Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus lijkt ex-Ajacied te kunnen vergeten: 'Hij is gelukkig hier'

Laatste update:
/

Christian Eriksen staat volgens de berichten in de warme belangstelling van Juventus, maar de Italiaanse topclub hoeft zich geen illusies te maken. Manager Mauricio Pochettino van Tottenham Hotspur verduidelijkt donderdag dat zijn Deense spelmaker helemaal nergens heen gaat. “Hij is gelukkig hier”, reageert de Argentijn in de Daily Mirror.

Naast dat de ex-Ajacied niet weg hoeft van White Hart Lane, beschikt hij ook over een doorlopend contract. The Spurs zullen hem daaraan houden. “We willen onze beste spelers behouden. We zijn bezig met de bouw van een nieuw elftal en willen de komende jaren een rol van betekenis gaan spelen. Daarmee doel ik op de top vier en op een dag zelfs winst van de Premier League.”

Om dat doel te bewerkstelligen, moet er volgens Pochettino nog wel wat kwaliteit bij komen. Aanvaller Saido Berahino van West Bromwich Albion is in beeld. “Het is duidelijk dat er in de aanval iets moet gebeuren. We hebben meerdere spelers op het oog en willen er minimaal één aantrekken. Verder ben ik tevreden met mijn selectie. We hebben de eerste wedstrijden goed gespeeld. Ik maak me geen zorgen over de toekomst”, besluit de coach, die deze week al wel Clinton N’Jie van Olympique Lyon mocht verwelkomen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja ik zou ook niet graag spelen in de Serie A als ik al in de Premier League speel. Laat staan het verschil tussen Londen en Turijn. Eriksen gaat over 2 jaar gewoon direct de stap naar de absolute top nemen naar Real,bayern of Barcelona

20 augustus 2015 om 17:00

Eh ja..juve is wel gewoon finalist CL vriend en dat is Tottenham de komende 10 jaar niet. Daarbij is de serie A een kerkhof voor spitsen en een slagveld voor verdedigers, maar voor middenvelders is het een walhalla. De 'centrocampista' is daar een soort van heilig, zeker in Turijn, vraag dat maar aan Platini, Laudrup, Zidane of Pogba. Als je in de top van Italie opvalt op het middenveld, stap je de top van de wereld binnen als grote meneer. Dat kun je van Tottenham niet zeggen....

20 augustus 2015 om 17:06

Zeg maar gerust dat er nog eerder een Eredivisie club eindelijk eens de poule-fase van de CL overleefd dan dat Spurs de finale weet te halen, helaas.

20 augustus 2015 om 17:06

Even los van al het andere, als je goed genoeg bent, wordt je wel opgemerkt. Zie Modric en Bale.

20 augustus 2015 om 17:11

als je zo'n aanbod krijgt, kun je het andere niet los zien. Het is het totaalplaatje. Ik vond de Spurs al onder zn niveau toen ie erheen ging. Ik vind dat een Eriksen in de lijn van zijn Deense maestro Laudrup naar Juve moet. Dat ie daar een echte dirigent moet worden, in het hogeschool middenveld voetbal van de serie A en ik vind dat ie dan over 2 jaar naar de ultieme top moet. Maar wie ben ik?

(en daarbij , als ik zaakwaarnemer van Afellay was geweest had ik m na PSV en dit jaar al naar de serie A gebracht ipv m laten concurreren met het sterkste catalaanse middenveld ooit en nu mee laten hotsen knotsen in Engeland)

20 augustus 2015 om 17:14

Of landskampioen wordt... Of überhaupt een prijs pakt...

20 augustus 2015 om 17:19

"als je in de top van Italie opvalt op het middenveld, stap je de top van de wereld binnen als grote meneer. Dat kun je van Tottenham niet zeggen...."

Deze uitspraak, los van al het andere, ga ik niet mee akkoord, da's wat ik wil zeggen. Bale, Modric, straks ook Kane. Die laatste zal, als hij zo verder doet, ook als een grote meneer de wereldtop binnen stappen.

20 augustus 2015 om 17:23

het zou mooi zijn als mensen op deze site eens ingaan op het algehele betoog, de strekking van het verhaal. Ipv 1 argument uit mn betoog te halen en daarop focussen.

20 augustus 2015 om 17:31

Jah sorry hoor, dan moet je geen onwaarheden vertellen, simpel.
Eriksen heeft geen superseizoen achter de rug, maar Juve kan wel een creatieve 10 gebruiken, waarschijnlijk krijgt hij er wel een basisplaats, al ben ik niet helemaal wild van hem.

Hoe dan ook, 't wordt een dure grap, denk ik.

20 augustus 2015 om 17:00

Je doet alsof de stad Turijn niks voorstelt... is niet voor niks de oude hoofdstad van Italie eh
Daarnaast zou ik het wel weten als Eriksen zijde hoor, Spurs of Juve...
1 is een matige club die ondanks veel geld geen goeie spelers kan kopen en nooit mee doet voor het campioenschap of CL, de ander een historisch geweldige club die veel meer te bieden heeft...

20 augustus 2015 om 17:34

Juve had gewoon geluk gehad met de loting. Een makkelijke poule, een Dortmund dat op dat moment 15de stond en AS Monaco. Dat had Spurs ook nog wel gered. Knap dat ze Real verslaan dat geef ik toe. Maar laten we niet doen alsof ze Arsenal, Bayern, Real uitgeschakeld hebben en onterecht van Barca hebben verloren.

20 augustus 2015 om 18:13

ten eerste: ik zeg hier nergens dat ik vind dat juventus de beste club ter wereld is, of dat ze bayern of barca uitgeschakeld hebben
(real hebben ze WEL uitgeschakeld)
ten tweede: makkelijke poule, makkelijke loting whatever. jij doet nu alsof Spurs hetzelfde konden neerzetten, terwijl zij jaar op jaar niks kunnen presteren in de europa leauge met een 'makkeijke poule' en teams die ver onder het niveau dortmund en monaco doen...

Ik snap best dat juventus nog geen wereld top is, maar ik zie juventus nog 10x de CL finale halen, voordat Spurs uberhaupt aan de groep fase doorkomen.

edit:
en ga niet doen alsof Arsenal nou wereld top is, want dan heb je het ook grof fout. Zeker als je het team van juventus en dat van Arsenal van vorig jaar naast elkaar leg.

20 augustus 2015 om 18:31

Tottenham ging af tegen Fiorentina en het Dortmund in de CL was beter dan dat in de Bundesliga, dat Dortmund werd niet voor niets eerste in de groep met Arsenal. Verder is Monaco ook een betere ploeg dan de Spurs en vind ik het lachwekkend dat je bijna concludeert dat de Spurs dan ook wel de finale hadden gehaald, minstens de halve finale. Tuurlijk had Juve het moeilijker kunnen treffen maar dat veranderd niets aan het feit dat Juve voor prijzen speelt en ver kan komen op het allerhoogste niveau. Dat gaat Eriksen niet lukken met Tottenham. De kwaliteit van Juve is ook gewoon hoger dan bij de Spurs, waar Eriksen de sterspeler is op het middenveld zal Eriksen bij Juve een goede middenvelder zijn omringt door andere goede middenvelders zoals Pogba en Marchisio.

20 augustus 2015 om 18:39

Dat Spurs niks presteert in de EL is natuurlijk omdat ze het niet echt serieus nemen. Als ze al met een deftig elftal spelen zie je gewoon dat de motivatie ver te zoeken is.

Voor de rest ben ik het er natuurlijk mee eens dat Juve beter is dan Spurs, Juve zou in Engeland om de titel meedoen.

20 augustus 2015 om 21:17

Tuurlijk neemt Tottenham de EL niet al te serieus, veel topclubs voelen zich te groot voor die competitie, vooral als er veel meer prestige en geld te halen valt in de Premier League. Echter vind ik het belachelijk om te zeggen dat Tottenham ook wel in de halve finale was gekomen terwijl ze al tijden niet meer uitkomen in die competitie. Maar je snapt mijn punt wel gezien je reactie.

20 augustus 2015 om 23:36

Ik reageerde eigenlijk op Robotrock, meer bepaald deze stelling:

"ten tweede: makkelijke poule, makkelijke loting whatever. jij doet nu alsof Spurs hetzelfde konden neerzetten, terwijl zij jaar op jaar niks kunnen presteren in de europa leauge met een 'makkeijke poule' en teams die ver onder het niveau dortmund en monaco doen"

21 augustus 2015 om 12:27

ah, mijn fout stellingen lijken een beetje op elkaar

20 augustus 2015 om 18:32

Lol, alsof Turijn zo'n vervelende plek is om te wonen. Het weer is er in ieder geval een stuk beter dan in Londen. Daarnaast is Juventus gewoon een topclub. Geen Real, Barca of Bayern, maar wel een club die daar net onder zit. Daar waar Spurs maar een club zijn die nooit aansluiting zullen vinden bij de top van Engeland

Het zou doodzonde zijn als Eriksen naar Italie gaat. In Engeland is het voetbal veel spectaculairder en sterker. Dan zou ik persoonlijk wachten totdat er een top 4 team uit Engeland interesse heeft.

20 augustus 2015 om 17:09

Ik weet niet of het spectaculairder en sterker is, da's subjectief.
Maar Arsenal heeft Özil (en sowieso gaat Eriksen echt niet van Spurs naar Arsenal), Chelsea zou misschien nog kunnen, al doet Willian wat mij betreft helemaal niet onder, City heeft Silva en waarschijnlijk straks de Bruyne, United heeft ook al cam's genoeg.

20 augustus 2015 om 18:30

laten we hopen dat hij de toekomst niet gaat baseren op wat bepaalde supporters spectaculair en sterker vidnen, maar eerder wat verstandiger is voor zo zn carrière .
Eriksen heeft nu de kans om het gat in het middenveld van juventus te vullen, ipv te wachten tot er Mogelijk een top club in een paar jaar komt... ik verwacht namelijk dat hij met de spurs niet bepaalt zijn kwaliteiten zal kunnen tonen als je ziet hoe die club in elkaar zit..

Droom blijft hij of isco. Hoop dat we nog 1 keer de portemonnee kunnen trekken. En met geld gaan smijten. Deze spelers kunnen het nieveau opkrikken. Dan hoop ik zelf vooral op eriksen. De serie A zal alleen maar mooier en mooier worden. Over een X aantal jaren lopen er veel clubs rond met een nieuw stadion. Het enige wat veel beter moet is sponsoring.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren