Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Juve wilde me en ik wilde ook, maar ik weet niet wat er gebeurde’

Laatste update:

Antonio Cassano zal met gemengde gevoelens hebben toegekeken hoe Juventus er vorige week in slaagde om ten koste van zijn ex-club de Champions League-finale bereikte. Afgelopen winter had hij nog de mogelijkheid om de overtap naar Turijn te maken, claimt de ervaren aanvaller.

/

“Ze wilden me in januari, toen ze Sebastian Giovinco lieten gaan”, vertelt de 31-jarige Italiaan, die inmiddels is vertrokken bij Parma, aan Tiki-Taka. “En ik wilde ook, maar ik weet niet wat er vervolgens gebeurd is.” Als het Cassano ligt, komt het na dit seizoen echter alsnog van een transfer naar de kampioen van de Serie A. “Ik zou nu ja zeggen tegen Juve, omdat Massimiliano Allegri er de trainer is.”

“Hij weet hoe je spelers moet behandelen, hij vraagt je niet om alleen maar heen en weer te lopen”, vervolgt Fantantonio over zijn mogelijk toekomstige coach. “Hij is goed. Toen de club hem aanstelde, werd hij afgemaakt, maar hij doet het beter dan zijn voorganger Antonio Conte. Al heeft Conte het drie jaar lang geweldig gedaan, dus hij verdient ook waardering nu ze in de Champions League-finale staan.”

Denk je dat Antonio Cassano alsnog naar Juventus gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oeff.. de CL finale aan zn neus voorbij. Maargoed, Morata en Tevez zijn mede verantwoordelijk dat ze nu zo ver zijn.

Is een goed optie als bankzitter voor ons. Te minstens beter dan Matri

19 mei 2015 om 15:31

Dat is zeker waar. Waarom Juve destijds überhaupt Matri heeft gehaald vind ik apart. Hadden ze beter Quagliarella kunnen houden

19 mei 2015 om 17:13

Ik vind Quagliarella nog steeds een erg goede voetballer maar ik begrijp ook dat die nu bij een club speelt waar hij een basisplek heeft en waar juve toch nog iets aan kon verdienen

Ja tuurlijk wat een slap gelul. Hij zat aan het begin van het jaar en ook paar jaar geleden te zeggen dat Juventus geen club voor hem was. Ben erg blij dat hij nooit naar juve is gekomen. Eigen schuld dikke bult zeggen ze wel is,

19 mei 2015 om 13:36

Idd was ook eerste wat in mij opkwam.. Nu probeert ie dat goed te praten, omdat Allegri er zit kan ie nu opeens wel komen??
Net zo grillig als zn voetbal deze vent

Zijn goede gevoel ligt niet bij Juventus maar bij Internazionale dat heeft zelf uitgesproken. Zijn hart ligt bij Sampdoria. Dus in de zomer lekker terug naar het blauw zwarte gedeelte van Milaan of terug naar Sampdoria en Eto'o aflossen zou ik zeggen. Prima speler hoor!!!

Meneer begint een beetje wanhopig te worden omdat hij geen club heeft kunnen vinden. Cassano en Juve lijkt een neverending story. Vier keer al hebben de kerel proberen binnen te halen in het verleden en vier keer had hij ons afgewezen. Dit lijkt me meer een slap verhaaltje om zichzelf weer in de kijker te zetten.

19 mei 2015 om 12:40

Vind het wel grappig heeft inderdaad meerdere malen gezegd dat Juve niks voor hem is. Nu staan we in de finale en baalt hij flink.

Mwah, ben er geen voorstander van als Cassano naar Juve wil komen. Oke, Cassano is geen slechte spits, maar hij staat nu al veel te lang stil nadat ie is weggegaan bij Parma. Lekker Matri en Coman zo nu en dan inbrengen, gaat ze prima af. Cassano is overbodig op het moment. Gelukkig is het maar wat gemauw in de media en zal er nooit concrete interesse van beide partijen komen

Ik zie hem eerder terugkeren bij Samp

Hij gaat dus niet naar Juventus. Het werkt nooit als je in de media gaat roepen hoe graag je daar wilt spelen, vooral als je een oude veteraan bent. Het is net als met vrouwen: Je kan niet zeggen dat je verliefd bent op haar. Je moet eerst het verleidingsspel spelen.

Cassano erg goeie voetballer, hij kan beter terug gaan naar Milan of Inter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren