Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Juventus rondt komst grootverdiener Aaron Ramsey volgende week af’

Laatste update:

Juventus kreeg onlangs op het laatste moment nog concurrentie van Paris Saint-Germain in de strijd om de handtekening van de Aaron Ramsey, die aankomende zomer na elf jaar transfervrij kan vertrekken bij Arsenal. La Vecchia Signora lijkt nu echter toch aan het langste eind te hebben getrokken, want onder meer Sky Italia maakt melding van een akkoord tussen de Italiaanse grootmacht en de Welshman over een overstap na afloop van dit seizoen.

De doorgaans goed ingevoerde Italiaanse sportzender meldt dat beide partijen woensdagavond tot een akkoord zijn gekomen. Na de wedstrijd om de Italiaanse Super Cup tussen Juventus en AC Milan van aankomende woensdag staat er een nieuw onderhoud met de zaakwaarnemer van Ramsey op het programma om de laatste details glad te strijken. Of de Welshman dan zelf ook meteen naar Italië afreist voor de medische keuring is overigens nog niet duidelijk.

The Guardian weet hieraan toe te voegen dat Ramsey een vijfjarig contract kan signeren in Turijn en met ingang van het aankomende seizoen acht miljoen euro per jaar gaat verdienen. De middenvelder hoeft dan alleen Cristiano Ronaldo, die naar verluidt een jaarsalaris van dertig miljoen euro opstrijkt, voor zich te dulden in het salarishuis van Juventus, aangezien spelers als Paulo Dybala en Douglas Costa minder verdienen.

Massimiliano Allegri en technisch directeur Fabio Paratici zijn volgens de Engelse kwaliteitskrant bijzonder gecharmeerd van de kwaliteiten van Ramsey en zouden voor de 58-voudig international een basisrol in gedachten hebben. Allegri is namelijk van plan om volgend seizoen met een middenveld met Miralem Pjanic, Blaise Matuidi en Ramsey te gaan spelen, waardoor Emre Can, Rodrigo Bentancur en Sami Khedira genoegen moeten nemen met een plek op de bank. Laatstgenoemde is overigens mogelijk op weg naar de uitgang van het Allianz Stadium.

Juventus moet Aaron Ramsey een basisplaats geven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap deze transfer nog steeds niet goed, kan iemand me uitleggen wat Juventus met hem wilt? Lijkt mij een vrij eenvoudige speler en zeker geen absolute topmateriaal en bovendien zeer blessuregevoelig.

10 januari 2019 om 09:41

Niemand zal het je kunnen uitleggen kerel, niemand op deze site is een insider van juventus of de trainer allegri. Geduld is een schone zaak dan zal je zien hoe deze transfer uitpakt

10 januari 2019 om 11:09

Juventus loert erg op transfervrije spelers. Je betaalt er niks voor alleen in dit geval een gigantische salaris. Die gok nemen zij gewoon.

10 januari 2019 om 11:48

Wel leuk en aardig al die transfervrije spelers, maar vaak zijn deze spelers ook gewoon van een beperkt niveau, maar wel met een fors salaris. Zie Khedira, Can en dan Ramsey die weinig (zullen) toevoegen, maar wel topverdieners zijn.

10 januari 2019 om 12:26

Ik vond Khedira in zijn eerste jaar anders aardig wat toevoegen bij Juventus.

10 januari 2019 om 22:46

Ach ook Evra, Dani Alves, Pirlo en Pogba zijn transfervrij opgepikt.

Deze speler gaat alleen maar voor onrust zorgen bij Juventus. Groot salaris, gaat niet voor niets weg bij Arsenal, als hij continue fit was was hij allang verkocht of langer vastgelegd.
Los daarvan is het geen absolute topper. Ik denk dat dit een grote fout is van Juventus

10 januari 2019 om 14:35

Dat denk ik ook. Persoonlijk kijk ik amper naar Arsenal, daarom ook niet echt een goed beeld bij deze jongen. Maar ik denk dat hij beter bij Juve past dan Emre Can bijvoorbeeld. Kan je Ramsey kwa type vergelijken met Marchisio, of is dat vloeken in de kerk?

Ik denk dat hij gaat verassen, net als Wojeich gedaan heeft!

Middenveld met Matuidi, Pjanic en Ramsey. Tja als je zoveel kwaliteiten op de vleugels hebt met Ronaldo en Dybala, dan hoef je de creativiteit niet van het middenveld te laten komen

10 januari 2019 om 10:29

Pjanic is de meest creatieve speler van de serie a! Ik zie Ramsey trouwens geen basisspeler worden bij Juve.

10 januari 2019 om 13:13

Je maakt hem de 2e bestverdiende speler van de selectie en geeft hem geen basisplaats. Geloof je het zelf?

10 januari 2019 om 10:37

Pjanic is een creatieveling hoor. Spelers zonder een individuele actie kunnen ook creatief bestempeld worden.

10 januari 2019 om 10:51

Na pjanic is dybala de enige creatieve speler. Dus creativiteit is juist wel nodig op het middenveld. Met khedira en emre can speel je alleen maar met een man minder. Matuidi is ijzersterk, maar niet creatief. Op het middenveld heeft juve versterking nodig. Alleen weet ik niet hoe remsey speelt, dus weet niet of dit de juiste aankoop is.

10 januari 2019 om 10:52

Had daarom liever veratti willen zien bij juve.

Ik blijft dit een prima versterking vinden. Juve kan wel wat meer creativiteit gebruiken op het middenveld dat op dit moment enkel van Pjanic moet komen. Daarnaast is de Serie A fysiek gezien iets minder veeleisend en het spel is tactischer en wat rustiger in de opbouw waardoor Ramsey prima tot zijn recht kan komen.

Ramsey is een alleskunner, maar blinkt niet in iets specifieks echt uit. Wel vind ik dat hij een enorm goede gevoel voor diepgang heeft vanuit het middenveld. Hij is gratis gehaald(salaris is wel wat aan de hoge kant) dus kan opzicht alleen maar meevallen. Hoeveel mensen dachten dat Szczesny 1e keeper zou worden/blijven?

Ramsey is een aardige speler die goed tot zijn recht zou komen. Beter en sneller qua handeling en dergelijke dan Can en Khedira. Maar Matuidi is op dit moment belangrijk maar een middenveld met Pjanic, Bentacur en Ramsey zou het eerder gaan worden. Meer toekomst hierin.

Ik denk dat je met Matuidi als breekijzer, pjanic als passer en ramsey als dribbelaar toch echt een complimentair middenveld hebt. Ik kan me geen andere dribbelaar bedenken op dit niveau (of hoger) dat op te pikken is voor 28 miljoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren