Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Telegraph brengt schrijnende details over Tottenham richting Kane rond transfer

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft deze zomer niet op de meest fraaie manier afscheid genomen van Harry Kane. Volgens The Telegraph was de dertigjarige spits in de uren voordat hij naar Bayern München vertrok niet meer welkom op het trainingscomplex van the Spurs. Daardoor kon hij niet persoonlijk afscheid nemen van zijn collega's.

Volgens het dagblad kreeg Kane in de uren voordat de deal definitief werd een e-mail van Tottenham. Daarin stond dat het niet passend zou zijn als hij zijn gezicht zou laten zien op het trainingscomplex van Tottenham, terwijl voorzitter Daniel Levy bezig was met de onderhandelingen. De spits kon daardoor geen afscheid nemen van zijn teamgenoten en ook zijn eigen spullen kon hij niet meer ophalen. Die werden in plaats daarvan naar hem verstuurd per post.

Half augustus werd bekend dat Kane de overstap maakte van Tottenham naar Bayern, waarmee hij de Londense club na liefst negentien jaar verliet. De Engelsman kostte der Rekordmeister 100 miljoen euro, een bedrag dat in de toekomst nog met 20 miljoen euro kan oplopen. Het werd voor Kane, die in München tot medio 2027 tekende, de eerste keer in zijn carrière dat hij buiten Engeland zou gaan spelen.

Aanpassingsproblemen lijkt de 84-voudig international bij zijn nieuwe club vooralsnog niet of nauwelijks te hebben. Tijdens zijn debuut – in de met 0-3 verloren wedstrijd om de Duitse Supercup tegen RB Leipzig – wist hij nog niet te scoren, maar dit maakte hij in zijn eerste twee Bundesliga-duels meer dan goed: daarin noteerde hij al drie treffers en een assist.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Daarom is Tottenham ook eigenlijk gewoon een Gore club. Maken het Kane eerst nagenoeg onmogelijk om te vertrekken en vervolgens ook nog zo omgaan met hun clubheld. Off topic: waarom geen tussentijdse post over PSV?!

30 augustus 2023 om 22:30

Omdat de hele app naar de nonderju is sinds die ontzettend "verbeterd" is... Live meepraten is voor mij niet eens meer te openen.

30 augustus 2023 om 22:47

Haha, houd alsjeblieft op man. Dat je Tottenham een "gore club" vindt komt nu precies lekker uit, maar dit is toch sowieso niet waar. Jij als Ajacied moet weten hoeveel vals nieuws rondom je club de wereld in geslingerd wordt.

Kane is en hoort bij de allergrootsten die de club ooit heeft voortgebracht, kan jij mij 1 reden vertellen waarom Spurs hem niet meer op het complex zou laten?

Levy en Ange hebben niets tegen hem, dus die twee vallen al af. Zou het de materiaalman zijn die hem geweigerd heeft?

Kane gaat 100% een standbeeld krijgen bij het stadion en daarbij zal er vast nog meer naar hem vernoemd worden. De club en hij zijn zeker weten prima uit elkaar gegaan. Trap er toch niet in met zn allen, dan kapt die media vanzelf met deze onzin.

30 augustus 2023 om 23:14

Als Spurs een gore club is, wat is Ajax dan met al dat gedoe afgelopen jaren?

31 augustus 2023 om 08:26

Het is geen gore club maar een slecht gerunde club. Snap niet wat die eigenaar nog in Levy ziet. Kijk hoeveel trainers de club heeft versleten de afgelopen jaren.

Je gaat mij niet vertellen dat het alleen maar aan mourinho, conte etc heeft gelegen.

Levy heeft geen duidelijk beleid of stelt de verkeerde mensen aan. Clubs als brentford, brighton komen pas om de hoek kijken maar je ziet daar een visie/beleid.

Wat een ondankbare honden voor alles wat hij ze gegeven heeft. Echt misselijkmakend gedrag naar Kane vanuit de club. Kan niet eens even langs zijn collega's om afscheid te nemen. Sommigen speelde die al jaren mee. Bizar dit.

30 augustus 2023 om 22:47

Echt bizar. Zoveel betekend voor die club, en hij levert ze ook een enorme zak gouden dukaten op. En dan niet gewoon ff langs mogen komen.

Wauw als dit waar zou zijn, is dit wel een dieptepunt zeg voor die club.

Kane moet je koesteren. Een van de (of beste) spelers ooit van Spurs. Levert ook nog eens groot som geld op als 30 plusser en met 1 jaar contract.

30 augustus 2023 om 22:06

Nou hé, als ie nou naar arsenal was gegaan dan kan je je voorstellen dat t niet helemaal lekker zit, maar dit is gewoon triest.

Als die waar is, na alles wat hij voor die club gedaan heeft, zou ik dit echt enorm triest vinden. Zou best een standbeeld verdienen na Totenham jaren lamg te hebben gedragen

Bizar hoe je zo met een legende van je club afscheid kan nemen. Gun hem toch die transfer nadat hij jaren als een held voor je club gespeeld heeft.

Als het echt waar is dan is het natuurlijk een kut streek. Ze mogen zich al jaren in de handjes knijpen dat ie voor ze bleef spelen. Dan gaat hij een keer weg en niet naar een concurrent maar netjes naar het buitenland. Echt schandalig.

Trieste bende daar dan. Wat een prutsers daar zeg. Gaan nooit iets bereiken als ze zich zo opstellen.

Als dit daadwerkelijk waar is laat Tottenham zien een hele kleine club te zijn.

Kane heeft de laatste tien jaar in de hoofdmacht van de club gespeeld en ondanks de lege prijzenkast enorm veel voor de club betekent. Zo'n speler laat je via de voordeur vertrekken en bedank je uitgebreid voor bewezen diensten. Dit is volstrekt het tegenovergestelde, heel sneu.

Arrogantie en een gebrek aan realisme en empathie bij die club. Dit komt voort uit het idee dat ze een topclub zijn en dus mogen ze een stap omhoog van een van hun spelers niet vieren want in hun ogen is er geen stap omhoog. Zo'n Kane moet na zijn jarenlange dienst een mooi afscheid krijgen ipv dit gezeik. Zeer jammer.

31 augustus 2023 om 01:38

Waarom bestaat het idee dat het een topclub is? Ik zeg niet dat jij ze als zodanig ziet, maar ik begrijp het aanzien van deze weinigzeggende club gewoon niet.

Hun laatste prijs is van 2007-2008. De League Cup. De eerstvolgende vinden we in een eerder decennium en de laatste keer dat ze kampioen speelden, was in de jaren '60. Laatste FA Cup ook van 1991. Dat is meer dan dertig jaar terug de tijd in.

Is dit echt zo? Lijkt me niet joh, dat doen ze toch niet met hun grootste speler allertijden?

Gadverdamme die Levy en het bestuur. Hoe kan je zo'n legende niet eens verwelkomen bij de club om afscheid te nemen van zijn eigen teamgenoten. Tottenham gedraagt zich echt als een topclub terwijl ze dat bij lange na niet zijn. Kane wou spelen voor de prijzen en dan zou je het hem ook moeten gunnen als die je ook nog is 100 miljoen bezorgd. Echt walgelijk om zo met hem om te gaan na alles wat hij heeft gedaan.

Treurige club dat Tottenham!

Ik ga ervanuit dat dit een tabloidverhaal is. Ik had nooit een hoge pet op van die club, maar als dit waar is, dan zijn al mijn gedachten over de Spurs meer dan gestaafd. Keer 2.

Wat een clowns! Lekker signaal ook naar al je jeugdspelers.

Levy laat zich weer eens van zijn aller slechtste kant zien. Hij woont in Engeland, maar is nou niet bepaald een gentleman....

Goed dat hij daar weg is! Hoe kan je Kane zo behandelen terwijl hij 1 van de weinige lichtpuntjes is geweest bij de club

Dit kan ik haast niet geloven. Harry Kane verdient een standbeeld op de middenstip van ‘the new lane’ en daar zal niemand het binnen de club over oneens zijn. Die krijgt zijn afscheid nog wel. Echt ongekend wat hij voor de club heeft betekend en vooral hoe loyaal hij is gebleven terwijl de grootste clubs ter wereld voor hem in de rij stonden. Dan op het laatst ook nog de deur uit lopen als (potentieel) de duurste speler uit de clubhistorie. Sinds 2004 bij de club, dus bijna 20 jaar aan de club verbonden. Ja, hij heeft nooit grote prijzen gewonnen, maar voor Spurs begrippen hebben ze het de afgelopen 10 jaar gewoon heel erg goed gedaan. Bedankt, topscorer allertijden. COYS

Zo ga je niet legendes om. Wat een club zeg

Waar ik het vroeger zo’n mooie club vond is dat nu toch wel helemaal omgeslagen en dat komt met name door Levy. Een hele vervelende man, zeker als het op transfers aankomt en als onderstaande waar is past het goed in het beeld dat ik van hem heb. Hopelijk is het niet waar en krijgt hij het grootse afscheid dat hij verdient.

Lachwekkend, mocht het waar zijn. Maar goed, ik kan het mij haast niet voorstellen.
Kane heeft zoveel betekend voor Spurs en levert met een eenjarig contract nog flink veel geld op...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren