Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Juventus bereikt akkoord en maakt zestien miljoen euro over naar Arsenal’

Laatste update:

Wojciech Szczesny blijft nog jaren in de Serie A actief, zo schrijven diverse Italiaanse media vrijdagavond. Volgens de laatste berichten zouden Juventus en Arsenal tot een vergelijk over de doelman zijn gekomen. Szczesny was de laatste twee seizoenen op huurbasis actief voor AS Roma, de meest beduchte concurrent van Juventus.

Szczesny kan een contract voor vier seizoenen met Juventus ondertekenen, à vier miljoen euro per seizoen. Het is onduidelijk wat de rol van de 27-jarige Pool in Turijn gaat worden. Gianluigi Buffon gaat nog één seizoen door, tot en met het WK in Rusland. Sky Sport Italia claimt dat Juventus in Szczesny de opvolger van Buffon ziet; een betrouwbare doelman met ervaring in de Serie A.

Juventus wordt met talentvolle doelmannen als Alex Meret (Udinese) en Gianluigi Donnarumma (AC Milan) in verband gebracht, maar vooralsnog zijn er te veel obstakels. De Turijnse club zou al sinds maart achter de schermen bezig zijn met de komst van Szczesny, die Arsenal een transfervergoeding van zestien miljoen euro gaat opleveren.

Een goede eerste doelman voor Juventus

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Muah, op zich wel een goede doelman. Stabiel en zoals gezegd wordt, betrouwbaar. Niet fijn voor Neto dit, maar verwacht dat die gewoon blijft. Met Donnarumma is Juve sowieso mee bezig en verwacht ik volgend seizoen 2018/2019. Ik verwacht een goede transferperiode van Marotta.

2 juni 2017 om 23:58

Wordt gewoon tweede keeper, Als Buffon vertrekt komt denk ik Donarumma of Lafont. Jammer dat Roma hem niet kon kopen.

3 juni 2017 om 00:03

16 miljoen transfersom en 4 salaris is wel erg veel voor een tweede doelman, toch zeker als we het over Juve en haar slim beleid hebben. Buffon verdient even veel. Neto is toch een goeie tweede?

3 juni 2017 om 00:05

16 miljoen en een behoorlijk salaris van 4 miljoen per seizoen... voor een reservekeeper.

Ik zie Juve dat niet doen eerlijk gezegd, als ze hem halen, dan doen ze dat om Buffon op te volgen, hoewel mss slechts tijdelijk. Misschien 1 jaartje op de bank voor Szczezny in afwachting van het stoppen van Buffon, maar dat soort geld uitgeven voor een reservekeeper is buitenproportioneel. Zou een behoorlijke fout zijn in dat geval, geld kan je beter elders spenderen.

3 juni 2017 om 00:08

Betalen ze niet om het jaar 4 miljoen aan Arsenal of ben ik nou gek.

3 juni 2017 om 00:15

@tedhenky
4 miljoen per jaar is echt salaris. De betaalmethode van de 16 miljoen zal ongetwijfeld in instanties zijn oid, maar dat wordt vrijwel nooit uitgeweid, tenzij het om verlate betaling gaat.

3 juni 2017 om 00:01

Neto, Szcesny en Buffon is eigenlijk 1 goede keeper te veel. Dus denk dat Buffon dan stopt als ze de CL winnen en ze daar op inspelen. Donnarumma kun je wel uit je hoofd zetten. Milan verkoopt hem liever aan Eintracht Frankfurt dan aan Juventus en hij is zelf een echte Milanist, dus vraag me af of hij zelf wil.

3 juni 2017 om 00:19

Buffon zal denk ik niet onverwachts stoppen. Neto zit te veel op de bank en wil weer eerste keeper zijn dus die zal deze zomer wel vertrekken.

3 juni 2017 om 00:26

Je weet het nooit hé. Als Buffon de CL wint (na penalties zou helemaal mooi zijn) zou hij het misschien toch gaan overwegen. Zelfs kuyt stopte terwijl iedereen dacht dat hij nog 1 jaar CL zou meepikken. Voor jullie is het wel te hopen dat Buffon er nog 1 of 2 jaar aanplakt en dat Neto dan vertrekt.

3 juni 2017 om 05:38

Wat zijn sommige juventini toch weer arrogant met het denken dat Donna naar hun komt XD Juve mag dan nu wel nummer 1 zijn in Ita maar aan alles komt een eind en ook aan deze dominantie

3 juni 2017 om 05:39

Buffon zal btw stoppen na het wk volgend jaar

3 juni 2017 om 08:08

Onzin. Heeft hij helemaal nooit zo stellig gezegd. En dan zou dat eerder nog alleen voor Italië gelden.

Pow, dan ga je er even op achteruit ten opzichte van Buffon. Maar goed. Wie is er wel zo goed en beschikbaar. Zeker met die prijzen van tegenwoordig. Deze Pool was bij Arsenal niet altijd even betrouwbaar. Iemand enig idee hoe dat inmiddels is? Volgde hem niet bij Roma.

2 juni 2017 om 23:59

Is wel echt vooruitgegaan daar. Heeft een goed seizoen gedraaid, lijkt zn onrust overwonnen TR hebben.

Geen verkeerde keeper maar niet de absolute top. Hoop dat wanneer Buffon stopt Donnarumma gehaald wordt zodat je weer iemand hebt die een lange tijd een betrouwbare keeper kan zijn voor Juve!

Juventus doet het slim om telkens spelers van de concurrenten te halen. Ik ben er geen fan van, maar het is wel effectief.

3 juni 2017 om 02:09

Ik blijf het grappig vinden hoe Juve en Bayern meer opelkaar lijken. Stadion naam, de transfers onderling en de transfers die ze doen. Het lijken wel broers

Heb er niks over gelezen dat er een deal zou zijn. Denk dat dit niet waar is. Hoop dat dit ook niet waar is. Het is een uitstekende doelman. Maar ik vind dit geen waardige opvolger van Buffon. Er is nog wat tijd om een betere opvolger te halen. Al weet ik niet echt wie dat zou kunnen.

3 juni 2017 om 00:24

Sky en dimarzio melden het ook dus het is niet zomaar iets. Ik hoop dat Juve een jonge Italiaanse doelman weet te strikken als opvolger. Szcesny kost veel meer in transfersom en salaris, daarbij is dit pas zijn eerste consistente topseizoen.

Ik vraag me af wat er nu met Ospina gaat gebeuren. Ik denk niet dat hij erop zit te wachten om nog een jaar tweede keuze te zijn bij Arsenal, en dat hij dus weg wil. Als Szczesny dan ook weggaat heeft Arsenal ineens Martinez als tweede keeper, maar die heeft volgens mij een aflopend contract. Misschien Pickford ophalen bij Sunderland en hem tweede keeper maken?

3 juni 2017 om 04:51

Pickford gaat sowieso niet op deze leeftijd als 2e keeper functioneren. Misschien moeten ze een oude transfervrije keeper kopen. Pickford heeft overigens interesse van Everton en West Ham. Sczesny is een goede keeper voor de subtop, maar voor Juventus komt die tekort vind hem niet zeker overkomen in het goal daarbuiten is het wel een gangmaker in de kleedkamer kan voor een goede sfeer zorgen.

Als Sczesny is gehaald voor de eerste doelman positie begrijp ik daar niet zo veel van want het is gewoon een goede doelman, maar verreweg van een geweldenaar. Ik zie Roma niet zo heel vaak, maar bij Arsenal was het wel altijd degelijk en best goed, maar het oogde ook zwak en hij maakte gewoon te veel fouten.
Als ik Juve was zou ik heel veel geld stoppen in een doelman als Cortouis, of Lloris, dan zit je ook wel de komende jaren zoet en het is sportief gezien ook nog een stap hogerop.

Dit is toch niet het niveau dat je nastreeft als potentiele CL winnaar of ligt dat aan mij? En ik neem aan dat ze een bankzitter geen 4 miljoen per jaar willen gaan betalen.. ik hoop dat het niet waar is

Juventus doet al enkele jaren slimme en goedkope transfers. Ik dacht is een artikel te hebben gelezen dat zij een super goedkoop middenveld hadden. Bijna allemaal transfervrij of in het laatste contract jaar gehaald. En Juve heeft nu geen slecht middenveld. Vind het nog steeds heel jammer dat Khedira vanavond tegenstander is ipv nog steeds in het mooie witte shirt speelt.

3 juni 2017 om 08:55

Inderdaad, eigenlijk is Higuain de enige echte dure aankoop. Eerst bestond het middenveld uit Vidal 12M, Pogba en Pirlo gratis en Marchisio uit de jeugd. Nu zijn die die eerste 3 weg en vervangen door Pjanic 32M en Khedira gratis. Juve haalt letterlijk elk jaar een goede transfervrije speler.

Laat dit alsjeblieft onzin zijn! Ik heb er overigens ook nog niets over gelezen van de betrouwbare bronnen in Italië.

Bovendien is het helemaal niet zeker dat Buffon echt stopt na komend seizoen. Bij Italië ja. Maar verwacht dat hij nog jaren bij Juventus blijft. Zoff ging door tot bijna 42 (en won toen nog de CL). Zou me niets verbazen als Gigi ook dat record wil verbreken.

Sorry maar verwacht eerder een italiaan als opvolger van Buffon. Het liefst zie ik Gigio komen, lijkt wel in de sterren geschreven maar besef dat dat heel moeilijk zal zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren