Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Junker: 'Eriksen en Schöne zijn andere en betere spelers dan ik'

Laatste update:

Het is nog onduidelijk waar Mads Junker volgend seizoen speelt. De aanvaller beschikt over een aflopend contract bij Roda JC Kerkrade en hoewel de Limburgers hebben aangegeven dat ze graag door willen gaan met Junker, heeft de Deen nog geen aanbieding ontvangen. Mogelijk wacht hij wel tot na het aankomende EK, voordat hij een beslissing neemt over zijn toekomst.

/

De dertigjarige Junker hoopt er aankomende zomer bij te zijn in Oekraïne en Polen. "Tot nog toe heb ik er alle wedstrijden bij gezeten", zegt de spits tegen Voetbal International. "Maar tegelijkertijd weet ik dat Nicklas Bendtner de onbetwiste eerste spits is. Logisch ook, gezien zijn prestaties. Inmiddels weet ik dat de bondscoach me meer als een aanvallende 10 ziet. Een beetje in de rol die John Dahl Tomasson vroeger bekleedde."

Er zijn echter nog twee Denen uit de Eredivisie die prima 'op tien' kunnen spelen. "Met Christian Eriksen en Lasse Schöne hoef ik niet te concurreren, dat zijn andere en bovendien betere spelers dan ik", beseft Junker. "Misschien ziet Morten Olsen me wel als een goede optie om aan het einde van de wedstrijd in de ploeg te komen. Het feit dat ik altijd deel heb uitgemaakt van de ploeg, geeft wel vertrouwen. Olsen is geen bondscoach die veel gaat veranderen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

klopt!!! niks aan toe te voegen Mads!!!

18 april 2012 om 13:56

Haha, Ja je kan zeggen over hem wat je wilt maar zelfkennis heeft hij wel!

18 april 2012 om 14:04

Hij scheept zichzelf hiermee wel enorm af want ik kan wel van hem genieten als spits zijnde. Dit jaar maakt Malki de goals maar dit heeft Junker zeker ook in grote mate gedaan. Een spits die hard werkt, vrij eenvoudig scoort, niet naast zijn schoenen gaat lopen, een echte teamspeler is en ook een zeer aardige techniek heeft. Voor Roda is dit toch echt een hele grote jongen.

18 april 2012 om 14:58

Zou me niks verbazen als hij naar feyenoord gaat!

18 april 2012 om 17:36

Als speler misschien niet slecht, maar waarom zou je een 30 jarige spits aantrekken? daar verdien je in de toekomst niets aan qua mogelijke transfer.

Een goede spits voor Roda, misschien vanwege zijn ervaring bruikbaar op het komende ek als wisselspeler. Ik vind het een sympathieke speler die (bijna) niet negatief in het nieuws komt.
En zo te horen is hij ook realistisch en dat siert hem wel.
Ik hoop dat zijn contract verlengt wordt bij roda en dat hij mee mag naar het ek.

18 april 2012 om 13:06

Geldt voor alle Denen trouwens, niet negatief in het nieuws komen. Altijd hele proffesionele en zelfbewuste jongens..

18 april 2012 om 13:11

Ja heb je gelijk in, al is Bendtner soms wel is een uitzondering met af en toe rare uitspraken.. ;

18 april 2012 om 13:15

en niet te vergeten kenneth perez

Ondanks dat denk ik dat aardig wat eredivisieclubs Junker goed kunnen gebruiken, en daar is Roda JC er zeker 1 van.

Realistische en sympathieke vent

19 april 2012 om 01:08

zoals elke deen

19 april 2012 om 11:29

Zeker weten

Junker zal volgend seizoen wel weer in Denemarken te bewonderen zijn denk ik..;

Ze staan niet op de zelfde positie hoe kan je ze dan vergelijken met elkaar??

18 april 2012 om 13:56

Moeilijk hè... tekst lezen... Ze kunnen allemaal op de 10 positie spelen ;

Je gunt het Junker zeker dat hij erbij is dit EK. Sympathieke speler.

Mads Junker is een jongen die nooit naast zijn schoenen is gaan lopen. Prima voetballer voor een subtopper in de Eredivisie met een goede mentaliteit. Bij Denen heb je over het algemeen sowieso niets te klagen over mentaliteit.

Nee joh Mads, jij bent veel beter!!

(totaal niet te vergelijken)

Goede zelfkennis! Junker lijkt me wel een leuke spits voor Feyenoord.

18 april 2012 om 14:03

Lijkt me niet. Is goed genoeg voor Roda, maar daar ligt zijn max. We hebben lang genoeg met zulke spelers moeten werken. Misschien voor in de breedte, maar hoezeer ik hem ook waardeer, ik zie m liever niet komen.

Junker is zeker een bruikbare speler maar zal idd geen basis speler zijn verwacht ik. Wel zou ik junker wel is willen zien als 2de spits bij psv! Als matavz zijn dag niet heeft heb je junker achter de hand en ik denk dat hij er dan ook wel een leuk aantal inschiet per seizoen. Hij heeft dus ook nog ren aflopend contract dus ik zou zeggen halen die jonge!!

Ach moet je een spits met een aanvallende middenvelder vergelijken.
maar idd het zijn allebei betere voetballers die de leeftijd nog mee hebben.
VAn mij mag Feyenoord hem halen voor de breedte.niet als eerste spits.

18 april 2012 om 13:20

Prima bericht voor bijna identieke reactie is mijn bericht verwijderd van VZ dus voor jou mijn Thumbs up. Het slaat nergens op deze vergelijking tussen een Junker en Schone en of Eriksen. Het zij totaal andere voetballers. Hoe kan ik het beter onderbouwen. Wilt iemand mij dit dan uitleggen.

18 april 2012 om 13:40

Het is de bondscoach die in Junker een aanvallende nr. 10 ziet. Dus als dat zo is concurreert hij direct met Schöne en Eriksen en moet je ze dus met elkaar gaan vergelijken. Maar inderdaad het zijn hele andere type spelers. Als ik de bondscoach was zou ik ze alle 3 meenemen. Schöne en Eriksen als aanvallende middenvelders en Junker als back-up in de spits.

Ik vind Junker een hele eerlijke voetballer en daar houdt ik wel van!

Hij heeft een goed zelfbeeld van zichzelf. Eriksen en Schone mogen misschien qua sportiviteit beter zijn, maar op mentaal gebied is Mads de beste in de Eredivisie!

Mooi dat hij nuchter blijft en zegt dat mede-denen allebei beter zijn.

Hopen dat hij nog 1 of 2 jaar bij Roda blijft.
Want dit jaar creëert hij veel doelpunten voor Malki.

Heerlijk zon nuchtere en realistische speler doe mij er maar meer van zulke jongens

Wat hou ik toch van dit soort spelers. Junker, Janko en zo zijn er nog wel een paar weten van zichzelf precies wat ze wel of niet kunnen, maar zijn daarnaast ook gewoon hele intelligente en sympathieke mannen. Ik vind dat Junker het al jaren uitstekend doet bij Roda. Je ziet ook dat hij Malki alle succes van de wereld gunt en het niet erg vind zelf geen topscoorder meer te zijn.

Mooi hij weet precies wat hij niet en wat hij wel goed kan en gaat niet naast zijn schoenen lopen.
Zou mooi zijn als hij mee mag naar het EK, gewoon als wisselspits voor Bendtner, weet iemand zijn concurrenten in de spits?

18 april 2012 om 14:48

Zijn concurrenten zijn voor in de spits vooral Bendtner, lovenkrands(newcastle)en Skoubo(odense Bk).
dan denk ik dat Junker inderdaad wel de beste optie is na Bendtner.
Al is Lovenkrands ook wel een zeer ervaren speler met zijn 32 jaar.

18 april 2012 om 14:51

Hmmm bedankt voor de info, Lovenkrands is wel een bekende naam dus Junker zou nog moeite hebben hem eruit te spelen denk ik.
Is die Skoubo de Skoubo die bij Utrcht speelde? Daar hoeft Junker niet voor te vrezen.

18 april 2012 om 14:54

ja dat is inderdaad die Skoubo die bij utrecht speelde.
Ze hebben toen nog een jaar samen bij Roda gespeeld, toen waren ze dacht ik een aardig duo. Volgens mij werd Junker toen ook topscoorder?

Mads is volgens mij ook wel een goede "voor in de kleedkamer" . En weet natuurlijk ook z'n doelpuntjes mee te pikken.. die kan je er prima bij hebben!

Vindt het een goede spits voor een suptopper, en eigenlijk hoop ik dat Ajax hem ophaalt voor 2e spits. Hij doet het bij Roda JC goed en scoort vaak belangrijke doelpunten.

Ajax kan hem prima gebruiken als 2e spits, als invaller kan hij goed iets forceren en zelfs als Sigthorson weer een blessure oploopt vindt ik dat hij ook als 1e spits kan functioneren. Het lijkt me ook geen speler die gelijk gaat zitten balen als hij niet wordt opgesteld.

Realistische woorden van Junker niks op af te dwingen.

Vind dat die Denen over het algemeen wel goed opgevoed zijn, veroorzaken nooit problemen passen zich snel aan kunnen ook nog eens een balletje trappen.

Denk ik wel een goede spits voor Feyenoord jongen met veel ervaring, zeer makkelijk goals maakt en een goede techniek heeft op eredivisie niveau.

Vorig seizoen deed hij het prachtig maar vind hem nu een beetje tegen vallen.
Ben benieuwd of hij aan spelen toe komt op het EK het is hem wel gegunt

Ik gun hem een mooie overstap naar Feyenoord, altijd een club geweest met grote aanhang en ook goede historie met Deense spelers net als Ajax. Over het algemeen bevallen Denen mij altijd supergoed in de Eredivisie en vind ik Nederland een mooie springplank voor Deens talent naar de Europese top.

Junker is een goede speler, leuk om naar te kijken.
helaas voor Mads maakt hij niet de doelpunten, dat is 'overgenomen' door Malki die het uitstekend doet en een uistekend koppel vormt met Junker.

Ik hoop dat hij naar het EK mee gaat om ingemaakt te worden door ons Nederlands elftal

Opvolger van Dost?

Zoals al meerder mensen hier aangeven zie ik hem graag naar Feyenoord komen, ofwel voorde breedte ofwel voor basis als we niks anders kunnen halen. Hij samen met Schone had een mooi koppel kunnen vormen, nu maar hopen dat hij dat samen met Bakkal kan worden. Dan nog eventueel Kuyt halen als hij dat wilt, of misschien nog Guidetti huren. Drenthe is eventueel ook transfervrij. Zou natuurlijk helemaal geweldig zijn!

De opstelling kost dan 1.2 miljoen. En dan Guidetti huren(moet lukken mochten we europees voetbal halen,) Drenthe heeft al aangegeven graag terug te keren. En kuyt hetzelfde, ik zeg niet dat het bij alledrie zou lukken maar ik zou het in ieder geval proberen. Dan heb je dit als invallers!!

Gk:lamrou, Graafland
Verderdigers: Leerdam,schenkelveld, Kongolo, Ramstijn,martins Indi, Nelom, Huygevoort, Middenvelders: Vormer, mokotjo, Vilhena, Steenvoorden, Anachabar
Aanvallers: Schaken, Cabral, Te Vrede, Junker!!!, Cisse, Manu, Fernandez

Mulder
Janmaat
De Vrij
Vlaar(C)
Goossens
El Ahmadi
Bakkal
Clasie
Kuyt
Guidetti
Drenthe

Helemaal mee eens, maar toch is hij ook niet verkeerd.. Nog niet topclub waardig maar wel subtop ben benieuwd of die blijft of waar hij heen gaat..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren