag ik, zoals ik al zij, de edit nog niet. Dus die secondes maken dan helemaal niks uit

7 september 2014 om 23:50

Dit was een vriendschappelijk duel....

8 september 2014 om 06:43

Punten tellen gewoon mee.

Servie heeft trouwens wel een heerlijk elftal hoor. En dat terwijl ze nooit actief zijn op een grote eindronde. Best frappant.

7 september 2014 om 22:52

Ja klopt 2010 alleen wk, alleen je hebt gelijk . Maar dat komt omdat vaak verkeerde keuzes werden gemaakt door ex trainers , veel problemen zoals met mihajlovic die eiste dat ze allemaal het volkslied zongen daardoor werd ljajic die weigerde geschorst uit het elftal. Matic trok zich toen ook terug dus wk 2014 weg!, en ervoor was dat incident in Genoa met de hooligans die het stadion vernielde en de wedstrijd tegen Italië stop werd gezet. Servië kreeg 3punten in mindering en daardoor ook geen Ek 2012 , en nu hebben we eindelijk een trainer die niks geks eist !

ik heb vertrouwen in dit geweldige elftal en on Dick !

7 september 2014 om 22:53

Elftal zeker inderdaad, ik hoop ook dat ze volgende keer wel bij zijn. Ook omdat ik AZ'er ben leuk voor Gudelj, en als je tegen Frankrijk gelijk speelt (in watvoor opstelling dan ook) kan je verwachten dat nu gaat lukken om eindtoernooi te halen. Gun het ze van harte, en dickie ook

De 2e helft was Servië lekker bezig , maar wat een heerlijke doelpunt van kolarov.
wat een groep Albanië wint van Portugal ... Dit kan nog een hele gekke poule worden.

7 september 2014 om 23:11

Alleen alle potjes tegen Frankrijk tellen niet mee. Normaal gesproken zullen Servië, Portugal en Denemarken zich allemaal, al dan niet via playoffs, plaatsen.

Was best een leuke wedstrijd op een zeer matige veld. Al met al was een 1-1 vind ik wel terecht. Beide landen hebben heerlijke talenten!

7 september 2014 om 23:00

Ik vond het ook jammer dat er in het stadion van Partizan werd gespeeld. Daat zijn tot nu toe veel wedstrijden gespeeld en het veld heeft na de overstromingen veel te verduren gehad. Dat het niet vervangen is door financiën is jammer. De vele wedstrijden in korte tijd maken het alleen erger. Ze konden beter in Niš spelen.

9 september 2014 om 19:26

Door de overstromingen ? Waar heb je het over gast. De overstromingen zijn al een tijdje voorbij. Ik was laatst nog met een paar maten naar de wedstrijd tegen Ludogorets geweest en het veld lag er gewoon prima bij. Dus het ligt echt niet aan de overstromingen hoor. Het veld is gewoon de laatste weken slecht bijgehouden.

Als je die namen zo bekijkt, heeft Servië echt een heel goed elftal, zeg. Ik hoop wel dat ze het EK halen, ook leuk voor Advocaat

7 september 2014 om 23:10

Is Jovetic ook nog eens Servier?

7 september 2014 om 23:11

Nee, Jovetic is een Montenegrijn.

Erg lekkere goal bam kolarov.

Ik volg landen die zich over het algemeen niet plaatsen voor eindtoernooien niet heel erg uitgebreid, maar ik denk dat Advocaat met dit spelersmateriaal zich zeker kan plaatsen voor het EK.

7 september 2014 om 23:46

Over het algemeen? Servië heeft zich in 2004, 2006 en 2010 geplaatst voor een eindtoernooi..

Zo'n shock is het niet. Servië speelt wel vaker goed tegen toppers, in 2006 ook 2x gelijk tegen Spanje in de kwalificaties dacht ik, laatst nog een 1-1 tegen Brazilië met wat pech. Heerlijke goal trouwens! Ben benieuwd wat ze gaan laten zien tegen Portugal en Albanië na die wedstrijd vanavond.

Kan iemand mij vertellen hoe Markovic speelde?

8 september 2014 om 09:01

Had zo zijn momentjes van snelheid , niet slecht een 7!

9 september 2014 om 19:29

Een 7? Dan moet jij toch wel heel snel je Partizan bril afdoen. Markovic was erg matig Weinig acties , en gevaarlijk was hij ook niet echt. Vandaar die wissel ook in de tachtigste minuut als ik het goed heb.

Wat speelde kuzmanovic lekker van inter Milan !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren