Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Justin Kluivert oogst lof na cruciale rol: ‘Hij produceert geweldige voorzetten’

Laatste update:

AS Roma speelde woensdagavond met 2-2 gelijk tegen Fiorentina, mede door toedoen van Justin Kluivert. De Nederlandse buitenspeler mocht vanaf het startsignaal zich bewijzen van Claudio Ranieri en stelde niet teleur, aangezien Kluivert twee assists voor zijn rekening nam. De jongeling kan na afloop op complimenten rekenen van zijn trainer.

Kluivert was zondag bij het verloren thuisduel met Napoli (1-4) nog invaller, maar stond woensdag wel in de basis. “Kluivert is nog groen”, doelt Ranieri in gesprek met Sky Italia op het feit dat Kluivert nog maar negentien jaar is. “Maar hij heeft veel snelheid en produceert geweldige voorzetten”, zo luidt het oordeel van de ervaren oefenmeester.

De buitenspeler, die Ajax afgelopen zomer inruilde voor de club uit de Italiaanse hoofdstad, is dit seizoen reeds in 29 wedstrijden voor Roma in actie gekomen. Tot op heden heeft hij twee doelpunten gemaakt en heeft hij zeven keer een medespeler in stelling gebracht bij Roma, dat momenteel op de achtste plek in de Serie A bivakkeert.

Ranieri baalt dat het bij Roma niet loopt zoals hij wil. “Het gaat momenteel niet zoals ik het graag zie", aldus de trainer, die zag dat Fiorentina twee keer op voorsprong kwam tegen zijn pupillen. “Ik ben blij met de veerkracht die mijn ploeg heeft getoond. Ik vroeg aan de spelers om de wereld te laten zien dat we in Europa thuishoren”, aldus Ranieri.

Verwacht jij dat AS Roma dit seizoen in de top zes eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Naar mij gevoel ontwikkeld justin zich iets te traag. Hij moest eigenlijk net bergwijn een jaar of 2 wachten. Omdat hij de eredivisie nog niet eens ontgroeit was. Want hij was volgens mij maar een half jaar vaste basis speler en schoot er denk ook niet zoveel der in. Misschien als neres weggaat moet ajax hem voor een lager bedrag terug halen? Maar ik gun hem ten alle tijden het beste, voor het nederlandse voetbal!

4 april 2019 om 09:52

Denk dat hij momenteel nog persona non grata is bij het Ajax-publiek. En iemand die zo makkelijk Ajax achter zich laat, keert ook niet snel terug. Ergens wel jammer omdat Ajax weinig spelers heeft met diepgang en een individuele actie.

4 april 2019 om 09:56

Die kun je niet voor een lager bedrag terughalen. Hij heeft in Rome een langer contract dan hij destijds bij Ajax nog had (1 jaar), hij heeft niet de sterren van de hemel gespeeld maar hij heeft zijn wedstrijden rustig meegepakt, in een sterkere competitie... en Roma wil vermoedelijk niet van hem af. Nee, die is niet haalbaar voor Ajax.

4 april 2019 om 10:32

Wat een onzin hoezo kun je je in de eredivisie sneller ontwikkelen dan in de serie a. Hij pakt genoeg speel minuten voor een 19 jarige. Die jongen komt er wel.

4 april 2019 om 11:12

Hahah, ik heb 2 antwoorden voor je die bewijzen dat dat overduidelijk kan:

1. Frenkie de Jong
2. Matthijs de Ligt

4 april 2019 om 11:32

Dus jij denkt als die 2 voor as Roma hadden gespeeld dit seizoen ze duidelijk zich minder ontwikkeld hadden?

4 april 2019 om 12:46

Jij beredeneerd het anders. Je zegt in je reactie alsof je je altijd in de Serie A sneller ontwikkeld dan de Eredivisie. Vandaar mijn reactie.

4 april 2019 om 13:19

Ik denk dat het weinig uitmaakt als je maar speelminuten krijgt. Heb geen idee wie er betere technische en fysieke trainers hebben.

4 april 2019 om 17:19

Luister nu eens die jongen heeft bij Ajax max 3 x 90 minuten naar behoren gespeeld. Verder een enkele bevlieging maar gewoon geen solide seizoen gedraaid. Hij valt nu soms in, stond nu eens basis, en jullie denken dat het volgens plan loopt. Deze jongen heeft 1 een hele foute zaakwaarnemer die hem het liefst iedere zomer ziet verkassen en 2. mentaal niet de capaciteit om zich bij steeds een andere trainer onmisbaar te maken. Tuurlijk had hij baat gehad verder te rijpen bij de club die hem heeft grootgebracht. Denk toch eens na. Hij zal nog een opleving hebben hier en daar, maar zie hem op dat niveau nooit basiskracht worden. Veel meer voor de hand ligt dat hij langzaam afzakt via verhuurdealtjes naar de serie B, een middenmoter in Portugal en dan naar iets met -spor in Turkije.

4 april 2019 om 18:37

Er is een nieuwe trainer aangesteld en die heeft nu 4 wedstrijden gespeeld waarvan Kluivert er 3 in de basis begon...

4 april 2019 om 19:46

Doe normaal man, een hele boel onzin roept jij over Kluivert, bijna hatelijk.
Een jongen van zijn leeftijd hebben zelden datgene bereikt wat Justin laat zien, alleen al met internationale waarderingen staat hij al aan de top.
Het heeft niet meegezeten met zijn keuze maar dat hij er zeker komt is niet of maar op welke termijn en zeker wel voor zijn 21e, mark my words!

4 april 2019 om 10:59

Ik denk ook dat hij nog niet was uitgeleerd in Nederland, maar volgens mij doet hij het beter dan menigeen vooraf zou verwachten. Hij speelt niet alles, maar is toch een volwaardig selectielid van AS Roma op z'n 19e.

Als hij zich volgend seizoen in de basis weet te spelen dan doet hij het nog steeds uitstekend. Het lijkt er toch op dat hij het gaat redden, echter kunnen we dat m.i. pas over 2 - 3 seizoenen concluderen.

4 april 2019 om 11:00

@zuidenaar.... wat is dat toch steeds dat mensen willen dat Ajax oud spelers terug haalt. Weg is weg. Er zwemmen meer vissen in de zee. Je hoeft niet elke keer spelers die eerder voor Ajax hebben gespeeld terug te kopen. Kluivert wilde weg dus laat hem dan ook weg. Kijk verder naar andere opties.

Ik wacht liever tot volgend seizoen, misschien zelfs het seizoen daarop om een oordeel te vellen over Kluivert. Zoals Ranieri zegt, hij is nog maar 19 jaar. Ondertussen heeft het overgrote deel van de Voetbalzone bezoekers hem al afgeschreven.

4 april 2019 om 10:50

Ik denk dat niemand hem definitief afschrijft, maar wel denkt dat hij nu veel verder zou zijn geweest in zijn ontwikkeling als hij bij Ajax was gebleven. En dat is niet zo'n vreemd statement gezien de ontwikkeling die spelers als De Ligt, De Jong, Mazraoui en Van de Beek hebben doorgemaakt tijdens deze CL campagne en het beperkte aantal minuten van Kluivert bij Roma.

Onze Claudio vat het ik een zin goed samen: "Hij is nog groen"
Kluivert leert nu wel hoe het is om ff de wind tegen te hebben. Kijken hoe hij zich ontwikkeld

29 duels, 2 goals en 7 assists. Aangezien het veelal invalbeurten zijn vindt ik dit zeker geen dramatische statistieken. Nu nog productiever en constanter worden, het is al knap genoeg dat hij in een topcompetitie bij een Europese subtopper als tiener regelmatig speelt.

Hopelijk weet hij de goede lijn door te zetten. Oranje kan wel een goede vleugelspeler gebruiken. Doet het aardig, is nog jong en lijkt steeds meer speelminuten te krijgen. Goed dat hij weg van Ajax is gegaan want zelfs Neres is dit seizoen niet altijd zeker van een basisplaats

4 april 2019 om 18:39

Ik begin aardig wat wedstrijden te spelen voor Ajax en ik scoor regelmatig. Mijn basisplaats neemt niemand mij meer af.

4 april 2019 om 19:09

Haha je verdiend het ook zeker om standaard te spelen! Alleen moet “wonderkind” Donny altijd spelen dus was jij de sjaak. Nu is Dolberg of KJH standaard dr Sjaak. Als het kon zou Ziyech de sjaak zijn alleen bewijst keer op keer z n waarde. Gelukkig doe jij dat de laatste keer ook zodat men niet om je heen kan!

Hij is nog maar 19 en doet al zoveel ervaring op. Velen zijn op oudere leeftijd vertrokken, maar hebben t niet gehaald

Ook de Ligt en de Jong zullen zich ongetwijfeld niet meteen in de basis spelen net als Kluivert, aan de kwaliteiten ligt het niet geldt voor alle drie slechts een kwestie van tijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren