Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Kampioen worden met Feyenoord en daarna naar het buitenland'

Laatste update:

Lex Immers moet bij Feyenoord op dit moment genoegen nemen met een plaats op de tribune. Marko Vejinovic, Karim El Ahmadi en Simon Gustafson krijgen de voorkeur van Giovanni van Bronckhorst, die ook nog eens kan beschikken over Tonny Vilhena en Jens Toornstra. Immers ziet echter geen reden om te vertrekken.

/

"Dit hoort bij het voetbal. En ja, Feyenoord heeft zonder mij nou eenmaal een paar goede wedstrijden gespeeld, ook met wat geluk", zo vertelde Immers maandagavond in gesprek met TV West Sport. Immers speelde in zijn eerste drie seizoenen respectievelijk 31, 32 en 30 competitiewedstrijden als basisspeler bij Feyenoord. Dit voetbaljaar stond Immers twee keer in de basis en viel hij twee keer in.

Plannen om bij Feyenoord te vertrekken heeft Immers niet. De middenvelder wil zich terug knokken in de basis. "En kampioen worden met Feyenoord. Daarom ben ik naar deze club gekomen. Daarna zou ik een stap willen maken naar het buitenland. Engeland, Duitsland, Amerika: het maakt me niet uit." Daarna wil Immers graag terugkeren bij ADO Den Haag. "Op dit moment is dat geen issue, ADO heeft zich niet gemeld."

Denk jij dat Lex Immers aan zijn laatste seizoen bij Feyenoord bezig is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lexie over je inzet is nooit wat aan te merken, altijd voorop in de strijd. Misschien kun je nog een rol van betekenis spelen dit seizoen, maar daarna is het wel echt over en moet je om je heen gaan kijken naar andere clubs.

3 november 2015 om 05:13

Ik denk dat het lex ook gaat lukken om zich in het elftal,bank terug te knokken. Misschien heeft Toornstra meer technische vaardigheden,maar hij mist het hart wat Immers heeft. Hij kan een hoop niet,maar scoren kan die wel,en wil graag. Hij zeurt niet,en hij kon al 2 X naar t buitenland nu zullen de clubs wel een stukje minder zijn geworden maar de degradatie clubs in Engeland daar zou lex makkelijk meekomen.

3 november 2015 om 07:27

Laat mij even wakker schudden op de vroege ochtend. Degradatieclubs hoeven ook geen immers. Bij Aston villa, Newcastle, Sunderland etc zou die ook op de tribune zitten.

3 november 2015 om 07:29

De degradatie clubs uit de championship bedoel je hoop ik? Voor de premier league komt lexie toch echt tekort.

3 november 2015 om 07:53

ik denk ook dat hij daarvoor al tekort komt, maar in de Championship past hij zeker wel met veel fysieke strijd en lange ballen

Ik vrees voor Lex dat hij met een rollator loopt tegen de tijd dat Feyenoord kampioen wordt. Maar serieus, ik zie het echt niet gebeuren de komende jaren. Het financiële gat tussen Psv/ Ajax vs. Feyenoord blijft enorm groot. Daarbij zie ik bij Feyenoord niet veel spelers die nog veel op gaan leveren. Daar komt bij dat het nieuwe stadion er de komende tien jaar ook zeker niet zal komen.

Maar goed ik dwaal af. Lex denkt volgens mij dat hij nog basis waardig is bij Feyenoord. Ik had iets meer realiteitszin bij hem verwacht. Het is gewoon een erg beperkte speler die door heel hard te werken een basisplaats had. Daarbij kwam natuurlijk ook nog dat er geen alternatieven waren, die er nu wel zijn.

3 november 2015 om 08:10

Je dwaalt af omdat je zo kinderachtig bent om even uit te halen naar dat Feyenoord geen kampioen kan worden. Geeft verder ook niks, iedereen z'n eigen plezier...

Ik dwaal af...

3 november 2015 om 11:18

Dat is niet kinderachtig, dat denk ik gewoon echt. Of wil je zeggen dat de laatste jaren laten zien dat de kans groot is? De keren dat ze tweede werden was het altijd op gepaste afstand. Feyenoord werkt altijd keihard en dat houdt je geen 34 wedstrijden vol. Dat wordt keer op keer bewezen.

3 november 2015 om 18:01

De keren dat ze tweede werden hielden ze dus een van de twee ploegen achter zich die dus volgens jou wel kampioen kan worden. Ze houden het idd niet vol, maar wat heeft de financiële gat er mee te mAken dan? Zoals je zelf zegt zijn ze paar keer 2e geworden. Dus ze lieten een club achter zich met meer mogelijkheden. Geld gaat niet helpen om het mentaal bij Feyenoord beter te maken

3 november 2015 om 09:59

Bij Feyenoord zie je geen spelers waar Feyenoord op gaat verdienen? Met Karsdorp, van Beek, Kongolo en Elia heb je 4 spelers lopen waar je miljoenen aan kan verdienen?

3 november 2015 om 11:10

Vermeer kun je nog wel verkopen voor een redelijk bedrag, de achterhoede op van der Heijde na. Gustafsson zou een leuk bedrag op leveren en heel misschien Vejinovic. Bij elkaar zou je op 34 miljoen kunnen komen. Op zich niet heel veel. Maar op alleen Guatafsson zouden ze een goede klapper maken wanneer hij zich gaat ontwikkelen

3 november 2015 om 11:20

Ik maak de vergelijking met Psv en Ajax. Ik heb het over grote transfers. Elia is te oud en verdedigers leveren nu eenmaal geen 20 miljoen op.

Lex Immers heeft sinds zijn transfer naar Feyenoord mijn leven zeer negatief beïnvloed.
De CL voorrondes waarin hij mocht meedoen direct na zijn transfer doen nog steeds pijn aan mijn hart.
Hoe hij een eigen goal maakte tegen Kiev, terwijl hij er een paar dagen was.

Echt bizar gewoon hoe hij meer dan 2 wedstrijden heeft mogen spelen.

Al die kansen die hij verziekte in de Pelle seizoenen, wauw.

En in het Kazim Kazim tijdperk gewoon niks maar dan ook letterlijk niets toevoegen behalve uit positie lopen ("hard werken" noemen jullie dat toch?).

Maar hey eindelijk gaat deze man gewoon weg.

Thank you Jesus.

3 november 2015 om 05:24

Statistisch gezien was hij de beste nr 10 in nl,scoorde meer dan Eriksen,liep 1/3 maar ja als hij die kansen had gemaakt die hij creëerde had hij geeneens ooit een Feyenoord shirt gedragen. Hij heeft alles gegeven,heeft een kleine 2 miljoen gekost,en vertel jij mij maar eens een middenvelder die zo goedkoop is die er in 87 wedstrijden 31 inschiet. Lex is de man die Feyenoord weer in de top heeft weten te brengen,nu moeten we doorselecteren maar meer respect voor deze man want denk niet dat we nog een 10 krijgen die in87 wedstrijden er 31 maakt.

3 november 2015 om 07:46

Hij scoorde alleen nooit belangrijke goals. In de toppers en in Europees verband faalde hij structureel.

3 november 2015 om 09:01

Hadden we Immers dan maar in de basis gehad dit seizoen tegen Ado en Roda JC, wederom laten we juist tegen de kleintjes de punten liggen...

3 november 2015 om 12:03

Een doelpunt is bijna altijd belangrijk bij Feyenoord,aangezien wij nooit met 5/6-0 winnen maar met 2/1-0 heeft hij dus genoeg belangrijke goals gemaakt. Hij heeft 2x 12 goals gemaakt in 32 wedstrijden,alleen Wijnaldum heeft dat soort statistieken en die scoorde ook zelden tegen Feyenoord bijvoorbeeld.

3 november 2015 om 14:19

als het op scorend vermogen aan komt komen veel spelers te kort op het middenveld hoor, eriksen was met overtuiging de beste middenvelder van de eredivisie, ook al scoorde hij misschien niet zoveel als dat had gemoeten, er zijn ook andere belangrijke factoren die je moet hebben wil je een top speler worden, Eriksen was en is nog steeds genieten als hij op het veld staat. lex komt duidelijk te kort, en dat weet hij zelf denk ik ook wel, als je al geen plaats op de bank mag nemen zegt dat al veel over je eigen kwaliteiten als je het mij vraagt.

Nou lex, succes de komende jaren bij Feyenoord dan! Met alle respect; ik zie het voorlopig niet gebeuren. Feyenoord is niet constant genoeg en kan het niet opbrengen om elke week het maximale uit zich te halen.

Ik ben van mening dat Immers is wat Feyenoord nu eigenlujk mist. Iemand die de gaatjes dicht loopt zodat Kuyt en Kramer het dit seizoen kunnen volhouden om gebrek aan techniek of juist leeftijd met passie te compenseren. Want die kunnen het niet iedere wedstrijd belopen en dan tich nog effectief zijn.

Tja ik denk dat hij dan zonder kampioenschap weggaat.
Ik zie Feyenoord dit jaar helaas geen kampioen worden.
Zou heel fijn maar gaat hem denk ik nog niet worden.

Mooie uitspraak van Lex: "en ja, Feyenoord heeft zonder mij goede wedstrijden gespeeld, ook met wat geluk".

Lex wordt overigens nauwelijks gemist. Qua inzet en werklust is er weinig ingeleverd. Qua kwaliteit en doelgerichtheid is Feyenoord erop vooruitgegaan.

Zondag zou hij best eens van pas kunnen komen met zijn strijdlust. Want daar zul je het wederom op moeten winnen aangezien ajax in het voetbal een stuk verder is dan Feyenoord.

3 november 2015 om 11:08

Stuk verder?
Je kan ook zeggen de tegenstanders zijn een stuk minder geworden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren