Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jürgen Klopp voert opvallende discussie: ‘Geef dan lekker zelf de antwoorden'

Laatste update:

Liverpool beleefde zaterdag een pijnlijke middag op bezoek bij Brighton & Hove Albion. The Reds verspeelden in het AMEX Stadium twee punten na een 1-1 gelijkspel, dat mede tot stand kwam door twee door de VAR afgekeurde doelpunten en een na inmenging van de videoscheidsrechter gegeven strafschop in blessuretijd. Het zorgt ervoor dat Liverpool-manager Jürgen Klopp na afloop pissig voor de camera van BT Sport verschijnt.

Liverpool zag voor en na rust een doelpunt - van Mohamed Salah en Sadio Mané - afgekeurd worden wegens buitenspel. In blessuretijd ging de bal nog op de stip, na een vermeende overtreding van Andy Robertson op Danny Welbeck. Het leek erop dat de Schotse vleugelverdediger een poging deed om de bal weg te schieten en scheidsrechter Stuart Attwell floot aanvankelijk niet, maar werd door de VAR naar het scherm geroepen. Pascal Gross schoot daarna raak vanaf elf meter. “Het was heel close bij het doelpunt van Mo, maar we zijn eraan gewend dat er op basis van oksels, clublogo’s op het shirt en tenen voor buitenspel wordt gefloten. Bij Mané was er sprake van duidelijk buitenspel, dus oké. De strafschop... Tja, het is hoe het is. Ik denk dat de beslissingen terecht waren.”

Woedende Jürgen Klopp steekt tirade af na nieuwe blessure: ‘Gefeliciteerd!’

Jürgen Klopp reageerde in hetzelfde interview woedend toen hij naar de blessure van James Milner werd gevraagd.Lees artikel

Verslaggever Des Kelly wijst Klopp op het feit dat Jordan Henderson na afloop tegenover BT Sport te kennen gaf dat Welbeck en meerdere spelers van Brighton zelf zeiden dat het geen strafschop was. De aanvoerder van Liverpool vond de penalty onterecht en was tevens van mening dat Attwell geen duidelijke fout maakte die het ingrijpen van de VAR rechtvaardigde. “Kijk, je probeert over mijn rug een spannende headline te creëren”, reageert Klopp als hij geconfronteerd wordt met de uitspraken van Henderson. “Dat doe je. Ik zeg nu dat het een strafschop was, de scheidsrechter floot ervoor. Doe dit niet, je probeert het. Altijd. Vandaag zeg ik dat het een strafschop was. Je bent niet blij met dit antwoord. Geef dan lekker zelf de antwoorden.”

Klopp haalde Salah na ruim een uur spelen naar de kant voor Mané en de Egyptische aanvaller was het daar overduidelijk niet mee eens. “Op de dag dat Salah met een blij gezicht het veld verlaten, is er iets mis. Het probleem is dat hij het coronavirus had, tien tot twaalf dagen eruit is geweest, een paar getraind had en pas zestig minuten in de benen heeft. We moeten voorzichtig zijn, dat vindt hij niet leuk en dat weet ik”, zo luidt de reactie van Klopp over de wissel van Salah. Liverpool zag daarna ook James Milner nog uitvallen met een hamstringblessure en het is twijfelachtig of hij inzetbaar is voor het Champions League-duel met Ajax van komende dinsdag.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geeft gewoon goede antwoorden, niks mis mee.

We kunnen wat vinden over Mourinho als hij verliest, maar Kloppt is ook 1 al klaagzang na punten verlies.dat hij ook insinueerd dat de zenders verantwoordelijk zijn voor de vele wedstrijden is korte tijden is echt lachwekkend. Hij laat zich hier wederom echt kennen.

28 november 2020 om 17:26

Wat zegt hij hier fout dan?

28 november 2020 om 17:32

Wat hij zegt klopt anders wel.

28 november 2020 om 17:37

Ik vind dat Mourinho vaak gelijk heeft als hij in aanvaring komt met de pers, alleen zijn houding is erg arrogant en hij vond het vroeger ook nodig om het aan de stok te krijgen met andere trainers die ook gewoon hun werk deden. Dat is bij Klopp een stuk minder

28 november 2020 om 19:36

Hoezo laat hij zich hier kennen? Je loopt net belangrijke punten mis door een twee afgekeurde goals waarvan één op één centimeter na, vervolgens krijg je een discutabele penalty tegen in blessuretijd en deze wordt gescoord. Verslaggevers zijn er inderdaad alleen maar om spannende headlines te scoren. Ik snap best dat je dan geïrriteerd kan reageren.

28 november 2020 om 17:29

Ach man houd toch op. Doet gewoon weer bovenin mee en zegt nu dat het een penalty is (wat ik zeker niet vond). Vervolgens wordt weer geprobeerd hem woorden in de mond te leggen en daar was hij niet van gediend. Het einde van Klopp, laat me niet lachen.

28 november 2020 om 18:08

Hij trekt de integriteit helemaal niet in twijfel. Hij zegt helemaal niks verkeerd, geeft gewoon terecht aan dat hij inmiddels gewend is aan buitenspel op een millimeter.

28 november 2020 om 17:34

Moet je altijd netjes blijven richting die irritante journalistjes met hun vragen? Ik zou er op een gegeven moment ook schijtziek van zijn. Iedereen loopt hier altijd te zeiken over Valentijn Driessen en als Advocaat hem dan op z'n plek zet is het weer fantastisch. Ik erger me ook mateloos aan de onbekwaamheid van journalisten, maar dan met name rond de persco's van Rutte en De Jonge waar 0 kritische vragen worden gesteld. Zo zie je maar, zelfs met een zwakstroomdiploma kun je journalist worden

28 november 2020 om 18:06

Het einde in zicht voor Klopp? Alsjeblieft zeg. Je hoort duidelijk dat de interviewer bepaalde uitspraken probeert te ontlokken. Klopp zegt dat hij het eens is met de beslissing van de scheidsrechter, en de reporter gaat vervolgens benadrukken dat de spelers van beide elftallen het zelf geen penalty vonden. Wat wil hij daar nou mee bereiken? Klopp doet het prima. Heel de verdediging zit in de lappenmand, en Liverpool staat gewoon nog bovenaan. Kappen nou.

“het was heel close bij het doelpunt van Mo, maar we zijn eraan gewend dat er op basis van oksels, clublogo’s op het shirt en tenen voor buitenspel wordt gefloten. Bij Mané was er sprake van duidelijk buitenspel, dus oké. De strafschop... Tja, het is hoe het is. Ik denk dat de beslissingen terecht waren.”

Dus Klopp denkt dat Liverpool systematisch benadeeld wordt? Althans, dat is wat ik haal uit deze zin. Beetje apart, als een Mourinho o.i.d. dit zou zeggen zou alle hel losbranden, begint wel een beetje zuur te worden die Klopp.

28 november 2020 om 17:21

Nee dat denkt hij helemaal niet. Hij zegt dat in de PL gefloten wordt voor buitenspel op basis van oksels en teennagels. Wat al meerdere keren gebeurt is, dus ja dan kan je gewoon verwachten dat dit ook buitenspel is.

28 november 2020 om 17:25

En hij haalt clublogo's erbij, wat betekent dat hij vindt dat verschillende clubs behandeld worden. Een clublogo zit letterlijk op het shirt geplakt en steekt niet uit dus dat is anders dan bij een arm of teennagel

28 november 2020 om 17:28

Groninger Hopp wat maak jij totaal iets anders van wat er gezegd wordt, je kan zo voor een tabloid werken. Klopp heeft t duidelijk over de staat van de VAR in Premier League, dat voor meerdere clubs al in de weg heeft gestaan.

28 november 2020 om 17:54

Jij maakt er iets anders van, omdat jij de trainer van je club verdedigd. Hij heeft het over clublogo’s en dat je op basis daarvan beslissingen mee of tegen krijgt. Je wilt het niet lezen, dat is wat anders. Maar dat maakt niet dat de slechte verliezer Klopp gewoon de arbitrage in een kwaad daglicht stelt

28 november 2020 om 18:26

Hij zegt nergens dat hij benadeeld wordt, dat willen jullie juist te graag lezen. Hij heeft zijn woorden juist zorgvuldig gekozen

28 november 2020 om 19:26

Nee, hij heeft het over club logo's omdat een opgeborduurd logo net iets uit kan steken en ze om een millimeter buitenspel geven.

Als je hier concludeert dat hij insinueert dat ze bewust benadeeld worden dan lees je niet tussen de lijntjes, maar vul je zelf lijntjes in.

28 november 2020 om 17:26

Als er na buitenspel stond "bij ons wordt gefloten" dan zou je insinuatie juist zijn. Nu overduidelijk niet voor iedereen die goed leest. Goed kijken naar welke woorden er zijn gebruikt.

28 november 2020 om 17:31

Je citeert letterlijk dat Klopp zegt dat de beslissingen terecht waren, en jij concludeert eruit dat Klopp zegt dat ze systematisch benadeeld worden? Bijzonder.

Ironisch om te zien dit. Klopp geeft niet aan dat het geen penalty was, om een spannende headline te voorkomen. Vervolgens worden zijn woorden uit de daaropvolgende discussie overal gebruikt voor een spannende headline. Sommige dingen zijn gewoon niet te voorkomen vrees ik.

De media wil natuurlijk niet van Klopp horen dat hij de beslissingen van de scheids en VAR terecht vond, dat is niet interessant. Hij geeft alleen maar aan dat het mm werk is en als dan blijkt dat buitenspel is dan is dat zo.

Blegh, wat vind ik Klopp toch een enorme engnek. Als het meezit is iedereen zijn vriend en is hij een goedlachse allemansvriend. Als het tegenzit blijkt zijn ware aard en merk je dat alles gespeeld is, want hij begint direct met mopperen en mekkeren. Liverpool moet Brighton platwalsen, ze zijn kampioen. Hand in eigen boezem en niet zeuren over logo’tjes en buitenspel. Ze krijgen vaak genoeg penalties en beslissingen mee.

FCB-Catalunya Als er uit jou commentaar wel 1 ding blijkt dan is het wel dat je de uitspraken van Klopp amper hebt gelezen, laat staan gewogen, maar dat je kennelijk een bloedhekel aan Klopp hebt. Dat geeft ook nog niet, maar het maakt dat je jou mening niet serieus kunt nemen. "liverpoo moet Brighton platwalsen, ze zijn landskampioen". Helemaal waar, maar welke kampioen verspeelt geen punten ? Jou cluppie ? "ze krijgen vaak genoeg penalties en beslissingen mee". Jou cluppie niet ? En geef mij graag even direct door hoe het zit qua aantal penalties mee en tegen dit seizoen bij Liverpool. Niet opzoeken he ?!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren