Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juve lijkt sterspeler te behouden: ‘Ik houd me niet met de toekomst bezig’

Laatste update:

Arturo Vidal en Paul Pogba staan op het verlanglijstje van vrijwel alle Europese topclubs, maar Juventus wil het duo in Turijn houden. Trainer Massimiliano Allegri gaat ervan uit dat hij komend seizoen over de middenvelders kan beschikken en heeft een nieuwe rol voor Pogba in gedachten.

/

“Vidal en Pogba hebben het naar hun zin bij Juve en ik ben erg blij dat ik hun coach ben”, vertelt Allegri tijdens een persconferentie in Indonesië, waar de Oude Dame zich voorbereidt op het nieuwe seizoen. Pogba lijkt zich aan te sluiten bij de woorden van zijn trainer. “Ik speel graag voor Juventus en ik richt me momenteel op mijn werk. Ik houd me niet met de toekomst bezig, ik leef in het heden.”

“Ik maak me ook niet druk over mijn contract, er staan geen gesprekken met de clubleiding gepland. Het is mijn doel om het op het veld goed te blijven doen”, benadrukt de Frans international, die zich in de ogen van Allegri wat meer met de aanval zou mogen bemoeien. “Ik ga proberen hem in een wat offensievere rol te gebruiken. Hij is een van de beste jonge voetballers ter wereld, maar er is ook nog genoeg ruimte voor verbetering”, zegt de Italiaanse oefenmeester over de 21-jarige middenvelder.


Denk je dat Paul Pogba inderdaad bij Juventus blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verwarrend stuk, het gaat over Pogba, maar de titel gaat toch over Vidal? Hij is onze sterspeler, niet Pogba, dat is ons talent. Onderaan staat dan weer een prent over Vidal en de welles nietes soap.... Overigens is dit geen soap vind ik. Vidal mag weg tegen de juiste prijs en wanneer hij zelf aangeeft weg te willen, vrij eenvoudig.

In ieder geval hoop ik dat ze beiden blijven, als dat gebeurt is Juve er qua kern enkel op vooruitgegaan denk ik. En wie weet komt er nog een mooi toetje uit de bus in de vorm van Candreva, Shaqiri of een andere klasse vleugelspeler, want die is meer dan welkom.

Hopelijk kunnen we dan nog eens ver komen in de CL, voorgaande jaren hebben we pech gehad met de lotingen en vorig seizoen was het gewoon te slecht voor wat deze jongens waard kunnen zijn.

5 augustus 2014 om 11:56

Het zijn allebei wel sterspelers toch

5 augustus 2014 om 11:59

Als we het over de sterren van Juventus hebben gaat het toch over Buffon, Pirlo, Vidal, Tevez en Chiellini hoor. De rest zit daar onder qua status. Pogba word nog wel een ster, hier of elders, vroeg of laat. Nu is het een monstertalent dat nog te wisselvallig presteert en niet genoeg verantwoordelijkheid toont op het veld. Maar dat is zeker geen schande voor een 21 jarige. Er word gewoon veel meer van Pogba gemaakt dan dat het tot nu toe is.

5 augustus 2014 om 12:14

Het is een verschrikkelijk groot talent, alleen idd t's nog niet onze talisman of onze beste speler. Voor mij is dat absoluut Vidal, daarna komen Pirlo Tevez Chiellini buffon. Vlak daaronder Marchisio barzagli Pogba. Pogba heeft bizar veel potentie en die gaat zeker een periode lang bij de beste spelers van de wereld horen, maar nu laat hij het nog niet over een gehele seizoen zien.

5 augustus 2014 om 12:01

Heel verwarrend inderdaad. In de kop denk je het gaat over Vidal, dan gaat het over Pogba en het plaatje eindigt over Vidal.

5 augustus 2014 om 12:03

Allemaal leuk en aardig vleugelaanvallers halen maar dan moet je wel een systeem hebben met echte vleugels en dat is er tot nu toe niet geweest bij Juve niet onder Conte tenminste.

In de 3-5-2 past Shaqiri niet en ook Candreva komt dan niet optimaal uit de verf, het zou kunnen als je als Juve durft te schakelen naar een 4-3-3 of 3-4-3 met dan misschien Berrardi en Shaqiri of Candreva maar die kans acht ik miniem.

5 augustus 2014 om 12:16

Allegri gaat zijn 4-3-1-2 systeem langzaamaan hanteren normaal gezien, de voorbereiding speelde hij nog 3-5-2, het word afwachten welk het nu word. Candreva kan dat wel aan, Shaqiri niet nee, maar Candreva kan op meerdere posities uit de voeten, hij zou perfect achter de spitsen kunnen.

5 augustus 2014 om 12:39

Je hebt al genoeg spelers die graag achter de spitsen spelen denk aan Pereyra, Giovinco, Coman, Vidal kan dat ook en duikt daar graag op en Tevez zou ook graag net achter de diepe spits spelen.

En als Allegri graag Pogba aanvallend ziet is het al helemaal onnodig.

Candreva de hele flanken laten bestrijken dan neem je hem wel een stuk van zijn aanvallende kwaliteiten af waardoor die voor Juve ook gelijk een stuk minder zal zijn, gebruik hem als winger gewoon maar zorg dan voor een systeem waarin hij dat ook kan zijn.

Heb altijd ook gevonden dat Giovinco met zijn snelheid ook een winger is, dan heb je met Candreva een winger die een voorzet geeft en met Giovinco eentje die vaak naar binnen trekt, goed alternatief.

5 augustus 2014 om 13:02

Vidal? Marchisio bedoel je, Vidal kan echt niet achter de spitsen en Juve gaat haar beste middenvelder niet als 10 neerzetten. Coman is nog te jong en is meer een flankspeler, Giovinco is het gewoon niet en is niet van het niveau Juventus, en Pereyra is niet per direct voor de 10 gehaald, maar meer als multifunctionele aanvaller die waarschijnlijk vaak zal invallen op allerlei posities, tenzij hij bewijst echt goed te zijn. Tevez is en zal bij ons gewoon spits blijven, als 10 heeft die niet het inzicht dat vereist is. We hebben nog die echte topper nodig, en dat is Candreva, achter de spitsen als 10, of als flankspeler wanneer Juve switched van formatie.

5 augustus 2014 om 13:46

Vidal heeft op het wk ook een wedstrijd op 10 gespeeld volgens mij

5 augustus 2014 om 13:47

Ik zeg dat Vidal ook geregeld achter de spitsen opduikt, zeg niet dat het een 10 is, het is een box-to-box speler.

De Giovinco die ik zag spelen bij Parma was zeker wel goed genoeg voor Juventus maar niet als spits, met zijn snelheid kan hij echt wel van waarde zijn voor dit Juve daar ben ik van overtuigd op de vleugels.

Je zal het een keer kunnen proberen lijkt me, verkopen zal je hem toch niet dan beter kijken hoe je hem nuttig kan gebruiken.

5 augustus 2014 om 15:19

Gio was goed bij Parma ja maar dat is ook al weer een tijd geleden, hij heeft het hier niet waargemaakt en zal dat niet doen ook niet. Hij kan enkel invallen, als hij start bij Juve voegt hij vaak niks toe.

Juventus is een grote club, maar begrijp niet waarom Pogba en Vidal niet meer willen. Juventus doet het in CL niet geweldig. Ze kunnen natuurlijk ook van bestuur eisen om goede transfers. Een extra topverdediger en een topspits ipv Morata/Llorente. Waar is hun ambitie?

5 augustus 2014 om 12:20

Het gaat niet om ambitie, wat vind ik dat een vreemde uitspraak. Natuurlijk willen ze de CL pakken. Maar Juve heeft niet het vermogen om Vidal 12 miljoen salaris te geven en Di Maria te kopen voor 80 miljoen. Er staat gewoon een hele sterke ploeg, al helemaal als deze 2 aanblijven. Dat zien die jongens ook. Juve haalt bewust talenten, omdat het hoopt op een Pogba scenario. Deze jongens kun je een lage salaris geven en over het algemeen kosten ze niet een fortuin om binnen te halen en zulke jongens kunnen bijna net zoveel toegevoegde waarde hebben als dure gasten. Bovendien kun je ze voor een monsterbedrag wegdoen. Juve gaat mits deze twee aanblijven zeer hoge ogen gooien in de CL dat weet ik zeker!

Nou dan is het al duidelijk hoe Allegri wil spelen. En ik ben het niet oneens met hem. Alleen missen we dan vleugelspel en snelheid. Ik hoop dan dat de backs heel hoog zullen staan, Pirlo heel laag en Vidal Marchisio Pogba die de bal komen ophalen en diepgaan, lekker rouleren van posities. Met zo een ploeg ben je haast verplicht om vroeg druk te zetten daar heb je de veldbezetting, fysiek, loopvermogen en kwaliteiten voor. Dit kan een succesformule zijn, een middenveld met alles erin, voorin een duo zoals dat vroeger ging, echte nummer 9 plus een schaduwspits een 10. Juve kan kiezen voor de opbouw via Pirlo en het middenveld, zo nu en dan directer spelen en llorente en Pogba zoeken in de diepte, Tevez, Vidal, Marchisio die er dan onder komen. Ploeg kan zeer onvoorspelbaar zijn. En nu geen basisspelers wegdoen, hopen op een talentvolle linksback een echte winger zodoende kun je nog een 4-3-3 hanteren, mocht het nodig zijn.

4-1-3-2/4-3-1-2

Buffon
Lichtsteiner - Barzagli - Chiellini - Evra
Pirlo
Vidal - Pogba - Marchisio
Llorente - Tevez

Vidal en Pogba kunnen ze nooit lang meer behouden, die gaan deze transferperiode denk ik nog weg.

Pogba en Vidal zijn allebei wel toe aan een stap hoger op, volgens mij zat Man UTD al achter Vidal aan en hadden Chelsea en Real nog interesse in Pogba. Chelsea niet meer mag strooien met geld en Real lijkt niet meer bezig met Pogba, dus een transfer zal moeilijker worden voor Pogba als Vidal

5 augustus 2014 om 12:55

Chelsea mag niet meer strooien*

5 augustus 2014 om 13:55

Waarom is manu voor vidal een stap hoger? die spelen niet eens europees. Nee hij blijft lekker bij ons, op zijn minst nog voor 1 seizoen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren