Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Juventus brengt spits na dubbel 'nee' Real Madrid alsnog naar Spanje'

Laatste update:

Fernando Llorente zal zich een dezer dagen aan Sevilla verbinden, zo schrijven diverse Spaanse media vrijdag. De aanvaller van Juventus verkast naar verluidt op huurbasis naar de Zuid-Spaanse club. Juventus zou de voorbije weken tevergeefs hebben geprobeerd om Llorente onderdeel uit te laten maken van een transactie.

/

Llorente zou tot tweemaal toe bij Real Madrid zijn aangeboden. Juventus bood de lange aanvaller eerst als wisselgeld aan inzake een eventuele transfer van Isco naar Turijn, maar Real Madrid denkt er niet over om de spelmaker van de hand te doen. De Serie A-club stelde daarna een ruil met gesloten beurzen voor: Asier Illarramendi naar Italië, Llorente naar Spanje. Ook daar zagen los Merengues naar verluidt geen heil in.

De interesse van Sevilla in Llorente dateert al van enkele weken geleden en is bijzonder concreet. Juventus wil de ex-speler van Athletic Club echter pas laten gaan als men erin in geslaagd om 'een nummer tien' aan te trekken. Sevilla is bereid om het jaarsalaris van Llorente voor zijn rekening te nemen. Unai Emery, coach van de Europa League-winnaar, beschikt in de spits reeds over Ciro Immobile, gehuurd van Borussia Dortmund, en Kevin Gameiro.

Wie vind jij de beste aanvaller?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou mooi zijn voor Llorente, in het begin was hij belangrijk voor Juve maar naarmate Juve groeide en groeide kon Llorente niet echt meer mee in het niveau dat gehaald werd. Llorente is wanneer hij juist gebruikt word een degelijke spits, is nog aardig technisch voor zijn lengte en postuur maar mist gewoon teveel klasse voor de echte top. Beter dat hij naar een subtopper gaat zoals Sevilla waar hij tenminste aan een basisplek komt. Dat verdient hij, had liever gezien dat hij meteen verkocht werd maar goed.

Ik hoop nog echt op die nummer 10, dat maakt de boel compleet en het is gewoon nodig. Jammer maar begrijpelijk dat Real Isco niet wil laten gaan, ik ben dan wel weer opgetogen dat Ilaramendi niet komt, wat schieten we daar mee op? Is niet eens een 10. Mkhitaryan is een optie, of doordrukken voor Vazquez, misschien toch eens polsen voor Wesley Sneijder? Alles beter dan geen 10 halen.

Off-topic : Marchisio is drie weken out met een spierverrekking, opgelopen op training. Voor de Juventus volgers hier.

21 augustus 2015 om 08:53

Ik heb liever een 10 waar je nog jaren plezier van kan hebben dan een Sneijder die al wat op leeftijd is. Pogba kan die Rol eventueel ook wel vullen maar is natuurlijk niet die 10 die ze zoeken. Het liefst iemand onder de 26 met een naam, denk aan Oscar, Isco, Eriksen of zoiets. Hopen dat ze nog gaan stunten voor een 10.

Off: Alex Sandro is ook al binnen!!

Forza Juve!

21 augustus 2015 om 09:01

Peyrera is al een goede 10 vind ik
off: jammer van marcishio

21 augustus 2015 om 12:03

Maar Pereyra is toch niet echt een spelmaker. Als Isco, Draxler, Oscar, Gotze en Eriksen niet haalbaar zouden zijn dan zou ik voor Vazquez gaan. Is italiaan + heeft samen gespeeld met Dybala.

21 augustus 2015 om 09:22

Zamparini heeft nogmaals gezegd sat Vasquez nog een jaar blijft, dus die kunnen we ook wel vergeten denk ik. Ofwel is het een truckje om de prijs op te voeren, dat kan ook.

Ik hoop alleen maar dat ze niet gaan afkomen met Cuadrado, totaal niet wat we zoeken voor op de 10 positite.

21 augustus 2015 om 09:24

Ik zou Alex Teixeira geweldig vinden. Ik heb alleen geen idee hoeveel hij mag kosten.
Juve lijkt nu vol te gaan inzetten op Mkhitaryan, ik heb hem dit seizoen een paar keer aan het werk gezien. Hij verkeert in fantastische vorm. Alleen denk ik dat Dortmund hem niet laat gaan. Ik denk dat wij eindigen met Cuardrado op huurbasis.

21 augustus 2015 om 09:53

Alex Teixeira zou een hele goede zijn. Voordat hij bij Snakthar tekende vertelde hij dat het een droom is om ooit voor Juventus te spelen. Voor beide partijen zou het een win situatie zijn.

21 augustus 2015 om 09:39

Kan Pereyra niet op 10. Heerlijke speler vind ik dat. Of anders Dybala? Of is dat een spits pur sang?

21 augustus 2015 om 09:46

Pereyra kan dat ja, evenals Pogba, maar het zijn spelers die ik meer nodig acht op het middenveld met hun loopvermogen en kracht. En Dybala is het best in de spits zwervend rond een pure spits zoals Mandzukic, als 10 misbruik je hem enkel aangezien Dybala een trequartista (zwervende spits) zoals Del Piero was.

21 augustus 2015 om 13:56

Als er niemand gehaald zou worden dan zou ik Pogba wel eens op de 10 willen zien

21 augustus 2015 om 12:07

Llorente heeft het inderdaad prima gedaan enkel afgelopen seizoen kon hij de concurentie niet meer aan. Ik hoop ook op Vazquez dan!

Off: Zeer zuur die blessure van Marchisio. Asamoah, Khedira en Marchisio missen we dan op het middenveld. Zeker tegen Roma over 1 week..
Weet jij eigenlijk of juve ooit een poging heeft ondernomen voor Darmian? Blijf het zonde vinden..

21 augustus 2015 om 13:17

Nee geen idee, blijf het ook doodzonde vinden maar ik denk dat het bestuur echt alles op een lb zette, ik vind Lichtsteiner top dus waarom Darmian halen, Darmian kan ook als linksback maar dat is toch niet zijn echte positie.

21 augustus 2015 om 13:47

Hm oke, misschien wou Darmian ook naar het buitenland ofzo. Lichtsteiner is er wel 'al' 31 en is verdedigend heel goed vind ik, maar aanvallend is hij wat beperkt.

Wat dacht Juventus dat Real zou zeggen ja is goed?
Ilorente en wat geld voor isco?
Isco blijft sowieso is een basis speler onder Benitez en heeft het naar zijn zin in Madrid.
Of topic.
Volgens geruchten in Spanje gaat Benzema vertrekken naar een topclub in Engeland wie zal de opvolger worden Aguero? Ronaldo? Jese? Of misschien toch Morata?

21 augustus 2015 om 09:48

Niet geschoten is altijd mis natuurlijk. Bovendien had Real al wel eens interesse in Llorente dusja.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren