Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jurjus geniet: ‘Ik zal de voorzitter vragen wat hij in zijn schuur heeft staan’

Laatste update:

Hidde Jurjus stopte vrijdagavond een strafschop van Rydell Poepon van Roda JC Kerkrade (3-0) en de supporters scandeerden vervolgens ‘Hidde in Oranje!’ op De Vijverberg. De 22-jarige doelman sprak na afloop van ‘het perfecte moment’.

/

“Je weet dat als je die strafschop pakt, de zege eigenlijk binnen is. Als het 2-1 wordt, verandert de hele wedstrijd. Dit is genieten en dat moet ook volgens mij”, aldus Jurjus, die eerder de Bentley van de voorzitter van De Graafschap mocht lenen. “Ik zal eens vragen wat hij nog meer in de schuur heeft staan...”, grapte hij.

Jurjus kreeg van Ted van de Pavert de tip in welke hoek hij moest duiken. “Hij heeft een hele tijd met hem samen gespeeld bij De Graafschap en ik ken de speler Poepon niet goed. Gelukkig viel het goed, dit was geweldig”, aldus Jurjus voor de camera van FOX Sports.

Is Hidde Jurjus toe aan een stap hogerop?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Deze jongen zie je per wedstrijd groeien. Zeker klaar voor een stap hogerop in de Nederlandse competitie volgend seizoen. Hoop dat de Graafschap erin blijft. Heerlijke sfeer altijd en leuke nuchtere fans.

11 maart 2016 om 22:56

Volgens mij was er toen een incident tijdens een wedstrijd van De Graafschap met een supporter die de grensrechter omver duwde of tackelde.

11 maart 2016 om 23:07

Was ook een ''fan'' die de hele wedstrijd lang de meest walgelijke dingen zat te roepen naar Jeroen Zoet.
Heeft een stadionsverbod gekregen dus je kan het De Graafschap niet aanrekenen maar toch.

11 maart 2016 om 23:21

Ik hoop niet dat je de illusie hebt dat de graafschap de enige is met dit soort lui? Bij iedere club lopen nu eenmaal idioten rond. Kijk hoe de supporters de reclame borden aan de kant tillen door letterlijk samen de schouders er onder te zetten. Zoiets kan alleen bij een club als de graafschap. De hele achterhoek is weer trots op onze club ongeacht het resultaat. Strijd en passie zijn de sleutels tot succes!

11 maart 2016 om 23:54

Nee hoor totaal niet, lijkt me geen achterban die het té gek maakt.

12 maart 2016 om 09:41

Wel vreemd dat als een positieve actie betreft,, het opeens wel alleen in de achterhoek kan.

11 maart 2016 om 23:17

Vind ik geen slecht plan!

11 maart 2016 om 23:36

Ik denk nog niet op het niveau van wat ajax moet nastreven maar goedkoop kopen, jaartje of twee laten groeien en dan voor de leeuwen gooien

12 maart 2016 om 00:17

Totaal niet. Ajax geeft dan een ongelooflijk slecht signaal naar de jeugd, nadat ze keepers als vd Hart etc. eruit werken. Cillessen is een topaankoop geweest, die alleen kan worden vervangen door of
1) een "top"keeper terug te halen (Stelelenburg
2) Onana een kans te geven

12 maart 2016 om 00:19

Talent heeft hij, vooral zijn rust en geduld op de lijn zoals hij vandaag weer liet zien. Ik denk alleen wel dat hij voor een Nederlandse topclub net te klein is. Hoge ballen en corners e.d. moet echt beter, maar als de technische staf van Ajax denkt dat hem te kunnen leren?...

12 maart 2016 om 06:22

Jij is beter dan cillesen,hij stopt pingels.

12 maart 2016 om 09:24

Maar krijgt meer goals om de oren.

12 maart 2016 om 07:19

Zou idd geen slechte zaak zijn. Dan meteen volgend uitlenen, zodat hij daarna de concurrentie in Amsterdam aan kan !

Schijnt het goed te doen,maar op dit niveau ken je als keeper toch het patroon van de nr1 en 2 penalty nemers van de tegenstander? Het minste wat je kan doen is een analist je het laten vertellen voor de wedstrijd. Hij zal zeker niet de enige zijn maar erg professioneel oogt dit niet.

Laat hem nog maar een paar jaartjes bij de Graafschap rijpen, mochten ze in de eredivisie blijven. Zijn hart ligt in de achterhoek en bij deze club. Wel een klasbak dit hoor!

Leuke talentvolle keeper, die volgend seizoen zeker nog te bewonderen is in de eredivisie. Dat filmpje met die Bentley was trouwens ook erg leuk haha

Goede keeper, het gerucht ging dat Utrecht Ruiter verkoopt aankomende zomer en Jurjus wil halen als opvolger.

Zou een goede opvolger kunnen zijn voor Robbin, alleen hoop dat Robbin dan naar het buitenland gaat en niet naar een concurrent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren