Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jörgensen maakt rentree bij Feyenoord in ruim gewonnen oefenwedstrijd

Laatste update:

Nicolai Jörgensen heeft zijn rentree gemaakt voor Feyenoord. De Rotterdammers werkten donderdagmiddag een besloten oefenwedstrijd tegen Jong NEC af op sportcomplex 1908 en de Deen verscheen na lang blessureleed weer tussen de lijnen. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst won met 4-1 van de beloften van de club uit de Keuken Kampioen Divisie.

Jörgensen speelde donderdag 45 minuten mee, zo weet RTV Rijnmond te melden. De Deens international kampte wekenlang met een blessure, waardoor hij nog geen minuten voor Feyenoord heeft gemaakt dit seizoen. Feyenoord meldt dat Jörgensen trefzeker was in het duel met NEC, net als Steven Berghuis, Luis Sinisterra en Joël Zwarts.

Na de interlandperiode speelt Feyenoord op zondag 16 september een uitwedstrijd tegen AZ en het is de vraag of Jörgensen dat duel al redt. Feyenoord won dit seizoen zonder de Deen de Johan Cruijff Schaal, maar het werd ook uitgeschakeld in de Europa League door AS Trencin. De Rotterdammers bezetten momenteel met negen punten uit vier duels de derde plek in de Eredivisie.

Verwacht jij dat Feyenoord tot het einde van het seizoen meedoet in de titelstrijd?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van wat ik hoorde hebben Jorgensen, Berghuis, Sinisterra en Zwarts gescoord. Zou dus kunnen dat de tweede helft er een compleet nieuw elftal stond, maar kan ook dat Sinisterra nu de voorkeur kreeg op LB nu Larsson er niet bij is.

6 september 2018 om 15:14

Gio liet eerder al doorschemeren dat Sinisterra een uitstekende indruk achter laat op trainingen (in potjes met Jong was hij ook behoorlijk goed) en zeker met een Larsson compleet uit vorm zou hij zomaar kunnen starten binnenkort. Al ben ik hoe dan ook blij dat Jorgensen weer op het veld staat. Verwacht dat hij volgende week al start eerlijk gezegd.

6 september 2018 om 22:40

Vraag me dan toch af waarom hij dan steeds el Hankouri laat invallen en niet Sinisterra.

6 september 2018 om 16:11

Larsson is met zweden weg

8 september 2018 om 00:36

Dat weet ik, daarom zei ik ook nu hij er niet bij is.

mooi dat hij terug is maar waar gaat RvP spelen? op 10 heeft hij niet meer de conditie ook wat verdedigende arbeid te verrichten en de achterhoede is ook niet echt stabiel dus dat is geen overbodige luxe

7 september 2018 om 10:59

Voor zover ik weet speelde Jorgensen in Denemarken op 10 dus lijkt me dan geen vreemde optie om dit bij Feyenoord uit te proberen.

Mooi voor Jorgensen zelf, en uiteraard van Bronkhorst, die met de terugkomst van zijn spits weer meer mogelijkheden krijgt.
De vraag wordt nu nog: gaat Jorgensen weer de scorende spits van zijn eerste seizoen in Rotterdam worden of niet ?

Voor Feyenoord goed nieuws, hoop dat ze het met Az, Vitesse spannend kunnen maken om de derde plek. Het gat met de favorieten lijkt veel te groot.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren