Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kaapverdië maakt voor rust al korte metten met Portugal

Laatste update:

Kaapverdië heeft dinsdagavond in en tegen Portugal voor een verrassing gezorgd. De thuisploeg liet zich in Estoril aftroeven en verloor de vriendschappelijke interland met 0-2. Odair Fortes en Gegé namen de doelpunten voor hun rekening. Bondscoach Fernando Santos stuurde een B-eftal in het veld: Lopes, Cédric, André Pinto, Oliveira, Antunes, Adrien, André Gomes, João Mário, Bernardo Silva, Vieirinha, Almeida. Bij Kaapverdië stonden Jeffrey Fortes en Toni Varela van FC Dordrecht en Excelsior in de basis.

/

Kaapverdië startte goed aan de krachtmeting, terwijl Portugal moeite had om grip te krijgen op de wedstrijd. De ploeg van Santos kwam voor rust niet verder dan allesbehalve gevaarlijke pogingen van Almeida. Kaapverdië sloeg in de laatste zeven minuten voor rust echter tweemaal toe. Een voorzet annex schot van Fortes vanaf de rechterkant belandde precies achter Anthony Lopes in de verre hoek: 0-1. Op slag van rust maakte Gegé er ook nog 0-2 van, nadat Portugal geen antwoord had op een goed ingestudeerde vrije trap.

Portugal maakte in het begin van de tweede helft een betere indruk, maar Vozinha liet zich niet passeren. Zo maakte de doelman een uitstekende redding op een schot van Vieirinha, terwijl Almeida ook met het hoofd er niet in slaagde om te scoren. Voor André Pinto zat het duel er na een uur spelen op. Hij belemmerde Heldon na diens individuele actie, als laatste man, en mocht inrukken. Ondanks de ondertalsituatie probeerde Portugal nog terug in de wedstrijd te komen, maar het ontbrak aan nauwkeurigheid. Zo kopte André André naast na goed voorbereidend werk van Antunes. Éder leek vlak voor tijd voor de 1-2 te zorgen, maar hij was net te laat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kaapverdie thuis...altijd lastig!

31 maart 2015 om 23:56

Helaas speelde Portugal thuis en Kaapverdië uit.

1 april 2015 om 00:00

Je moet het ook zien vanuit Portugal zijn kant, dus: thuis (tegen) Kaapverdië. Helaas voor jou dus.

1 april 2015 om 00:01

Jij hebt duidelijk nooit zelf gevoetbald voetballR!

3 april 2015 om 01:01

Grappig dat je dat zo kan zien.... wist niet dat je aan een reactie van iemand kan zien of hij ooit heeft gevoetbald.

1 april 2015 om 00:40

Er zijn geen kleine landen meer!

1 april 2015 om 01:09

Zeker wel gibraltar, San Marino etc.

1 april 2015 om 07:59

Nederland en België zijn ook weer niet zo groot...

1 april 2015 om 13:41

San marino veloor gister ook maar met 1-0 hoor

Wat een stunt haha! Hoeveel staat caapverdie op de fifa ranglijst?

1 april 2015 om 00:15

38ste dacht ik

1 april 2015 om 00:42

O oke bedankt! Dat is een stuk hoger dan ik had verwacht.

Dit soort verassingen maken sprot zo leuk (behalve als het je eigen land betreft )

1 april 2015 om 08:55

Zat ook eens te kijken naar de lijst ja.. Echt raar Kaapverdië staat gewoon boven Hongarije, Zweden, Japan, Turkije, Schotland, Servië..
Toch aparte manier dat de punten geteld worden dan..

1 april 2015 om 12:13

Kaapverdië kwam 2 x heel ver in de Africa Cup en plaatste zich tweemaal net niet voor het WK, met vooral ongeluk.

Als het zo bekijkt presteren ze daadwerkelijk betwr dan de ploegen die je opnoemt.

1 april 2015 om 13:43

Africs Cup is ook echt niet te vergekijken met EK en WK, ze presteren niet beter Afrika Cup is gewoon zeer matig hoor niet gek dat ze hoger staan

1 april 2015 om 17:41

Onzin. Duitsland de winnaar van het WK was in de poulefase vrij gelukkig doorgegaan tegen de Afrikaanse ploegen die beiden de wedstrihd tegen Duitsland hadden moeten winnen.

Argentinië werd ook kapot gespeeld door Algerije.

Ghana die in 2010, zonder de handsbal van Suarez in de halve finale zat.

De Afrikaanse ploegen zijn zeer sterk aan het worden en een plaag voor de sterkste voetbalploegen van de wereld. Fysiek onovertroffen en ze beginnen na jaren achterstand ook technisch en tactische beter te worden.

Dat Europa doormiddel van geld de scepter is gaan zwaaien maakt ze niet overslaanbaar.

2 april 2015 om 17:55

Hoe kwam Kaapverdie 2 x heel ver in de Africa cup als ze dit jaar de groepsfase niet haalden?

Portugal zonder CR is als Nederland zonder Robben...

31 maart 2015 om 23:53

Erger nog. Nederland heeft nog spelers in de subtop klasse internationaal, Portugal is echt CR en de 10 rovers, die als los zand uit elkaar vallen zonder hem. Denk dat binnen een paar jaar nadat CR stopt, Portugal zo de top 50 uitvalt.

31 maart 2015 om 23:55

Uh.. als je even kijkt zie je dat Portugal geen 1 van de basiself erin had zitten, al had Ronaldo niet meegedaan en de rest wel met Quaresma dan zag ik Portugal hier gewoon winnen, ze kwamen er makkelijk doorheen maar die spitsen zijn gewoon slecht.

31 maart 2015 om 23:59

Zelfs dannog is Portugal gewoon los zand. Kijk maar naar de resultaten van de laatste jaren, vaak maar op het nippertje gekwalificeerd, vaak door bevliegingen van CR. Gaat daar niet de goede kant op.

1 april 2015 om 00:04

Nou holland zonder robben is echt niks en dat hebben we gemerkt tegen turkij portugal heeft hier geen 1 ster speler

1 april 2015 om 00:37

Kaapverdie heeft een paar jaar terug ook gewonnen van Portugal, en dat was gewoon met de sterren hoor

1 april 2015 om 03:59

portugal heeft geen spelers in de subtop moutinho carvalho bruno alves nani quaresma pepe coentrao danny tiago raul meireles, dus weet niet hoe je bij de 10 rovers komt en als ronaldo ooit stopt dan komt er weer een nieuwe portugese held zoals altijd. We hebben alleen een goede spits nodig en mourinho als trainer dan is portugal super want die 2 missen we.

31 maart 2015 om 23:53

Nog minder zelfs. Portugal heeft echt een matig team. Dat was afgelopen WK al te zien en word nu ook weer eens pijnlijk duidelijk. Moet er nu wel bij gezegd worden dat spelers als Cr7, Pepe, Danny en Nani er niet bij waren.

1 april 2015 om 00:05

Tijdens het wk was ronaldo niet fit hij geblesseerd en er waren veel problemen met de coach en spelers

1 april 2015 om 18:04

Ga er niet zo serrieus op in... Het zijn maar kut hollanders die nooit van ons kunnen winnen. Vandaar die haat. Maar het geeft niet.

31 maart 2015 om 23:55

Ja, of misschien lag het aan het feit dat Portugal met 11 andere spelers speelde dan in de gewonnen wedstrijd tegen Servie?? 11 jonkies/niet basisspelers.

1 april 2015 om 00:06

Ja ik had al gezien dat dit niet dezelfde basiself waren als tegen Servie.
Echter ik denk dat mijn vergelijking nog steeds ondanks dat best wel goed opgaat eigenlijk.

Schamen, ook al speel je met een B team, er zitten spelen die makkelijk bij de A selectie kunnen zitten, andre gomes, cedric, lopes, paulo oliveira, bernardo silva, dat je hugo almeida en Vierinha erin zet, is niet verantwoord en zijn gewoon te slecht.

Moet ook heel eerlijk zeggen dat ik de meeste namen van dit Portugese elftal niet ken, maar toch moet Kaapverdië thuis een te nemen horde zijn!

Achja vriendschappelijk dus kan geen kwaad, maar voor de supporters is dit natuurlijk een drama

31 maart 2015 om 23:53

Uh die supporters waren allemaal voor CV dus. hahaha

Klinkt alsof ze met een 5 of 6-0 hebben gewonnen met die titel haha.

Toekomst ziet er niet goed uit voor Portugal als je al niet van dit soort landen kan winnen.
Al moet ik zeggen dat Portugal wel een heel z elftal aan kwam zetten en Kaapverdie met de sterkste elf (afrika cup) dus dit zou je kunnen verwachten.

CV foutloos gespeeld en kansen goed afgemaakt.
Portugal moet echt op zoek naar nieuwe spitsen want er lopen een stel klunzen voorin.

1 april 2015 om 16:24

Dit is een reactie die gebaseerd is op onwetendenheid lieve heer vergeef hem aub. Portugal u21, u20, u19 en u17 zitten vol met echt top talent. Portugal had hier ook gewoon moeten winnen almeida en vierinha duidelijk te licht nooit meer oproepen.

Ondanks het portugeese b-elftal een knappe en mooie prestatie voor Kaapverdië!! Alleen wel jammer voor Fortes, die er denk ik al weken op uitkeek om tegen Ronaldo te spelen

wie zegt dat kaap verdië thuis speelt Portugal speelde thuis

Ze staan wel 38ste op de Fifa ranglijst

Heerlijk!!! Als kaapverdiaan trots op onze mannen!! Zo zie je maar met veel inzet en lef kan je heel ver komen. Proud!!!!!!!

Het is jammer dat we hebben verloren maar dit waren allemaal jonkies en hij gaf ze een kans om eindelijk samen te spellen hele wedstrijd . Als het met ronaldo was en al die andere ja dan was het damn erg geweest als we hadden verloren nu is het gewoon jammer kan gebeuren hahaaha

Dit waren vooral jonkies en mensen die nauwelijks voor Portugal spelen. Dat Kaapverdië nu wint was opzich wel te verwachten, want zo slecht zijn ze eigenlijk niet! Er zitten spelers bij die wel degelijk enige vorm van kwaliteit hebben.

1 april 2015 om 00:46

Naja jonkies en onervaren (als ik dat mag afleiden). Je mag toch wel meer verwachten van spelers zoals Vierinha, Lopes, Almeida, Adrien Silva, enz. Zijn allemaal basisspelers bij hun clubs en moeten gewoon winnen van Kaapverdie. En jonkies, er was maar 1 spelers van de categorie tot en met 22 en dat was alleen Joao Mario. Dat was het, de rest waren allemaal al boven de 23. De leeftijd dat je toch als voetballer je moet laten zien en dat het labeltje talent al weg is gevaagd. Maar Portugal heeft gewoon goede spelers, maar die lieten vandaag gewoon te weinig zien.

1 april 2015 om 04:15

In 2010 speelde deze 2 landen gelijk.
En toen was Portugal gewoon met een sterren elftal

Ik heb wel een beetje te doen met Portugal. Met Hugo Almeida in de spits ga je geen potten breken, want die man kan er niet heel veel van. Eder gaat het ook niet worden, want dat zag je al op het WK. Ik dacht dat hij de nieuwe spits zal worden van Portugal, maar nee. Postiga is het ook niet geworden, want die raakt ook geen knikker nu. Ja, dan heb je maar 1 spits over. Nelson Oliveira. Lijkt me wel een goede 'talent' hoor, maar als Benfica effe stopt met hem continu verhuren aan verschillende clubs, dan ben ik bang dat hij het ook niet zal worden. Het labeltje talent mag inmiddels ook wel eraf, want die jongen is inmiddels al 23. Als ik hem was, zou ik gewoon weggaan bij Benfica en naar een club in de Ligue 1 gaan. Middenmotertje. Want bij Stade Rennes heeft hij het redelijk gedaan (36 wedstrijden, 8 doelpunten). Dus daar in die competitie zal hij wel passen, maar bij de andere competities is het helemaal tot niks uitgelopen voor die jongen. Dus hij moet de nieuwe spits worden die Portugal moet leiden, in plaats van dat ze afhankelijk zijn van Cristiano Ronaldo.

Serieus wat heeft Almeida nog te zoeken bij Portugal. Je zou maar geld gezet hebben op winst vsn Portugal, wel respect voor Kaapverdie.

1 april 2015 om 07:26

@emre

Je zou maar geld hebben ingezet op Kaapverdie bedoel je, dan loop je even lekker binnen!

Portugal zonder Ronaldo, is als Nederland zonder regen. Moeilijk voor te stellen.
Toch denk ik dat wanneer Ronaldo stopt, er wel iemand anders op staat, al kan het enkele jaren duren. Bruma heeft potentie, Nelson Oliveira. Ben bijzonder benieuwd hoe het voetbal er over tien jaar uit ziet.

Heeft Fortes dat shirt van Ronaldo nou ook dan??

1 april 2015 om 07:26

@hzvvajax

Ronaldo speelde niet, dus nee.

Kaapverdie heeft in de afgelopen 4 jaar een flinke stap gemaakt qua voetbal. Tactisch is Kaapverdie 1 van de beste ploegen van Afrika. Ze hebben minder krachtpatsers dan de gemiddelde Afrikaanse ploegen, het is duidelijk te zien dat ze met een plan spelen. Het neemt niet weg dat Portugal thuis altijd van Kaapverdie moet winnen, ook al komen ze met een B ploeg het veld op.

Vroeger vonden de vriendschappelijke interlands plaats voor een kwalificatie wedstrijd, om te oefenen. Tegenwoordig doet men het al andersom. Het gaat nergens om. Het moet van de Uefa/fifa of zo iets.
Gevolg Portugal speelde terecht met 7 debutanten en de 4 niet debutanten zijn spelers die slechts een enkele invalbeurt als international achter hun naam hebben staan. M.u.v. Hugo Almeida!!! (waarom die werd opgeroepen is mij een raadsel). Dit kun je niet eens een B ploeg noemen.
Kaap Verdie heeft in ieder geval een op elkaar ingespeelde ploeg.
De coach bekritiseert vervolgens voor de buhne nog de instelling van sommige spelers. Betwijfel of hij het echt meende.
Wat belangrijk is voor Portugal, is dat de punten worden gepakt als het om het echie gaat. Beter dan afsteven op weer een Play off. Al worden die dan telkens weer ruim gewonnen.

Voor de Nederlanders die hier met leedvermaak op reageren: leuk voor jullie dat Nederland wel van Spanje heeft weten te winnen. Dat geeft Hiddink weer lucht. Hij mag nu nog langer blijven.
En nu maar hopen dat zij net zo makkelijk een Play Off overleven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren