Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Juventus en Man United in de weer met megaruil

Laatste update:
/
Gianfranco Zola neemt het voor Mario Balotelli op. De 24-jarige aanvaller maakte de overstap van AC Milan naar Liverpool en niet iedereen heeft vertrouwen in de aanwinst. Zola wél: “Het is een perfecte transfer, want Balotelli is een uitstekende vervanger voor Luis Suárez. Als hij zijn instelling verbetert, dan kan hij een topspeler worden bij Liverpool. Tegen Tottenham Hotspur was hij al erg sterk”, zegt de oud-aanvaller. (talkSPORT)
/
Julian Rhodes vindt het jammer dat Tom Cleverley onlangs overstapte van Manchester United naar Aston Villa. “Hij heeft nog maar een eenjarig contract en daardoor vertrekt hij in de zomer voor niets uit Old Trafford”, zegt de mede-eigenaar van Bradford City. “Wij wilden hem voor 9,5 miljoen euro halen en toen ik hoorde dat hij op huurbasis naar Villa zou gaan, kreeg ik wel het even benauwd”, besluit Rhodes. (Telegraph and Argus)
/
Manchester United en Juventus bereiden een megaruil voor. Het is inmiddels geen geheim meer dat de Italiaanse grootmacht een oogje heeft op Juan Mata. Manager Louis van Gaal heeft de Spaanse spelmaker niet nodig, maar wil wel dat Arturo Vidal ervoor in de plaats komt. Hoewel Mata ook geen goedkope klant is, heeft het er alle schijn van dat Manchester United bij zal moeten betalen. (Tuttosport)
/
Micah Richards legt uit waarom hij Manchester City op de slotdag van de transfermarkt inruilde voor Fiorentina. “Ik kon kiezen tussen de Premier League en de Serie A en koos voor Fiorentina omdat dit het meest interessante project was en de fans van die club geweldig zijn. De directie overtuigde mij, er spelen hier uitstekende spelers en ik voel mij nu al helemaal thuis hier”, reageert de Engelse rechtervleugelverdediger. (Sky Italia)
/
Olivier Giroud en Mikel Arteta blijven vermoedelijk nog jaren aan Arsenal verbonden. De 27-jarige centrumspits, die momenteel kampt met een enkelblessure en pas vanaf januari weer in actie kan komen bij the Gunners, kan zijn contract met twee jaar verlengen tot de zomer van 2018. Aanvoerder Arteta ligt nog maar tot volgend jaar zomer vast, maar kan ook langer in het Emirates Stadium blijven. (Daily Mail)
Juan Mata weg, Arturo Vidal erbij: een goede deal voor Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me een aardige deal. Rooney op 10 en vidal halen voor erachter.

7 september 2014 om 21:04

Ik vrees alleen dat Blind niet basiskandidaat nummer 1 zal zijn in dit geval.

7 september 2014 om 21:14

Die vrees had wel iets eerder bij je mogen opkomen als je een beetje verstand van voetbal hebt. Blind is bij lange na niet het niveau wat United nastreeft. Als Chelsea met Matic en Ramires komt, City met Toure en Fernandino, dan wil je als United zijnde toch niet met Daley Blind aan komen kakken?

7 september 2014 om 21:25

Ja maar met de huidige selectie zal hij nog wel aardig wat minuten maken aangezien hij voor (hoeveel was het, 18 miljoen) de overstap maakte.. Als vidal ook nog eens komt worden het alleen nog maar minder minuten.

7 september 2014 om 22:23

John,

Ik snap dat dus ook niet. Maar wat je wel meer ziet, is dat een trainer van een ander land, landgenoten gaat aantrekken. Zie ook Josep bij Bayern.

Ik snap wel waarom ze dat doen. Maar er bestaat toch een betere Nederlander dan Blind op die positie, of niet?

7 september 2014 om 23:43

Nigel de jong misschien :-)

8 september 2014 om 00:10

Iedereen komt, het grote verschil is wel dat Guardiola Spaanse spelers aantrekt die het niveau ook aan (gaan) kunnen. Die vlieger gaat voor Daley Blind natuurlijk niet op.

8 september 2014 om 11:34

Van Gaal had gewoon geduldig moeten zijn en voor Strootman gaan tijdens de winterstop. Achja je kan mij gek noemen maar ik dat Louis toch wel een plan heeft Daley. We zien het wel gebeuren.

Wat een gedoe daar in Manchester joh. Het grootste probleem is de verdediging en daar doen ze amper wat aan.

7 september 2014 om 21:05

Ik denk dat er in de winterstop minstens 1 ervaren cv wordt gehaald plus een leuk talent.

7 september 2014 om 21:12

Wie kunnen ze halen dan? De echt goede spelers liggen vast en zijn tevreden. Of spelen bij een directe concurrent.

7 september 2014 om 21:07

Gewoon 1 meer prikken dan de tegenstander, 6-5 jan ook aantrekkelijk zijn ;-)

7 september 2014 om 21:10

Vidal kan ook als centrale verdediger spelen, dat heeft hij ook bij Juve en het Chileense elftal in nood gedaan.

8 september 2014 om 07:46

Vidal kan misschien als CV spelen, maar het zou toch gewoon zonde zijn hem daar te gebruiken? Die moet power in een wedstrijd kunnen leggen en 90 minuten lang te keer gaan als een beest.

7 september 2014 om 21:15

Pjot een poging kan altijd maar waarom zou een (engels) toptalent naar ado gaan?

7 september 2014 om 21:48

Geld.

7 september 2014 om 22:13

Sinds wanneer is Blackett een toptalent?

7 september 2014 om 23:14

@Deadsr, denk je nou echt dat ADO meer kan betalen dan zn huidige club?...

7 september 2014 om 22:08

Kan die betrouwbare bron van je, dan ook vertellen of die meneer Wang al betaald heeft?

Wow, ik wil Vidal niet kwijt. Maar Mata plus geld..... hmmm

7 september 2014 om 22:58

Toch zou ik het niet doen. Wie zegt dat Mata z'n Chelsea niveau zal halen bij Juve? Vidal gewoon houden

Mata plus 35mil zou ik redelijke deal vinden

7 september 2014 om 22:23

Dat zou wel dom zijn als United daarmee akkoord zou gaan maar je ziet gekkere dingen.

Ik vind Mata toch wel een geweldige speler die nog wat goede jaren voor zich heeft. Ik zou zelf eerder Van Persie of Rooney weg doen. Vidal is uiteraard wel een versterking.

Ik dacht ze Pogba gingen halen?

Had een megadeal verwacht maar dan met Pogba erbij betrokken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren