Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jude Bellingham wordt de reden van plotseling ontslag bij Real Madrid

Laatste update:

Dokter Niko Mihic is ontslagen bij Real Madrid, zo melden diverse Spaanse media zondag. De medicus presteerde volgens de clubleiding onvoldoende bij blessurebehandelingen en is per direct op straat gezet. De Koninklijke oordeelt dat Mihic onder meer onjuist handelde bij de behandeling van Arda Güler en Jude Bellingham.

In het duel met Rayo Vallecano op 5 november liep Bellingham een schouderblessure op. In de derby ging zijn schouder uit de kom en Mihic zette de schouder vervolgens terug op zijn plek, zodat de aanvallende middenvelder de wedstrijd uit kon spelen.

De clubleiding oordeelt nu, volgens Relevo dat de handelwijze van de dokter onjuist was. Het gevoel heerst dat Mihic te veel risico had genomen met de behandeling tijdens de wedstrijd en dat wordt hem kwalijk genomen.

Het was voor de clubleiding de druppel na een reeks van ‘onzorgvuldige’ beslissingen. Het wordt de dokter namelijk ook in zekere mate aangerekend dat toptalent Güler nog altijd niet officieel heeft kunnen debuteren.

Uit voorzorg werd Bellingham in de twee weken na zijn blessure wel aan de kant gehouden. Zo miste hij de interlandperiode met Engeland en kwam hij niet in actie in het Champions League-duel met Braga en in de competitiewedstrijd tegen Valencia.

Na zijn rustperiode begon hij eind november weer te spelen, al deed hij dat met een schouderbrace ter bescherming van het gewricht. Hoewel het niet ideaal is voor zijn herstel, kon hij wel in actie komen.

De kerstbreak komt op een geschikt moment voor Bellingham. Om zijn herstel te bevorderen en een operatie te voorkomen moet hij vooral veel rust houden. Tot woensdag 3 januari, wanneer Real Madrid het in LaLiga opneemt tegen RCD Mallorca, hoeft de Engelsman niet te spelen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De medische staf van Real is al jaren waardeloos, mede doordat Sanitas en de hoge heren een vriendenkliekje zijn met het bestuur van Real, waardoor ze Sanitas nooit durven af te vallen.

Vraag mij af op basis van wat Real Madrid concludeert dat deze dokter de verkeerde keuzes heeft genomen. Is dat op basis van second opinions van andere artsen? Zo niet, dan vraag ik mij af waar het Real Madrid bestuur de expertise vandaan haalt waardoor ze iets zinnigs kunnen zeggen over de medische keuzes die een dokter maakt.

24 december 2023 om 17:30

@achterman

Nou je legt het al goed uit dus. Dit gebeurt op basis van second opinions ja. Daarbij lijkt er nu al een aantal jaren wel wat mis qua blessures bij Madrid.

Lol dit is echt oud nieuws he. En nee het was Guler dat de beslissing definitief maakte. Maar is dus al van wat weken terug. Lekker up to date zeg. 🥸

24 december 2023 om 17:48

Het nieuws is toch dat Mihic gister is ontslagen, dat lijkt mij vrij actuele info.

24 december 2023 om 19:39

Die is in november ofzo toch al ontslagen? Misschien is hij sindsdien op non-actief gezet om een of andere bureaucratische reden en gaat het ontslag nu pas officieel in. De beslissing is echt al wel enkele weken terug genomen hoor.

Wat een click bait titel weer, Jude Bellingham is niet de reden van ontslag. Het handelen van de dokter is reden voor ontslag, of de dokter goed of fout heeft gehandeld weet ik niet, maar rare titel weer.

Apart artikel om Bellingham mee te framen. Dit nieuws is ten eerste vrij oud en ten tweede was het de casus Güler die het ontslag heeft ingeleid.

Laatst een vurige reactie gelezen over de integriteit en waar vz de grens trekt. Maar bij dit soort artikelen is die integriteit weer heeeel ver te zoeken. Lekkere titel. Erg misleidend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren